https://news.bg/regions/17-godishen-migrant-e-namushkan-do-ndk.html
Така става, когато управляват национални предатели, в центъра на София се разхождат ислямски диваци с ножове ... слава Богу, засега се ръгат помежду си, но е въпрос само на време да почнат да ръгат и българи .... властта се опитва да потулва нарастващия проблем, защото за нея най-важното е да се хареса на изметта в Брюксел. Интересите на България са й последна грижа.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Най- логичният резултат след изборите ще бъде Бойко да стане премиер. Не, че го харесвам, селски тарикат, пропит от корупция, но това просто ще забие последния пирон на абсолютно върховното некадърство на сектата от жълтите павета. А тука някои хора вместо да ми говорят за копейки и ужас (за протокола, никак не харесвам Николай Марков) да видят техните любимци какво сътвориха и да си посипят главите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Може да се окаже и много шум за нищо цялата работа, освен ако Бойко не направи официална коалиция с ДПС. Ония не вярвам да са толкова абсолютно прости пак да влязат в правителство с него, Копейкин също, нито пък тетка Корнелия или Слави. Остават новите възрожденци, но те са твърде малко. С две думи, както каза някаква "анализаторка" снощи по бтв, ще си говорим пак същите неща след три месеца.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
ElCapitana_Puyol
ГЕРБ ще управлява самостоятелно. Другите да слушат и да изпълнявят условията на Бойко. Няма смисъл от избори на избори да се отива, след като резултатите са сходни. Отрепките на делянката от "има такива лайна" много си бяха повярвали 2021г как ще катурват Бойко, но народа ги изобличи какви мошеници са. Толкоз.
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- paceto
- Контакти:
Както и се очакваше, много ниска и то рекордно такава активност.
Почти 33% според сегашните данни, а предните рекордно ниски мисля, че бяха 39%.
Почти 33% според сегашните данни, а предните рекордно ниски мисля, че бяха 39%.
- delqnski47
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:bubka написа:Според една от агенциите Величие влиза в парламента.
Браво на всички изветрелници, които гласуваха за новия спасител-добре прикрит американски агент. Наистина няма надежда за тая територия. За пореден път им вадят някой на глупаците, 2-3 месеца им приказва каквото искат да чуят и накрая гласуват. За тях са гласували хора, които на последните 5 избори са гласували по 4 различни начини. Същите гласуваха и за Стефан Янев, който също беше американско агентче, което обра проруски гласове. ПП също така ги извадиха и с 2-3 месеца медийнино лъскане глупаците ги избраха. Наистина изключително прост народ. Не заслужаваме никви шансове повече, щом етническата турска партия вече е е 2-ра политическа сила, а в Анадола ходят да гласуват орки с 1 мозъчна клетка под строй. Ако някой е гледал репортажа по нова тв- това са орки, не тука да ми го пишете като нарицателно за руснаците. Пиша това за бургаския бот, който е крайно време да се задави от омраза. По възможност да няма хора около него, които евентуално да му помогнат.
Стефан Янки го "вкараха" на мястото на ИТН, щото Дългия е ръб и трудно Бойко и Пеевски могат да преговарят с него. Сега вкараха Величие за патерица, щот с ИТН няма да стане
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
favaca8888
- Контакти:
Еее не мога да повярвам :o Величие са вътре!
Дрънкане,излезе прав че капутите от блиц не познаха.
Горе-долу обаче класирането кой ще е 1-ви/2-ри ит.н. се реализира.Определено изненадата са Величие и бях прогнозирал,че ще има още една малка партия,но по-скоро очаквах Ванчето или Москов.
Дрънкане,излезе прав че капутите от блиц не познаха.
Горе-долу обаче класирането кой ще е 1-ви/2-ри ит.н. се реализира.Определено изненадата са Величие и бях прогнозирал,че ще има още една малка партия,но по-скоро очаквах Ванчето или Москов.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Казах вече, че ходих на представянето на Величие във Варна в петък :) Там казаха, че социолозите им искали 80 000лв, за да им дадат 1% и първоначално си мислех, че е ПР да говорят някакви такива неща, обаче сега като гледам резултатите какви са - май наистина е било вярно :)
Вероятно Синя и Солидарна България са си платили така да ги побутнат, докато тия са отказали и бяха 0-1% ....сега е голяма изненада за "социолозите" и се чудят как да се оправдаят :))) Абе, изборни манипулации дето се вика....
Лично аз се радвам, че Величие влизат и ще ги наблюдавам, дано присъствието им разджурка нещо и да видим промяна на каквото и да е ....щото ако всички партии бяха същите и грам шанс за промяна няма да има.
Вероятно Синя и Солидарна България са си платили така да ги побутнат, докато тия са отказали и бяха 0-1% ....сега е голяма изненада за "социолозите" и се чудят как да се оправдаят :))) Абе, изборни манипулации дето се вика....
Лично аз се радвам, че Величие влизат и ще ги наблюдавам, дано присъствието им разджурка нещо и да видим промяна на каквото и да е ....щото ако всички партии бяха същите и грам шанс за промяна няма да има.

Не ги зная кои са, но снощи по БТВ включиха двама от Величие и ме изкефиха как навряха в миша дупка Цънцарова. Най се хилих като тя пита единия и сега като депутат какво ще правел и той: аз дори в листите ме нямаше и не съм депутат... тя мига 10 секунди на парцали.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.