groti написа:metodito написа:groti написа:scooool написа:wilge написа:groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни. Ма с такива звезди като Божинката и Иконата (Б. Георгиев) толкова. Нашите да не дремят и вместо да взимат негра от 15 бразилска, испанска и португалска лига да се обърнат към Словения, Словакия и балканите изобщо!
В тези държави плащат повечко, а бедните гастарбайтери са склонни на компромисни заплати. А на Герена не се плаща достатъчно. Вместо това да изпратят треньори да изучават професията. Това на което учат децата няма много общо със съвременния футбол. Ако викнат методист тези михлюзи ще го бойкотират докато не си тръгне и после ще побългарят методите му. Специално за Левски е задължително всички от ДЮШ да бъдат подложени на проверовъчен изпит, но комисията да е от европейци.
Нали взехме младежки национал на Словения, този Мислович, не съм много впечатлен към момента… дано той и куршума покажат повече и са като нови попълнения!
wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.
Това не знам дали не беше допреди десетина години.Но и аз съм го чувал от футболисти, че тука давали много пари. Което е разбираемо донякъде. И на ЦСКА и на "Левски" бяха мафиоти с големи джобове. Само дето тея заплати ги пишат после на дружеството. И кой откъде е. ЦСКА така се калабикна. Ако не бяха привържениците и знаеш koj, и ние щяхме да ги последваме. Явно им трябваме за шибаните им игрички.
Чак 10 не, ма натам някъде отиват. Май до 2018 се хвърляха яки кинти. И при Срас се подписваха договори с бонуси за изиграни мачове по няколко стотин хиляди. Помня, че и твоят любимец Мариани (пък и мой) говореше какви кинти получавали тука. Ейлфсон също игра за добри кинти.. вероятно Обертан и той. Бе вероятно в пъти повече от сегашните пари се раздаваха. Като се замисли какви играчи имахме и на какви се радваме сега…
И треньор тогава да имахме... Виждаш ми аватара. На Роси е. Но според мен италиански треньор за българския отбор е супер несъстоятелен избор. А и както се разбра, той е бил трети такъв. От Мъри и Грант. Чел съм интерв'та (чрез Gtranslate) на Роси. Той е наистина философ. И като гледаш мачове от Серия А може да видиш, че за тях футбола е някакво изкуство, шахмат. В тази връзка очаквам с нетърпения участието на Болоня в ШЛ. Но това няма почва у нас. И на други места. Примерно в Англия, такъв футбол ще почнат да ги освиркват. И не знаел английски. Пълен нонсенс е да го назначиш. А да, и не беше треньорствал колко години. А според преводача му, Обертан открито си го е саботирал. На мен ми беше симпатичен и заради детето му, което е болно. И според мен беше приел присърце мисията си. Просто беше неподходящ. Дали един втори сезон щеше да е по-успешен... Не мисля.
П.С. Виж каква обида изразява лицето му, вдигнал среден пръст. Не помня кой мач е това. Много ми харесваше и тази италианска емоция. Но... има си отбори за треньори и треньори за отбори. Той не беше за "Левски", според мен.