Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Е й...?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Тези пък вече били подготвили защита - ами направо да не ги наказват, защото нищо не се е случило. Нека продължават да им позволяват да си правят абсолютно всичко безнаказано - нахлувания, мятания на ракети, да удрят полицаи, делегати, да прекъсват мачове, да чупят седалки и т.н.
-
peliforewer
- Контакти:
1914.1902 написа:krumeto написа:Ти да видиш, два лагера за един месец!
Първия лагер на язовир "жабешки", втория на планината "Дългата поляна"!
https://sportal.bg/news-2024061009163016513
Миналата година Пельо се подиграваше къде са били лагерите на Лудогорец и Левски, да видим сега какво ще напише.
Не съм се подигравал, а само отчетох, че в България е по-трудно да намериш подходящи отбори за контроли.Не манипулирай за Лудогорец, ако се не лъжа те се подготвяха в чужбина, искаш да ме скараш с приятелите ми от Делиормана :) . Това лято не заслужават и ЦСКА и Левски да ходят в чужбина, да са се класирали за Европа.Някой се интересува защо притежателя на 80% от акциите на ЦСКА не се явявал по медиите, ами въпрос на избор.Има име, не е анонимен, назначил е екип който да работи в ЦСКА и е негово решение кога да се афишира публично.Важното е това което каза Орманджиев, пари има за стадиона, за първия и втория отбор, за селекция и за няколко години напред.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
1914.1902 написа:Тези пък вече били подготвили защита - ами направо да не ги наказват, защото нищо не се е случило. Нека продължават да им позволяват да си правят абсолютно всичко безнаказано - нахлувания, мятания на ракети, да удрят полицаи, делегати, да прекъсват мачове, да чупят седалки и т.н.
Вашите като имат провинения от клуба не се ли защитават или разчитат преди на Боби сега на Гонзо.Много бързо забрави Иво Ивков какви ултиматуми поставяше на БФС.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:1914.1902 написа:Тези пък вече били подготвили защита - ами направо да не ги наказват, защото нищо не се е случило. Нека продължават да им позволяват да си правят абсолютно всичко безнаказано - нахлувания, мятания на ракети, да удрят полицаи, делегати, да прекъсват мачове, да чупят седалки и т.н.
Вашите като имат провинения от клуба не се ли защитават или разчитат преди на Боби сега на Гонзо.Много бързо забрави Иво Ивков какви ултиматуми поставяше на БФС.
Ивков не става за нищо, отдавна съм го отписал и не съм му обръщал голямо внимание на нещата, които е казал. Но май ползваше подобни аргументи като тези на Локомотив, които те използваха след мача с Ботев.
peliforewer написа:1914.1902 написа:krumeto написа:Ти да видиш, два лагера за един месец!
Миналата година Пельо се подиграваше къде са били лагерите на Лудогорец и Левски, да видим сега какво ще напише.
Не съм се подигравал, а само отчетох, че в България е по-трудно да намериш подходящи отбори за контроли.Не манипулирай за Лудогорец, ако се не лъжа те се подготвяха в чужбина, искаш да ме скараш с приятелите ми от Делиормана :) . Това лято не заслужават и ЦСКА и Левски да ходят в чужбина, да са се класирали за Европа.Някой се интересува защо притежателя на 80% от акциите на ЦСКА не се явявал по медиите, ами въпрос на избор.Има име, не е анонимен, назначил е екип който да работи в ЦСКА и е негово решение кога да се афишира публично.Важното е това което каза Орманджиев, пари има за стадиона, за първия и втория отбор, за селекция и за няколко години напред.
Как да не е, чист анонимник. Поне снимка качи да го видим как изглежда. Срамота и да има такъв собственик великия армейски клуб. Ставате все по непрозрачни, ама вие сте свикнали и ви е добре така, щом някой нещо обещава. Може пък да се появи тая година, кой знае.
peliforewer написа:1914.1902 написа:krumeto написа:Ти да видиш, два лагера за един месец!
Лъжеш се, Лудогорец се готвеше в България, а ти хвалеше вашата подготовка в чужбина. Видяхме иначе какво направихте след нея - всички останали отбори в ефбет Лига ви завиждаха за класата и резултатите.
БФС ги признавам за играчи. Теглят жребия за новото първенство в четвъртък, защо ли толкова рано? Според това как се падне мача между ЦСКА-София и Левски ще се вземе решение за тежестта на наказанието. Няма да си позволят да оставят тоя мач без зрители и няма да рискуват.
Играчи са, признавам им.
Играчи са, признавам им.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
ElCapitana_Puyol
Тоя конентар от Спортала разцепва - Мда, два лагера, единия е в Белене а другия в Ловеч. :))
Рашка капут, Буданов салют ! 
Стягайте трътките!
Великия ЦСКА се завръща там където му е мястото .. На върха!

Великия ЦСКА се завръща там където му е мястото .. На върха!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?