Кавео става с тЕрето? Да не са си сменили името пак?
В новия жребий на втора лига отбора е изписан с друг препинателен знак. Две тирета изправени!
"ЦСКА II (София) 0 0 0 0 0:0 0"
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
peliforewer написа:1914.1902 написа:Dust написа:Това с редения жребии винаги съм се хилел страшно много.
И как точно някой реди жребия на дадени отбори само болните им глави си знаят.
На всичкото отгоре го теглят само представители на клубовете, а не самите организатори. :lol:
Това ми напомни на случая, когато на 1/4-финал се паднахме срещу Септември и казаха, че жребието е нагласено, а то Бисмарк Чарлс го теглеше. :mrgreen: :mrgreen:
А не ти ли напомня за едни коментари, че ЦСКА взел Купата от В група защото Гриша Ганчев редил жребия :) .
По-скоро се твърди, че Гриша Ганчев е раздавал пари на противниците на ЦСКА в турнира, а някои отбори не е трябвало да си дават зор, защото е имало натиск от най-високо ниво.
krumeto написа:Кавео става с тЕрето? Да не са си сменили името пак?
В новия жребий на втора лига отбора е изписан с друг препинателен знак. Две тирета изправени!
Супер мач още в първия кръг на първенството:
ЦСКА - София II (София) - Литекс (Ловеч)
DoSomethingDifferent написа:
Аз питам теб, не УЕФА. Продаде ли мача Левски или не какво е твоето менене?
Не е имало логика да се продава, защото имахме някакви малки шансове за третото място. А и от титулярния ни състав кой точно те възмути?
1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:
Не е имало логика да се продава, защото имахме някакви малки шансове за третото място. А и от титулярния ни състав кой точно те възмути?
Не се прави на ощипана мома..
В говеждия форум друго говорите.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:
Как да не ги обвинявате? За пръв път падат от Лудоготец.
По същия начин ви обвиняваме и тЕрето. Много по-яко, че в ТРИДЕСЕТ И ДЕРВЕТ мача сте ни се опълчили едва ТРИ пъти! :mrgreen:
Смяяяяяяях!
Последна промяна от krumeto на 14 юни 2024 11:35, променено общо 2 пъти.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
- Контакти:
NOMER14 написа:DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Добре поне, че имаш опорка :) .
Това е самата истина, жалко, че на някои хора им трябваха 4 години, за да го осъзнаят.
Значи Наско е продавал мачовете с ЦСКА, но когато пуснахте юношките срещу Лудогорец, мачът беше честен?
Нали Ачко и компания пуснаха сигнал до УЕФА, не съм видял да са им отговорили, че е имало нещо нагласено и съмнително на Лудогорец - Левски 3:2.
Сефте те виждам тук. Вече го обяснихме.
Левски смени на полувремето Сонко, защото му предстоеше отиване в Разград и да не стане сакатлък. Другият юноша го пуснаха 15 минути преди края при решен мач. Всичките други бяха титуляри след 2 месеца в новия шампионат.
Нещо повече. Турицов нарочно не вкара дузпата, за да прати Левски на бараж.
Сонко е подписал договор с Лудогорец на 26 юли 2023г., а срещата Лудогорец -Левски е на 3 юни 2023г., тоест почти 2 месеца преди трансфера.Четири дни след мача с Лудогорец на 7 юни Сонко е титуляр срещу ЦСКА и получава червен картон, след това участва в лятната подготовка и контролите , а седмица преди да се присъедини към Лудогорец е титуляр за Левски срещу 1948 от първия кръг на шампионата.Така, че това с пазенето да не стане беля е несериозно, намери друга опорка.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
ugly bug написа:1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:
Всеки има право на мнение, обаче е важно да успее да защити тезата си.
1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:Срещу кои отбори ще си изтърпи наказанието ПФК ЦСКА - София ЕАД?
До срещата с ПФК „Левски“ (София) ще сме си изчистили наказанието :) .
Със селекцията как сте, за да знам дали се притеснявам? Ще има ли вкаранги, файтони, алигатори и т.н.
Вас и без селекция можем да бием или бързо забравяте :) .
Като Сираков беше сателит на ОПГ Гринго, да. Сега ще видим какво ще е положението.
Същото ще е положението както преди Сираков!
krumeto написа:Кавео става с тЕрето? Да не са си сменили името пак?
Тирето ще иде в на крумето дупето!