Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 11 юни 2024 20:53

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Само Хондата може да каже кой мач е рисков и кой не :) .Само Хондата знае разликата между съдийски наблюдател и делегат на БФС :) , да се свети името Хондово :) .Разбира се, че далаверата с Мобиком, Мобилтел и даването и на абсолютен монопол дълги години не ощети с милиарди Държавата и българите.Кражбата на Вивател от Държавата не вкара стотици милиони евро в джобовете на един кръг мошеници.Тези сделки бяха перфектни и заслужават адмирации защото не са санкционирани от ЕС :) .

Аз не твърдя ,че съм единствения ,който знае . Но ти определено не знаеш и стана за смях :mrgreen:
На мен не ми е известно някога Мобиком да е имал нещо общо с ФК Левски.
Би ли посочил по какъв начин Мобилтел(Мтел(А1)) е ощетил държавата? Това ,че доказания дебил ГА твърди нещо не значи ,че е вярно. Случайно през 1997г да е имало други кандидати за лиценз за GSM оператор ? Ако е имало друг такъв би ли го посочил ? Ясно ли ти ,че през 1997 всички български банки да съберях всички налични в тях валутни средства не можеха да закупят оборудването необходимо за изграждане на мрежа с национално покритие. Ясно ли ти ,че всички считаха М.Чорни и Вл.Грашнов за луди да направят инвестиция за над 300 млн долара.
не се наемам да коментирам доколко кражбата (приватизацията) на Вивател е ощетила Държавата. В момента на приватизацията компанията беше с огромни задължения ( над 1 млрд лева) . При всички случаи това няма нищо общо с ФК Левски. Въпросната компания стана спонсор( а собственика и ,и собственик) на ФК Левски на един много по-късен период - около 10 години по-късно и като смениха 5 различни собственика междувременно. Основната цел на всеки един бизнес е да донесе печалба на този ,които дава парите.
Знам че според фен форумите на любимия клуб пише едно, но много по-важно е какво пише в решенията на ЕС, а за твое съжаление ЕС санкционира България заради собствениците на любимия ти клуб и това е факт.

Поправка, вместо Вивател разбирай Виваком и Спас Русев, защото далаверата беше 2014-15г. по времето на ББ.

И по какъв начин е ощетена държавата от смяната на собствениците на една частна компания ?
Ако имаш някаква информация за неплатени задължения към държавата, моля да ги споделиш.
"Виваком" имаше задължения към държавата( не бяха големи) ,които бяха гарантирани с акции в компанията и изплатени малко преди продажбата на "Юнайтед Груп" .
Апропо какво стана със задълженията на "Петрол" към държавата? - май и една стотинка не е платена,а :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2024 21:06

Днес жертвах 2 часа за да изгледам пресконференцията на ЦСКА-София от вчера.
То всичко хубаво , но как нито една от мисирките там не зададе въпроса ,защо клуба беше глобен с 450 хил евро от УЕФА?
Вярно ли е,че от УЕФА не са приели всички парични заеми на "мощните собственици" към клуба , както не са признали "увеличаването на капитала" , както не са признала и приходите от "спонсорски договори" от фирми на собствениците?
Вярно ли е ,че от УЕФА са дали 3 години на клуба да реализира печалба от приблизително 80 млн лева , за да си изплати задълженията към собствениците? - В противен случай - "сатър"
Вярно ли е,че от УЕФА са поискали пълната информация за онзи Фонд... и начина му на финансиране. Само да напомня ,че хазартна компания не може да бъде собственик на ПФК.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 юни 2024 21:22

Хондич, плавай с гемията и да пратиш много поздрави на Арабския принц...!
Остави ЦСКА на нас..!
Изображение
Последна промяна от ugly bug на 11 юни 2024 21:43, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юни 2024 21:38

ugly bug написа:Хондич, плавай с гемията и много поздрави на Арабския принц...!
Остави ЦСКА на нас..!
Изображение

Кой от 6-мата?
https://futbolbro.com/statii/sheihovete ... piha-cska/
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 21:45

honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Само Хондата може да каже кой мач е рисков и кой не :) .Само Хондата знае разликата между съдийски наблюдател и делегат на БФС :) , да се свети името Хондово :) .Разбира се, че далаверата с Мобиком, Мобилтел и даването и на абсолютен монопол дълги години не ощети с милиарди Държавата и българите.Кражбата на Вивател от Държавата не вкара стотици милиони евро в джобовете на един кръг мошеници.Тези сделки бяха перфектни и заслужават адмирации защото не са санкционирани от ЕС :) .

Аз не твърдя ,че съм единствения ,който знае . Но ти определено не знаеш и стана за смях :mrgreen:
На мен не ми е известно някога Мобиком да е имал нещо общо с ФК Левски.
Би ли посочил по какъв начин Мобилтел(Мтел(А1)) е ощетил държавата? Това ,че доказания дебил ГА твърди нещо не значи ,че е вярно. Случайно през 1997г да е имало други кандидати за лиценз за GSM оператор ? Ако е имало друг такъв би ли го посочил ? Ясно ли ти ,че през 1997 всички български банки да съберях всички налични в тях валутни средства не можеха да закупят оборудването необходимо за изграждане на мрежа с национално покритие. Ясно ли ти ,че всички считаха М.Чорни и Вл.Грашнов за луди да направят инвестиция за над 300 млн долара.
не се наемам да коментирам доколко кражбата (приватизацията) на Вивател е ощетила Държавата. В момента на приватизацията компанията беше с огромни задължения ( над 1 млрд лева) . При всички случаи това няма нищо общо с ФК Левски. Въпросната компания стана спонсор( а собственика и ,и собственик) на ФК Левски на един много по-късен период - около 10 години по-късно и като смениха 5 различни собственика междувременно. Основната цел на всеки един бизнес е да донесе печалба на този ,които дава парите.
Знам че според фен форумите на любимия клуб пише едно, но много по-важно е какво пише в решенията на ЕС, а за твое съжаление ЕС санкционира България заради собствениците на любимия ти клуб и това е факт.

Поправка, вместо Вивател разбирай Виваком и Спас Русев, защото далаверата беше 2014-15г. по времето на ББ.

И по какъв начин е ощетена държавата от смяната на собствениците на една частна компания ?
Ако имаш някаква информация за неплатени задължения към държавата, моля да ги споделиш.
"Виваком" имаше задължения към държавата( не бяха големи) ,които бяха гарантирани с акции в компанията и изплатени малко преди продажбата на "Юнайтед Груп" .
Апропо какво стана със задълженията на "Петрол" към държавата? - май и една стотинка не е платена,а :mrgreen:

Държавата имаше участие във Виваком и едни 120-30 млн лв на Прима Виста защото не ми се проверява към една руска банка правеше Виваком държавна и впоследствие можеше да бъде продадена на търг много изгодно и парите от продажбата да влязат в Държавата, а не в джобовете на хората около ББ и ДП, Спас Русев беше изпълнителят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 юни 2024 21:48

damyanov1963 написа:
Остави ЦСКА на нас..!
Изображение

Кой от 6-мата?

Ти си карай тролея!
Коги изтрезнееш, тогиз Хондича може да те запознае с пичагата.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 21:54

honda написа:Днес жертвах 2 часа за да изгледам пресконференцията на ЦСКА-София от вчера.
То всичко хубаво , но как нито една от мисирките там не зададе въпроса ,защо клуба беше глобен с 450 хил евро от УЕФА?
Вярно ли е,че от УЕФА не са приели всички парични заеми на "мощните собственици" към клуба , както не са признали "увеличаването на капитала" , както не са признала и приходите от "спонсорски договори" от фирми на собствениците?
Вярно ли е ,че от УЕФА са дали 3 години на клуба да реализира печалба от приблизително 80 млн лева , за да си изплати задълженията към собствениците? - В противен случай - "сатър"
Вярно ли е,че от УЕФА са поискали пълната информация за онзи Фонд... и начина му на финансиране. Само да напомня ,че хазартна компания не може да бъде собственик на ПФК.

Като говориш за хазартни компании които не могат да бъдат собственици на футболни клубове, УЕФА дали има информация кои са реалните собственици на Левски и 1948 :) , те даже и за Фонд се стискат да си направят.А в Разград как стои въпросът със собственици и техни фирми спонсори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 юни 2024 21:57

Левски си има фондация.
А БТК я продаде царя.
https://www.mediapool.bg/yupitata-se-pr ... 30188.html
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юни 2024 22:03

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
Остави ЦСКА на нас..!
Изображение

Кой от 6-мата?

Ти си карай тролея!
Коги изтрезнееш, тогиз Хондича може да те запознае с пичагата.

Аа, вече съм на елбус, та пак да попитам, кой от 6-мата?
И още нещо да попитам, диалекта ти от кой квартал на София е?
Последна промяна от damyanov1963 на 11 юни 2024 22:17, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 юни 2024 22:08

Ако Цецка фондационна има нужда да оправдава 80 млн.печалба за три години да са обърнат към Джилихуйло,тя има една препечатка от милионните печалби на старата Цецка ганчева
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”