honda написа:...
За Костов може да провериш какво съм написал в първия си пост за него и дали не излезнах прав практически на 100%.
При кой друг треньор Левски е получил толкова пари от трансфери ( в никакъв случай не омаловажавам и приноса на Мъри - практически всичките въпросни играчи бяха доведени от него) ?
Даа, точно така. Страшна опорка е това. Човекът с чужда пита, помен се опита да направи.
Ама същият този юнак какви играчи доведе и за колко се продадоха? А какви ли щяха да дойдат след това, ако беше останал да твори и в новия сезон (за първи път щеше да му е в кариерата). Докара ни безработен аматьор-безполезник. Докара ни бивш баскетболист. Докара ни пумпал-джудже, който освен всичко е на години и няма шанс да вкара пари от трансфер.
Сигурно следваха да се привлекат пенсиониран отдавна футболист(по примера на Черно море преди доста години), инструктор по йога, бивш плувец, волейболист, а защо не и състезател по сноуборд. За вратар сигурно щеше да се избира между бивш състезател по тенис на маса, бадминтонист или сърфист?
Костов със, според някои, модерният(?), тактически грамотен(??), атакуващ(?!?!?) и забележи... разнообразен(ха-ха-ха) стил на игра какво направи с Левски? Посмешище!
Сигурно такива, като теб сте останали силно изненадани, че Костов не остана да твори и през новия сезон?
Пък и като написах опорката за атакуващ футбол при Костов, как се връзват 50 отбелязани гола в 35 мача за шампионат с атакуващ футбол?
Над 10 пъти през отделните сезони (13 или 14 са) Левски е бележел по 70 и повече гола, при това доста от тях са били с по 30 мача на сезон. На мен това повече ми прилича на атакуващ футбол! Не си ли съгласен?
Какво ли пък трябва да напишем за този сезон:
https://levskisofia.info/season-2006-20 ... rezultati/30 мача и 96 гола(3 гола са служебни в един мач, иначе реално можеше и над 100 гола да са)
Средно над 3 отбелязани гола на мач
Или пък за този сезон:
https://levskisofia.info/season-1932-19 ... rezultati/17 мача и 76 гола
Близо 4,5 отбелязани гола на мач
Тези някак по-атакуващи ми идват. А на теб и останалите следващи правата вяра?
Какво би написал и за сравнението на Костов с Велев и Вутов, като треньори в Левски?
Костов с Левски има 26 победи(официално ги водят 25, но реално са 26), 7 равенства и 10 загуби (43 мача за шампионат от общо 2 престоя в клуба). Как беше?
" Благодарим ти тренер
1"
Велев е със скромните 21 победи, 6 равенства и 3 загуби (30 мача за шампионат). Него го (о)Жулия след 9:0 общо с едно благодарствено ... уволнение. Ама Велев стана шампион с Левски.
"Благодарим ти тренер
1"
Вутов (недостижимо висока за Костов топка) има 31 победи, 11 равества и 3 загуби в общо 45 мача за шампионат. И той, подобно на Велев, печели с Левски шампионска титла, гарнирана и с купа предната година.
"Благодарим ти тренер
1"
Преподобният, височайшият, модерният, атакуващият, разнообразният Костов , хм... с кой е печелил титла?
"Благодарим ти тренер
1"
Каква ли е средната резултатност при Велев?
Ами тази при Вутов?
Нещо придворните статистици на Баба Илиана и Лъжеца мълчат и не смеят да бомбардират нета.