За последните 20 години не съм чул някой да не се оплаква от съдиите и същото ако ще теб да поставят за шеф за следващите 20 години клубовете отново ще се оплакват.
Има грешки в съдийски решения, но най-лесно се оправдава загуба със съдията и алтавите фенове почват да прибляват същото като стадо овце,
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Прибави и Мартин Богдев и Валентин Добрев.Какво се получава, в Съдийската комисия от 7 човека трима барабар с председателя са от старото управление, а зоналните представители от четирима двама са от предишното ръководство, промяна, ама не съвсем.Козметични промени за замазване на очите, но основните играчи от времето на Боби са здраво окопани в БФС, а Гонзо беше обещал да изчака да завърши първенството и да почисти Авгиевите обори.
За зоналните съвети ти дреме, колкото ти дреме дали Иван магарето яде боб, но така за тежест на мнението ги намесваш.
Относно основната съдийска комисия, защо трябва да бъде сменян нейния председател? На предубедени хора, който и да е председател и не е го харесват все ще мрънкат.
След като всички футболни клубове през миналия шампионат се оплакват от съдиите значи имаме проблем, щом има проблем се започва от началника.На конгреса на БФС беше ясно казано, че трябва да се режи до кокал защото футболът ни е стигнал дъното, нещо да се е променило.За селските ти опити да се правиш на интересен няма да коментирам, Ицо Стоичков има една крилата фраза, тя казва всичко :) .
Пелиииии, не приравнявай ВСИЧКИ с оранжАвия припок.
Има някои, които не са се оплаквали, въпреки загубите.
Имаме цели ПЕТ загуби. Кажи ми в кой от тях сме се оплаквали. Не става въпрос за оплаквания на фенове, а на треньор и ръководство. Кога Дерменджиев е обвинявал съдии? Кога Караманджуков ги е обвинявал? Нима не сме били ощетени.
И сега ми кажи, след коя загуба оранжАвите ръководители не са обвинявали съдиите?
Вие им ходите по нервите на съдии, комисии, БФС. Те ви помагат, но в един момент шайбата се обръща.
Справка, последната помощ. Въпреки рецидива, въпреки че се прочухте по света, бяхте помилвани.
Но казах, все някога ще оберете каймака на помилванията!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
- Контакти:
krumeto написа:(...)Имаме цели ПЕТ загуби. Кажи ми в кой от тях сме се оплаквали. (...)
Много е мило, че броите и тая от "Левски". <3
Само "Левски"!
krumeto написа:peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Прибави и Мартин Богдев и Валентин Добрев.Какво се получава, в Съдийската комисия от 7 човека трима барабар с председателя са от старото управление, а зоналните представители от четирима двама са от предишното ръководство, промяна, ама не съвсем.Козметични промени за замазване на очите, но основните играчи от времето на Боби са здраво окопани в БФС, а Гонзо беше обещал да изчака да завърши първенството и да почисти Авгиевите обори.
За зоналните съвети ти дреме, колкото ти дреме дали Иван магарето яде боб, но така за тежест на мнението ги намесваш.
Относно основната съдийска комисия, защо трябва да бъде сменян нейния председател? На предубедени хора, който и да е председател и не е го харесват все ще мрънкат.
След като всички футболни клубове през миналия шампионат се оплакват от съдиите значи имаме проблем, щом има проблем се започва от началника.На конгреса на БФС беше ясно казано, че трябва да се режи до кокал защото футболът ни е стигнал дъното, нещо да се е променило.За селските ти опити да се правиш на интересен няма да коментирам, Ицо Стоичков има една крилата фраза, тя казва всичко :) .
Имаме цели ПЕТ загуби. Кажи ми в кой от тях сме се оплаквали. Не става въпрос за оплаквания на фенове, а на треньор и ръководство. Кога Дерменджиев е обвинявал съдии? Кога Караманджуков ги е обвинявал?
А, то оставаше и вие да се оплаквате от съдии. Би било крайно неблагодарно след всичко, което правят за вас.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Караманджуков да се оплаква от съдии, голям майтап, той работи първите няколко години в Лудогорец без определена длъжност.Всички футболни хора знаеха, че работи връзки със Съдийската комисия, но си траеха.Последните години от кумова срама го назначиха някакъв директор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
bubka написа:krumeto написа:peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Имаме цели ПЕТ загуби. Кажи ми в кой от тях сме се оплаквали. Не става въпрос за оплаквания на фенове, а на треньор и ръководство. Кога Дерменджиев е обвинявал съдии? Кога Караманджуков ги е обвинявал?
А, то оставаше и вие да се оплаквате от съдии. Би било крайно неблагодарно след всичко, което правят за вас.
Общи приказки.
Писах в предния ми пост, какви огромни навеждания ви направиха. Не забравяйте и онова от 2016 година.
На други колкото и да помагат, не могат да ви засенчат.
Имате нарушения след мачове с ЛОКО Пд, Лудогорец и Ч. Море.
Иииии нищо! 3 мача, Ха!
Приятен ден!!!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:honda написа:Днес жертвах 2 часа за да изгледам пресконференцията на ЦСКА-София от вчера.
То всичко хубаво , но как нито една от мисирките там не зададе въпроса ,защо клуба беше глобен с 450 хил евро от УЕФА?
Вярно ли е,че от УЕФА не са приели всички парични заеми на "мощните собственици" към клуба , както не са признали "увеличаването на капитала" , както не са признала и приходите от "спонсорски договори" от фирми на собствениците?
Вярно ли е ,че от УЕФА са дали 3 години на клуба да реализира печалба от приблизително 80 млн лева , за да си изплати задълженията към собствениците? - В противен случай - "сатър"
Вярно ли е,че от УЕФА са поискали пълната информация за онзи Фонд... и начина му на финансиране. Само да напомня ,че хазартна компания не може да бъде собственик на ПФК.
Като говориш за хазартни компании които не могат да бъдат собственици на футболни клубове, УЕФА дали има информация кои са реалните собственици на Левски и 1948 :) , те даже и за Фонд се стискат да си направят.А в Разград как стои въпросът със собственици и техни фирми спонсори.
Може да ги попиташ или да изпратиш сигнал директно към тях, не че досега не е правено :o
Все пак май трябва да ти напомням ,че не бяха наложени санкции и мониторинг на Левски, ЦСКА-1948 или Лудогорец ,а на ЦСКА-София . Така че май логиката сочи ,че неизряден е любимия ти клуб :mrgreen:
Вместо да се занимаваш с другите клубове и БФС по-добре попитай защо ви беше наложена глоба ( и то на много голяма парична стойност) и защо сте под мониторинг.
Апропо ,не е ли малко странно ,че санкциите ви са наложени от УЕФА ,а не от БФС. Май "Империята на злото"(БФС) са си затворили очите за да облагодетелстват любимия ти клуб.
Знам че всекединевно ти причинявам комплекс за малоценност , но сам си го търсиш . Може да провериш , преди колко време бате ти хонда , ти писа,че ще получите един зад врата от УЕФА заради схемите дето въртите.
И преди съм ти казвал, че няма как да ми причиняваш комплекс за малоценност, аз имам с какво да се гордея.Отгледал съм и изучил 2 деца и сега се радвам на 5 внука, те са важните за мен, а не някакви измислени герои по форумите.В залеза на живота си не съм лишен от нищо и се наслаждавам на живота.Тук влизам за да обменя коментари с опоненти, имам и време за това, нито влагам емоции камо ли омраза и злоба.Ще взема да се върна преди 2015г. за да видя дали имаш ЕДИН положителен коментар за ЦСКА :) .Един левскар Ви написа преди часове тук, без ЦСКА и Левски футболът в България няма да е същия, много е прав.Не мога да разбера това неистово желание на някои да закрият ЦСКА.Последно, по доносите силни са други, знаеш кои :) (◠‿◕).
Поздравления за внуците - аз имам само 4.
Дали имам един положителен коментар за ЦСКА преди 2015г - да, имам . Не са много ,но имам. А ти за Левски? Аз за разлика от теб не пиша глупости нито за Левски , нито на любимия ти клуб, нито за който и друг клуб. Това че имам достъп до повече информация отколкото ти имаш - мисля ,че съм го показал, особено когато става дума за любимия ти клуб.
Колкото и да не ти е приятно , на любимия ти клуб е наложена доста тежка глоба и е поставен под мониторинг .
Сигурен съм,че тези ,които са наложили санкциите не четат нито настоящия форум, нито който и да е друг български фен форум.
Никой не се е съмнявал, че тези 450 хил евро ще бъдат платени от вашите, въпроса защо беше наложена глобата и защо сте под мониторинг. Сигурен съм ,че не сте наказани защото Поли Хаджиянкова има много хубави крака( да, хубави са ;) ) . Аз бих предположил ,че сте наказани заради нарушениЯ на правилата за финансов феърплей и съдейки по размера на глобата и дадения поправителен срок, нарушенията са много сериозни.
За това и попитах ,тези мисирки ,които повториха 10 пъти думите на Орманджиев-младши ,че бюджета ви е осигурен за години напред , защо се стига да санкции от УЕФА. Май едното и другото са не се връзват много ,а . На ваше място първото нещо ,което бих попитал защо ви са наложени санкциите.
Напълно уместен тук е и въпроса, защо БФС ви е пропуснал .
Понеже много обичаш да се занимаваш с другите клубове и съм на кеф, ще ти отговоря
за Левски - мажоритарен собственик е Н.Сираков ,притежаващ над 80% от акциите
за ЦСКА-1948, "Ефбет" са спонсори ,но не собственици
за Лудогорец - от много време Лудогорец са на кантар да се самоиздържат , когато в даден момент имат дефицит , получават кредит от собствениците си , после когато получат поредния транш , собствениците си вземат своето. в един дългосрочен план те са някъде около нулата - малко отгоре, малко отдолу. Дай Боже всекиму .
Никой не може да засенчи кренвиршите в съдийските подпирания. Дори всички останали да се обединят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
bubka написа:Никой не може да засенчи кренвиршите в съдийските подпирания. Дори всички останали да се обединят.
Буболинке палава, фактът че не сте в А окръжна в момента, е най-голямото подпиране за любимото ти тЕрЕ.

И не се прави на луда, че като си сложил някой в игнора не ти излиза в известия като те цитира.

Рашка капут, Буданов салют ! 

Dust написа:За последните 20 години не съм чул някой да не се оплаква от съдиите и същото ако ще теб да поставят за шеф за следващите 20 години клубовете отново ще се оплакват.....,
Toва е страшен и вече канцерогенен порок на всякакви футболни и нефутболни хора, както и на клетниците с над 10 дихона тъпота, които все още гледат извращението на великата игра у нас.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс