Ба*и тъпото съдийско решение. За мен е гол.
Иначе Гризман е извън форма от 7/8 месеца. Само на стара слава Дешан го пуска.
Ей го високото момче от оранжевите, сега влиза и ще вкара.
ЕП 2024: Нидерландия - Франция - 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Нидерландия - Франция, Петък от 22:00
Бог Жиру според мене ще наказва. Иначе съм за холандците.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
yulkata написа:Откакто измислиха пасивната засада объркаха футбола.Или има човек зад крайния защитник или няма.Елементарно ,но ясно.Сега ще умуваме има ли засада и пречи ли на вратаря.Ала -бала.
Ако има човек на корнера ,а гола е през центъра за каква засада говорим. Правилото си е много добро, стигга да не се използва "за който трябва".
Всичко това е гавра с футбола! Брутално бутане на франсетата....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Само ВАР рефера си знае, с какво точно играча на Нидерландия пречи на вратаря, тъй като решението да отмени гола е изцяло негово, а не на главния рефер.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това решение единствено има значение дали Франция ще завърши първи или втори. Няма как да отпаднат, така че не е голяма драма.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ВАР рефера ни даде една компютърна графика. Компютъра няма как да определи дали даден футболист влияе на играта.
yulkata написа:Откакто измислиха пасивната засада объркаха футбола.Или има човек зад крайния защитник или няма.Елементарно ,но ясно.Сега ще умуваме има ли засада и пречи ли на вратаря.Ала -бала.
В миналото хилядолетие пасивна засада беше, когато нападателят се изтегля и не влияе на играта.
Тук нещата са прости - лалето пречи на вратаря да се хвърли. На повторенията ясно се видя, че вратарят се стъписа от присъствието му и дори не направи опит да се хвърли. Друг въпрос е, че нямаше да успее да я стигне.
Soulen написа:Това решение единствено има значение дали Франция ще завърши първи или втори. Няма как да отпаднат, така че не е голяма драма.
Не подценявайте Полша. Във футбола всичко е възможно. При загуба тук и после срещу Полша.......
Soulen написа:bubka написа:Много пестеливо от Франция. Пак ще бият 0:1. Човек по-добре да си гледа Словакия, Румъния или Австрия.
Скучни са, но много трудно ще е някой да ги отстрани. Аз съм най-впечатлен от испанците. Никога не съм бил за тях, ама тоя път ще се радвам да я вдигнат.
Иначе Австрия и Турция очаквам да са приятните изненади.
От всички водещи отбори, Испания лично според мен е най-добрия отбор до момента. Навярно щото не следя испански футбол, но имат страхотен отбор и съм много впечатлен. Тоя с плитките дори не го бях чувал, а направи жабарите сами да си приказват.
Потенциален фаворит са за мен.
Слаб мач за прехвалената Франция.
Гола си беше правилно отменен с тия изпедерастяли нови правила.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...