favaca8888 написа:Puyol,
Кво се радваш толкова,правителство май няма да има.
При тая конфигурация ще трябва да правят пак сглобки.От положителна (ако въобще може да се твърди тва) страна без управление нямаме мнение за нищо.Нито за "зоната",нито еврото,нито войната.
Квото и да ни питат,ние спокойно можем да кажем:"Ами не можем да кажем,щото нямаме редовно правителство."
И какво управление да има ? Има 20 партии + 11 коалиции, как да стане. И всичките тези дебили, са все едни и същи почти 30 години вече. Или техни наследници. Политиката в този си вид в България, повече пречи отколкото да помага за каквото и да било. Аз днес можех да отида да гласувам, както и семейството ми. Но реших, че за пореден път, няма да се меся на хората живеещи в България, нека те да си решат. Но както се вижда, те не искат тези хора, които им се предлагат, те не искат тези партии, те не искат това нещо. Хора като киро тъпото, тиквата, атанасов, оня дето пие мазно турско кафе, лена лесната, свинята пеевски и още и още, не са искани от 70% от българите. В моемнта гласуват, зависими хора, които по някакъв начин зависят от някоя партия. Всички други им е писнало тотално и са спрели да се интересуват от каквото и да било.
Аз си мисля, че Лазар Радков - Капачки за Бъдеще, ако направи партия ще спечели изборите.