Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот wilge » 22 юни 2024 18:18

groti написа:...
wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.

Да. Сам си го написал: "До скоро тук се хвърляха безбожни пари." Така БЕШЕ. Тези времена отминаха, остана само големият дълг към НАП, който още тежи като воденичен камък. Генчев намекна, че избрани от него футболисти са предпочели отбори в чужбина. Някои заради Европа, но основно заради заплатата. То левскарите вече не играят заради идеята, какво остава за чужденците, които са си наемници отвсякъде. И са прави. Както каза Сонко (цитирам по памет): "Няма цял живот да играя футбол. Сега е моментът да помисля за себе си." Затова смятам, че трябва сериозно да се разтръска треньорския състав, да прочистят закърнелите им мозъци и да заработят по нов начин. Който не желае или не може, да сменя професията. Стига топузаковщини.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2024 18:45

vvessel написа:Бегай утре на парада и по-добре не се упражнявай в сарказъм. Не ти се получава. В къщата на обесения шеги за въжета не вървят.
Не знам що русофилистиците все джендърЕ и обратни са ви в устата. Комплекс, нещо ? :lol:
Немам такива фетиши, аз, падам си по кОври. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юни 2024 20:03

Гледам контролата,този халф от Спартак -Чандъров май се казваше ,добра асистенция направи по едно време,ама и нашия диамант Митков ги разкости,така че на таланти сме равностойни.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 юни 2024 20:14

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Бегай утре на парада и по-добре не се упражнявай в сарказъм. Не ти се получава. В къщата на обесения шеги за въжета не вървят.
Не знам що русофилистиците все джендърЕ и обратни са ви в устата. Комплекс, нещо ? :lol:
Немам такива фетиши, аз, падам си по кОври. :)

Въобще не е до русофилството, а до защита на децата от тези извратеняци!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юни 2024 20:19

Гледам второто на контролата,Рупанов от център нападател го направили десен бек.
Интересна идея ,перспективна
САМО ЛЕВСКИ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2024 21:11

На мен Рупанов ми се видя централен в тройка с Вас дер Кам и Любенов! Двете нови бекчета изглеждат много прилично. Общо взето нищо особено, странно, но Чавдаров ми се видя най-добре от халфовете. Бачев ако се работи с него ще стане супер футболист...малко прилича на Барбука :)

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 юни 2024 21:21

Като първа контрола може да бъдем доволни.От към желание похвали, като динамика и концентрация може да се желае още.
В тези мачове обикновено следим повече новите попълнения и играта на малките.
Алдаир е тактически грамотен, много мощен, комбинативен, доближава се като характеристики до Петрис. Онова в което отстъпва видимо е скоростта.
Майкон се старае много и видимо притежава много добра техника и отлично центриране.
Въпреки че головете паднаха през първото полувреме, второто като динамика бе по-добре.
Много добро впечатление ми направи играта на Любенов.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 юни 2024 21:22

Генчев започна секспериментите. Дано му се получи. За мен това ми говори за безизходица. Няма план БСДФ. Или тези които е набелязъл или септември каквото дойде. По добре така. Спомнете си Гонзо. Вместо Кръстовчев дойде Гара Дембеле и тн. Съдбата си знае работата и знае как да направи Левски велик шампион.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2024 19:01

wilge написа:
wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.

Да. Сам си го написал: "До скоро тук се хвърляха безбожни пари." Така БЕШЕ. Тези времена отминаха, остана само големият дълг към НАП, който още тежи като воденичен камък. Генчев намекна, че избрани от него футболисти са предпочели отбори в чужбина. Някои заради Европа, но основно заради заплатата. То левскарите вече не играят заради идеята, какво остава за чужденците, които са си наемници отвсякъде. И са прави. Както каза Сонко (цитирам по памет): "Няма цял живот да играя футбол. Сега е моментът да помисля за себе си." Затова смятам, че трябва сериозно да се разтръска треньорския състав, да прочистят закърнелите им мозъци и да заработят по нов начин. Който не желае или не може, да сменя професията. Стига топузаковщини.

Не знам защо хейтите Топчо така. Човекът се захвана в ужасен момент с отбора като можеше да отнесе само негативи. Обра ги мъжки и без рев. За мен той е мъжкар и има място в Левски. Иначе не те разбирам какво имаш предвид " Затова смятам, че трябва сериозно да се разтръска треньорския състав, да прочистят закърнелите им мозъци и да заработят по нов начин"
Това в школата ли? Защото Генчев надали е със закърнял мозък. Рано му е на тия години :)
110 години любов!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юни 2024 21:58

Не знам защо хейтите Топчо така. Човекът се захвана в ужасен момент с отбора като можеше да отнесе само негативи. Обра ги мъжки и без рев. За мен той е мъжкар и има място в Левски. Иначе не те разбирам какво имаш предвид " Затова смятам, че трябва сериозно да се разтръска треньорския състав, да прочистят закърнелите им мозъци и да заработят по нов начин"
Това в школата ли? Защото Генчев надали е със закърнял мозък. Рано му е на тия години :)

Само за треньорите в школата. Те сеят семената на бъдещите футболисти. Колкото до Топчо... Може и да е мъжкар, но Левски си пати от мъжкари-левскари без необходимите качества за длъжностите които заемат. Това, че е бил футболист, не го прави добър треньор. Марко ван Бастен е доказателство за това. Както и противоположното. Арсен Венгер никога не е играл професионален футбол. Просто Топчо не я разбира тази професия. ДЮШ на Левски трябва да произвежда професионални футболисти поне като школите в бивша Югославия. Сега е люпилня на второразрядни, слаботелесни и психически неустойчиви момченца които след половин година ги връщат защото нямат данни за професионелен футбол. Някой да е пробил в топ 5 първенство? Грузинци вече играят там. Българи кога? Затова апелирам към коренна промяна. Докато още има млади хора в България.

Върни се в “Левски”