За да управляваш не стига да имаш добро сърце или да събираш капачки. За да управляваш успешно е нужно да имаш някаква изградена политическа позиция от която да не бягаш. Да спечелиш изборите с тази позиция и да приложиш точно това, което си обещал. Имаш платформа и я прилагаш, а не правиш разни въртележки с идеята да влезеш във властта.
Мен точно това ме отказа от членството в политическа партия и от гласуването изобщо. Не може да претендираш, че си консервативно десен и да се коалираш с някой зелен само и само за да изкараш някакъв процент. След това няма как да обясниш влизането в коалиция с други червени и либерали само и само за да докопаш някаква власт. Губиш всяка основа, всякакви принципи и позиции ако го направиш.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
favaca8888
- Контакти:
Sstefanov написа:favaca8888 написа:Puyol,
Кво се радваш толкова,правителство май няма да има.
При тая конфигурация ще трябва да правят пак сглобки.От положителна (ако въобще може да се твърди тва) страна без управление нямаме мнение за нищо.Нито за "зоната",нито еврото,нито войната.
Квото и да ни питат,ние спокойно можем да кажем:"Ами не можем да кажем,щото нямаме редовно правителство."
И какво управление да има ? Има 20 партии + 11 коалиции, как да стане. И всичките тези дебили, са все едни и същи почти 30 години вече. Или техни наследници. Политиката в този си вид в България, повече пречи отколкото да помага за каквото и да било. Аз днес можех да отида да гласувам, както и семейството ми. Но реших, че за пореден път, няма да се меся на хората живеещи в България, нека те да си решат. Но както се вижда, те не искат тези хора, които им се предлагат, те не искат тези партии, те не искат това нещо. Хора като киро тъпото, тиквата, атанасов, оня дето пие мазно турско кафе, лена лесната, свинята пеевски и още и още, не са искани от 70% от българите. В моемнта гласуват, зависими хора, които по някакъв начин зависят от някоя партия. Всички други им е писнало тотално и са спрели да се интересуват от каквото и да било.
Аз си мисля, че Лазар Радков - Капачки за Бъдеще, ако направи партия ще спечели изборите.
24% избирателна активност.Тва е че на хората им е все едно и наистина това е вот от феновете на тия партии.Заслужаваме си да ни управляват мутри,олигарси и чужди агенти.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
ElCapitana_Puyol
Жалко че тия боклуци от "ит лайна" са вътре - тарикатите на делянката. 
Така объркват вероятната конфигурация за правителство. Без тях щеше да има 5 партии и ГЕРБ с близо 90 депутати. Дано намерят някакви нередности и ги изхвърлят по служебен път от парламента !
Така объркват вероятната конфигурация за правителство. Без тях щеше да има 5 партии и ГЕРБ с близо 90 депутати. Дано намерят някакви нередности и ги изхвърлят по служебен път от парламента !
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Drunken_Master
- Контакти:
favaca8888 написа:24% избирателна активност.Тва е че на хората им е все едно и наистина това е вот от феновете на тия партии.Заслужаваме си да ни управляват мутри,олигарси и чужди агенти.
Ми извинявай, ама изобщо не съм съгласен. Хората просто са тотално отвратени от родната политическа действителност и не желаят, да гласуват, просто защото няма за кого. Повярвай ми, ако се появи някой нов месия, тутакси ще се юрнат, да го направят. Въпроса е че до момента няма такъв, просто всичките са един дол дренки. И тук няма връзка с комунистически наследници (редовното оправдание), а до най-обикновен ген. Нещо което съм обяснявал хиляди пъти. То ако Йоско е кадърен, умен и далновиден политик, боли ме фара, дали дядо му бил убивал хора след 9-ти септември.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Уж щяха да премахват герб, а те го върнаха на бял кон. Ако наистина е 24% активността, според мен не трябва да има правителство. Това е е позор. И трябва да има промяна в изборите.
- Drunken_Master
- Контакти:
favaca8888? E?

Джипът на Генерала - 30.1 км/ч
Теслата от Харвард - 13.8 км/ч
Автобусът на движението - 15.3 км/ч
Червената Лада - 9.9 км/ч
Хамърът - 6 км/ч
Опелът на патриотите - 11.1 км/ч
Новият ляв Москвич - 1 км/ч
Великата Жигула - 2.1 км/ч
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ElCapitana_Puyol
Sstefanov написа:Уж щяха да премахват герб, а те го върнаха на бял кон. Ако наистина е 24% активността, според мен не трябва да има правителство. Това е е позор. И трябва да има промяна в изборите.
Те всеки път дават активност агенциите до 17ч.! Окончателната по-късно вечерта.
А тия 24% може да са за евроизборите. Аз гласувах и за двата, ама покрай мен чух няколко човека казаха, че ще гласуват само за Народно събрание.
Ако бяхте гласували с не подкрепям никой поне мамините деца от бсп и итн нямаше да са в НС.
Мен машината ме изхвърли и трябваше да гласувам с хартия за местните избори. Оказа се, че и при други се е случило.
Мен машината ме изхвърли и трябваше да гласувам с хартия за местните избори. Оказа се, че и при други се е случило.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ElCapitana_Puyol
pomiqrat написа:Ако бяхте гласували с не подкрепям никой поне мамините деца от бсп и итн нямаше да са в НС.
Само че при тая система в България, гласовете "Не подкрепям никого" отиват на вятъра, щото после ги вадят от сметките при подредбата на гласове и проценти. Щеше да има ефект, ако тая графа се броеше, и смъкваше резултата на всички партии, иначе е безсмислено.
Аз по принцип съм ЗА, да има такъв вот, но да върви заедно със задължително гласуване.
Обява:
България търси своите Крал и Кралица.
Ако сте от кралско потекло, молим да ни се обадите. Дори и да сте изтрезняващ алкохолик в квартална кръчма.
Време е за промяна на системата. Нямаш право да управляваш с 24% активност.
България търси своите Крал и Кралица.
Ако сте от кралско потекло, молим да ни се обадите. Дори и да сте изтрезняващ алкохолик в квартална кръчма.
Време е за промяна на системата. Нямаш право да управляваш с 24% активност.