Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Най често се чуваше името на Начо първото полувреме.Второто полувреме децата не се спряха и май нямаме да имаме проблеми и на двата бека в бъдеще.Въобще всички без изключение ми харесаха много,като Калкан просто си личи че е класен играч.Дуду не се спря,връщаше се до центъра,дриблира,подава,стреля...Може да излезе заек от тази шума.Учудих се на темпото в мача от нашите момчета,не се пестяха въпреки горещините. А като си помисля какъв потенциал в атака и защита имаме на пейката ми става едно хубаво.Сега се чудя кои точно ще прати на обиграване след подготовката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Много добра контрола. За по едно полувреме видяхме новите. Начо ооределено има качества… като се има и в предвид, че това му е първи мач. След още няколко мача с отбора ще изглежда много по-активен и уверен в средата. Трябв му просто малко време за да се впише с качеството, което притежава. Добро попадение.
Дуду ми се видя леко тромав, но това му е първи мач все пак. Страхотни два удара отдалеч направи. Трябва му време и на него.
Всички показаха добра игра. Ще отбележа задължително обаче играта на Берк - борбен, активен, точен в отиграванята. Биткаджия.
Чудесна контрола.
Дуду ми се видя леко тромав, но това му е първи мач все пак. Страхотни два удара отдалеч направи. Трябва му време и на него.
Всички показаха добра игра. Ще отбележа задължително обаче играта на Берк - борбен, активен, точен в отиграванята. Биткаджия.
Чудесна контрола.
-
ShooterMan
- Контакти:
Като за контрола - супер. Начо Паис затвърди мнението ми, че е много класен играч. По-хубавото е, че Дуду даде ясно да се разбере, че също е такъв. Предишни бразилци като Родриго, като Алекс, като Матеус Машадо в пръвите си мигове у нас се спъваха в топката и честно казано очаквах същото и от младока Дуду. Нищо общо. Показа за мен изключителна подвижност, техника, пасове и удари - типичен плеймейкър и силно атакуващ футболист и при това много бяга. От нашите няма как да не отлича и аз Берк! Както казах преди края на сезона - Берк е нашия диамант и най-голямата ни надежда. При това на ключов пост - биткаджията в средата и началото на всяка атака. Без да се изхвърлям - Берк е готов за титуляр. Както казах - за първа контрола бива, Фарул е силен отбор, ние пък сме обнадеждени от показаното.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Начо Меси според мен тепърва ще си разкрива потенциала ...все още може да изглежда неориентиран, но това е заради позицията на терена ;) едно е да си на крилото, а друго - всички топки да преминават през теб, да разпределяш топката във всички посоки и т.н. .....според мен ще му трябва повече време да свикне с начина на игра на Черно море, както и с новите си съотборници..... на Дуду по-лесно ще му се получи, защото играе напред и на крилото :) но към Начо Меси ще трябва търпение дори да направи някой слаб мач в началото, да не го почваме от първата секунда, че не става евентуално и разни такива :) за мен си личи, че има качества....
надявам се Берк и Милушев да получат повече минути и доверие новия сезон!!!
надявам се Берк и Милушев да получат повече минути и доверие новия сезон!!!

Имам чувството, че сме гледали различни мачове. Нямам намерение да плюя когото и да било, но на първо място - Начо не показа кой знае какво и тотално бе засенчен от В.Панайотов. Надявам се постепенно Начо да вземе по-диригентска роля в отбора, има време, ще видим.
Дуду се понрави, има хляб в него.
Пламен Илиев също.
Много странни позиции по терена на Пачеко и Велислав Василев - много ме навежда на някаква промяна към игра с трима защитници това ...
Дуду се понрави, има хляб в него.
Пламен Илиев също.
Много странни позиции по терена на Пачеко и Велислав Василев - много ме навежда на някаква промяна към игра с трима защитници това ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Delija написа:Имам чувството, че сме гледали различни мачове. Нямам намерение да плюя когото и да било, но на първо място - Начо не показа кой знае какво и тотално бе засенчен от В.Панайотов. Надявам се постепенно Начо да вземе по-диригентска роля в отбора, има време, ще видим.
Който и новодошъл да се появи трудно би засенчил Васил - лидер, стълб и капитан на отбора… с доказани качества, самочувствие на база много години опит.
Начо още не знае къде се намира. Първи мач, в който аз лично видях добри технически умения и поглед върху играта. Ти го каза много точно - трябва му време, за да може да се впише с уменията си в играта. Вярвам, че ще се случи, защото е виден потенциала му, а това е вече работа на треньорите ни, които добре знаят как се прави това.
Аз съм по-скептичен относно Дуду честно казано… но е важно какво мисли Илиан всъщност :) :) :)
Има добри играчи. Важно е само да бъдат във върхова форма за двубоите за ЛК.
Много добре изказано, адмирации!
Тайминга за новите попълнения е добър, дано и картотеките минат безпроблемно, все пак има цял месец до мача с Беер Шева.
Наличието на само три бека оправдава едно алтернативно преминаване при нужда към схема 3-5-2, което долових, но не се приложи в първата контрола за сезона, ще видим ...
Тайминга за новите попълнения е добър, дано и картотеките минат безпроблемно, все пак има цял месец до мача с Беер Шева.
Наличието на само три бека оправдава едно алтернативно преминаване при нужда към схема 3-5-2, което долових, но не се приложи в първата контрола за сезона, ще видим ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
greenpeak написа:
Черно море си осигури трето лятно попълнение. Договор с клуба днес сключи 21-годишният бразилец Дуду (Едуардо Фернандес Родригес де Соуса)
https://chernomorepfc.bg/21-godishen-br ... r-s-kluba/
https://pt.soccerway.com/players/eduard ... za/888466/
Тупак ли сме взели :mrgreen:
И аз му хвърлях по едно око на мача. Като цяло малките се понравиха доста второто полувреме, но Берк изпъкваше най-много. Готов е.
Забравих да спомена Христиан Славков.Момчето показа това което се иска от модерен вратар,Позициониране,излизане,боксиране на високи топки,игра с крака и усет за започване на бързи атаки,или убиване на темпото.За ръста му няма смисъл да говорим,то е от Господ.До колегата с мнение за Начо-румънският коментатор спомена най много неговото име,означаващо че е замесен дълбоко в играта и не се крие.И това за едва първият му мач!А Васко е това което е бил и трябва да бъде-човека лидер,диригент ,боец винаги точно където трябва да бъде,Не мисля че от Начо ще се иска да го копира,а да го допълва по скоро.Все пак гола бе изграден от тях двамата. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Сигурно е останало някъде под радара, но Мишаел вече не е при нас, а е част от отбора на Добруджа.
https://www.facebook.com/reel/476682064737739
https://www.facebook.com/reel/476682064737739