rane написа:1palq4o1 написа:
Сигурно си прав - нямам как Ивков, като консултант по договора ( подписан преди да дойде Стоилов - а той дойде благодарение на този договор ) да е бил в течение на всички клаузи по него. Няма как и да е предупредил Стоилов, да, да, прав си!
Хубаво е, че не вярваш на някого, който наричаш Лъжец, а вярваш на ... Ивков да речем. В тази връзка някой видя ли въпросния СМС с предложените 2,5 млн за Кордоба? Нали и той беше част от причините за раздяла? И само да вметна, че сега купиха същия играч за 50% по-висока сума.
Стоилов е дошъл в Левски благодарение на договора за управление?
Да не би да беше, заради спонсорският договор, а не заради договора за 10%!?
Договорите сякаш са няколко, а не само един. Или този факт ти убягва?
Кога е подписан договорът за управление и кога Ивков става ИД?
Аз СМС не видях, както и не видях договора с Норич! Ти договорът с Норич видя ли го? Всички клаузи по него ли прочете? Има ли твърда сума по него? Каква е? Има ли допълнителни бонуси?
Стоилов не се раздели заради неосъществен договор на този или онзи играч. Измисляш си или пък са те заблудили някои от познатите ибрикчии на Лъжеца.
Има я пресконференцията в интернет. Пусни си я. Изслушай мотивите на Стоилов и напиши заради неосъществен изходящ трансфер/и ли напуска.
Какъв е този "неосъществен трансфер" и кой клуб? - ако е в Брьондби - 2 седмици преди да поискат Кордоба според Иво Ивков , Брьондби купува датски национал на 25 години -ЦЗ с ляв крак от Италия(мисля че от Фиорентина ) за 3 млн евро, дали Кордоба им е бил първа опция?
За Сочи - първо бяха 2,1 млн евро , сега вече станаха 2,5 млн евро , но това е най-малкия проблем . Собственика на Сочи (Б.Ротенберг) и самия клуб са включени във всички възможни забранителни списъци на САЩ, ЕС и Великобритания . Последното нещо от което имахме нужда е и ние да попаднем в санкционни списъци. Как технически можеше да бъде извършен въпросния трансфер и съответните банкови преводи? - според мен по никакъв.
Или аз не разбирам нищо от математика или 3.2 млн е повече от 2.0 млн.
Аз не крия ,че някога много исках Иво Ивков за директор в Левски - писал съм го много преди да започне работя в клуба, но уви - объркал съм се в него. Между другото този корифей в мениджмънта, апропо кога се е занимавал с нещо подобно, къде беше и защо допусна играчи като Краев и Дж. Петрис да си тръгнат като свободни агенти( за Петрис Левски получи сума като за една гарсониера) , не беше ли точно негова работа да води преговори с тях някъде ноември-декември 2022г ? Не беше ли негова работа да работи по лиценза на Левски ? Колко срещи той направи с НАП за постигане на споразумение за разсрочване на задълженията ? - цифром и словом нула (0) . По неговите собствени думи " нямах причина да го правя , понеже "Юнайтед Груп" казаха ,че ще платят всичко" - да, ама не платиха и какво стана 45 дни преди крайния срок ние нямахме започнати никакви разговори и постъпки за постигане на споразумение с НАП ...
Приказките "продаваме Кордоба" и събираме още 5-6 милиона лева от привържениците и плащаме всичко на НАП са несериозни.
Както е и несериозно да се говори ,че Ас.Чандъров може да замести Адр.Краев , двамата са коренно различни играчи - единия е с 10 см и 20 кг повече от другия . Единия почти през цялата си кариера игра опорен халф, а другия беше считан за най-талантливия нападател ( дори беше в Барселона и Манчестър Юнайтед( за последното не съм 100% сигурен)) . Между другото двамата играха в една и съща юношеска формация на Левски . И наистина Ас. Чандъров беше капитан на юношеския национален отбор, но играеше ЦН и наистина беше много обещаващ , но контузия го извади от строя за 2 години още преди да влезе в мъжкия футбол, и след това вече не беше същия играч. Очевидно се страхува да влиза в единоборства и в тази ситуация как ще стане добър дефанзивен халф? Това е все едно да искаме импотентен мъж да бъде успешно жиголо.
За Мъри - за мен наистина е най-добрия треньор на Левски в настоящия век. Никой не може да оспори качествата му . Мисля ,че той с работата си го показа по безспорен начин и затвори устите на всичките си критици. Просто Мъри работи за пари - в това няма нищо лошо , и аз работя за пари и не се срамувам да го кажа. Когато става дума за пари ,емоциите отиват на заден план. В момента в които парите свършат в мястото където работи, Мъри си тръгва, и отива на друго място(и аз бих направил същото на неговото място) . Това се случи и в Анортозис , и в Ботев, и в Астана, и в Левски( когато стана ясно ,че ЮГ няма да придобият Левски) .