Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2024 21:49

miro_rz написа:Да видим коментар на Кройф относно новия маймун в Левски!
Иначе хапе чернилките в ЦСКА—София и Лудогорец.

Здрасти, не съм в течение какво става тая седмица.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2024 21:52

Нищо конкретно, но си расист и хапеш. Иначе вашите майнуни са ок.
Да гледаме еврото.
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2024 21:52

На визия го докарва на продадения Петри.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2024 21:54

miro_rz написа:Нищо конкретно, но си расист и хапеш. Иначе вашите майнуни са ок.
Да гледаме еврото.

Щом казваш на някого расист, значи приемаш, че има различни раси.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2024 21:56

NOMER14 написа:
miro_rz написа:Нищо конкретно, но си расист и хапеш. Иначе вашите майнуни са ок.
Да гледаме еврото.

Щом казваш на някого расист, значи приемаш, че има различни раси.

Че и аз съм такъв, но умерен.
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 юни 2024 09:56

Ozzimozzi написа:Още в реално време бяха ясни двете възможности за отмяната на гола - 1) навлизане на играч на Хърватска по-рано в наказателното поле и 2) Засада при подаването. Не зная как коментатора реши, че отменят дузпата като неправилно отсъдена, след като вече са я били. Испанците спечелиха мача с агресивната преса, на която хърватите така и не намериха решение. Все пак групата е достатъчно тежка и не се знае как ще се развият нещата.

Аз все пак не го разбрах - как се отменя гол, щото навлязъл играч на кроация, а не се пребива дузпата? И освен това онова къдравото шиле Кокарачата покриваше въпросната "засада". Пълна идиотия, но може и аз да не познавам правилата :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 17 юни 2024 12:47

Квадво Дуа с гола си за Швейцария, само заради тоя гол на ЕП си е повишил цената с 500хил. евро в трансфермаркта, от 3млн на 3.5млн. евро ! Очаквам Лудогорец да кешира едни 20 милки и да го продаде в отбор от Висшата лига. Вече кешира процент от Игор Тиаго, който от Брюж отива в Брентфорд. Сега чакаме още милиони и от трансфера на Пьотровски в топ европейски клуб. Ще ни дишате прахта още дълги години, жалки шопски "грандове" ! Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 юни 2024 12:50

ElCapitana_Puyol написа:Квадво Дуа с гола си за Швейцария, само заради тоя гол на ЕП си е повишил цената с 500хил. евро в трансфермаркта, от 3млн на 3.5млн. евро ! Очаквам Лудогорец да кешира едни 20 милки и да го продаде в отбор от Висшата лига. Вече кешира процент от Игор Тиаго, който от Брюж отива в Брентфорд. Сега чакаме още милиони и от трансфера на Пьотровски в топ европейски клуб. Ще ни дишате прахта още дълги години, жалки шопски "грандове" ! Изображение

Интересно що го пишеш това тук а не във вашия форум. Мислиш ли че някой го вълнува това?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 юни 2024 13:05

tmanolov написа:
Ozzimozzi написа:Още в реално време бяха ясни двете възможности за отмяната на гола - 1) навлизане на играч на Хърватска по-рано в наказателното поле и 2) Засада при подаването. Не зная как коментатора реши, че отменят дузпата като неправилно отсъдена, след като вече са я били. Испанците спечелиха мача с агресивната преса, на която хърватите така и не намериха решение. Все пак групата е достатъчно тежка и не се знае как ще се развият нещата.

Аз все пак не го разбрах - как се отменя гол, щото навлязъл играч на кроация, а не се пребива дузпата? И освен това онова къдравото шиле Кокарачата покриваше въпросната "засада". Пълна идиотия, но може и аз да не познавам правилата :mrgreen:

Правилата са малко странни. При навлизане на нападател по-рано, ако има гол, то дузпата се пребива, но ако няма гол (както в случая), се отсъжда непряк свободен.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юни 2024 13:07

Не ми се мисли ако на някое дерби не се признае такъв гол. Ще е мазеляк.
Изображение

Върни се в “Левски”