Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 08 юни 2024 17:12

rane написа:
1palq4o1 написа:

Сигурно си прав - нямам как Ивков, като консултант по договора ( подписан преди да дойде Стоилов - а той дойде благодарение на този договор ) да е бил в течение на всички клаузи по него. Няма как и да е предупредил Стоилов, да, да, прав си!
Хубаво е, че не вярваш на някого, който наричаш Лъжец, а вярваш на ... Ивков да речем. В тази връзка някой видя ли въпросния СМС с предложените 2,5 млн за Кордоба? Нали и той беше част от причините за раздяла? И само да вметна, че сега купиха същия играч за 50% по-висока сума.

Стоилов е дошъл в Левски благодарение на договора за управление?
Да не би да беше, заради спонсорският договор, а не заради договора за 10%!?
Договорите сякаш са няколко, а не само един. Или този факт ти убягва?
Кога е подписан договорът за управление и кога Ивков става ИД?

Аз СМС не видях, както и не видях договора с Норич! Ти договорът с Норич видя ли го? Всички клаузи по него ли прочете? Има ли твърда сума по него? Каква е? Има ли допълнителни бонуси?

Стоилов не се раздели заради неосъществен договор на този или онзи играч. Измисляш си или пък са те заблудили някои от познатите ибрикчии на Лъжеца.
Има я пресконференцията в интернет. Пусни си я. Изслушай мотивите на Стоилов и напиши заради неосъществен изходящ трансфер/и ли напуска.

Какъв е този "неосъществен трансфер" и кой клуб? - ако е в Брьондби - 2 седмици преди да поискат Кордоба според Иво Ивков , Брьондби купува датски национал на 25 години -ЦЗ с ляв крак от Италия(мисля че от Фиорентина ) за 3 млн евро, дали Кордоба им е бил първа опция?
За Сочи - първо бяха 2,1 млн евро , сега вече станаха 2,5 млн евро , но това е най-малкия проблем . Собственика на Сочи (Б.Ротенберг) и самия клуб са включени във всички възможни забранителни списъци на САЩ, ЕС и Великобритания . Последното нещо от което имахме нужда е и ние да попаднем в санкционни списъци. Как технически можеше да бъде извършен въпросния трансфер и съответните банкови преводи? - според мен по никакъв.
Или аз не разбирам нищо от математика или 3.2 млн е повече от 2.0 млн.
Аз не крия ,че някога много исках Иво Ивков за директор в Левски - писал съм го много преди да започне работя в клуба, но уви - объркал съм се в него. Между другото този корифей в мениджмънта, апропо кога се е занимавал с нещо подобно, къде беше и защо допусна играчи като Краев и Дж. Петрис да си тръгнат като свободни агенти( за Петрис Левски получи сума като за една гарсониера) , не беше ли точно негова работа да води преговори с тях някъде ноември-декември 2022г ? Не беше ли негова работа да работи по лиценза на Левски ? Колко срещи той направи с НАП за постигане на споразумение за разсрочване на задълженията ? - цифром и словом нула (0) . По неговите собствени думи " нямах причина да го правя , понеже "Юнайтед Груп" казаха ,че ще платят всичко" - да, ама не платиха и какво стана 45 дни преди крайния срок ние нямахме започнати никакви разговори и постъпки за постигане на споразумение с НАП ...
Приказките "продаваме Кордоба" и събираме още 5-6 милиона лева от привържениците и плащаме всичко на НАП са несериозни.
Както е и несериозно да се говори ,че Ас.Чандъров може да замести Адр.Краев , двамата са коренно различни играчи - единия е с 10 см и 20 кг повече от другия . Единия почти през цялата си кариера игра опорен халф, а другия беше считан за най-талантливия нападател ( дори беше в Барселона и Манчестър Юнайтед( за последното не съм 100% сигурен)) . Между другото двамата играха в една и съща юношеска формация на Левски . И наистина Ас. Чандъров беше капитан на юношеския национален отбор, но играеше ЦН и наистина беше много обещаващ , но контузия го извади от строя за 2 години още преди да влезе в мъжкия футбол, и след това вече не беше същия играч. Очевидно се страхува да влиза в единоборства и в тази ситуация как ще стане добър дефанзивен халф? Това е все едно да искаме импотентен мъж да бъде успешно жиголо.
За Мъри - за мен наистина е най-добрия треньор на Левски в настоящия век. Никой не може да оспори качествата му . Мисля ,че той с работата си го показа по безспорен начин и затвори устите на всичките си критици. Просто Мъри работи за пари - в това няма нищо лошо , и аз работя за пари и не се срамувам да го кажа. Когато става дума за пари ,емоциите отиват на заден план. В момента в които парите свършат в мястото където работи, Мъри си тръгва, и отива на друго място(и аз бих направил същото на неговото място) . Това се случи и в Анортозис , и в Ботев, и в Астана, и в Левски( когато стана ясно ,че ЮГ няма да придобият Левски) .

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 юни 2024 18:32

rane написа:Измисляш си или пък са те заблудили някои от познатите ибрикчии на Лъжеца.

Веднага се е включил един от ибрикчиите, който дълго и напоително е тръгнал отново да оборва всичко негативно срещу ръководството и да обяснява колко лош е Ивков и колко меркантилен всъщност е Стоилов. Всичко това замазано с четки и комплименти .
Същия този ибрикчия , който съвсем уместно се беше заврял в кучи гъз след фиаското на Костов, преди това обясняваше какъв велик тактик е Костов и колко модерен футбол практикува, но ние сме прости и не го разбираме, но когато фактите го удариха по главата реши да се покрие като мишок, вместо да признае мъжки, че е сгрешил. Но по-вероятно е, че не е грешиш, а е заблуждавал умишлено свеждайки спуснати отгоре опорки.
Та искам да ти кажа, че понякога е безсмислено да обясняваш каквото и да било на заблудени хора, а пък със заблуждаващите изобщо не трябва и да се говори.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2024 18:41

Направо не е истина какви хора пишат в този раздел, който не е на мнението на определени потребители е обявен за платен, ибрикчия, БГЛ и т.н. Трагедия.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 юни 2024 18:56

vvessel написа:
rane написа:Измисляш си или пък са те заблудили някои от познатите ибрикчии на Лъжеца.

Веднага се е включил един от ибрикчиите, който дълго и напоително е тръгнал отново да оборва всичко негативно срещу ръководството и да обяснява колко лош е Ивков и колко меркантилен всъщност е Стоилов. Всичко това замазано с четки и комплименти .
Същия този ибрикчия , който съвсем уместно се беше заврял в кучи гъз след фиаското на Костов, преди това обясняваше какъв велик тактик е Костов и колко модерен футбол практикува, но ние сме прости и не го разбираме, но когато фактите го удариха по главата реши да се покрие като мишок, вместо да признае мъжки, че е сгрешил. Но по-вероятно е, че не е грешиш, а е заблуждавал умишлено свеждайки спуснати отгоре опорки.
Та искам да ти кажа, че понякога е безсмислено да обясняваш каквото и да било на заблудени хора, а пък със заблуждаващите изобщо не трябва и да се говори.

Ако имаш предвид мен- за твоя информация бях на почивка за 2 месеца на круизен кораб . Предполагам не очакваш ,че когато съм с най-близкия си човек на едни от най-красивите места по света ще се занимавам с футбол.
За Костов може да провериш какво съм написал в първия си пост за него и дали не излезнах прав практически на 100%.
При кой друг треньор Левски е получил толкова пари от трансфери ( в никакъв случай не омаловажавам и приноса на Мъри - практически всичките въпросни играчи бяха доведени от него) ?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 юни 2024 19:32

Aronaks написа:И аз подкрепям напълно. Лошото е, че огромна част от хората няма да отидат защото не вярват, че могат да променят нещо. А точно на това разчитат Тиквата и ДП. Колкото по-малко хора гласуват на изборите, толкова повече депутати печели ДП. Това е лесно доказуемо, само погледнете статистиките (общ брой гласували / депутати на ДПС) за изборите от последните 20 години.
Колкото по-малко гласуваме, толкова по-голяма тежест има купения вот от гетата, който отива за ББ и ДП.
Най-лошото е, че дори и да не съберат мнозинство за да управляват, те управляват чрез служебното правителство, така че и в двата случая печелят. Единственият шанс е масово гласуване.

Съвсем ясно и точно обяснено.
Напълно съгласен.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2024 21:53

honda написа:...Между другото този корифей в мениджмънта, апропо кога се е занимавал с нещо подобно, къде беше и защо допусна играчи като Краев и Дж. Петрис да си тръгнат като свободни агенти( за Петрис Левски получи сума като за една гарсониера) , не беше ли точно негова работа да води преговори с тях някъде ноември-декември 2022г ? ....

Безкрайно много те уважавам, но просто не мога да подмина с лека ръка подобни коментари, които са най-меко казано некоректни.
Преди няколко месеца пробва да обвиниш Ивков за напускането на Сонко, но ако не ме лъже паметта, ти предоставих един доста напоителен коментар, с дати и факти, на който не последва отговор от твоя страна. ;)

Но хайде да караме по същество: Този корифей в мениджмънта подписва договор с Петри на 14.07.2022 за срок до края на 2022 година. Добър ход, предвид че не се знаеше в каква форма е Петри, понеже е бил на ръба на отказването от професионалния футбол към онзи момент. След като Стоилов вижда нещо в състезателя, на 30.09.2022 въпросният корифей преподписва с Петри до лятото на 2024 година. Линкове от официалния сайт на клуба и на придворна на скъпите ни спонсори-собственици медия няма да прилагам. ;) Излиза, че Ивков си е свършил работата, а?

Анди Краев. Преподписва с Левски на 22.10.21 до лятото на 2024 година, като внимание! - на снимката се ръкува с Баждеков.
Все си мисля, че към онзи момент не е било работа на онзи корифей в мениджмънта да преподписва с Краев ....някъде ноември-декември 2022.

Нека да бъдем коректни. Разбирам, че всеки от нас има симпатии или неприязън към този или онзи ръководител в Левски, но нека да дискутираме с факти и истини, моля.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2024 23:47

1914.1902 написа:Направо не е истина какви хора пишат в този раздел, който не е на мнението на определени потребители е обявен за платен, ибрикчия, БГЛ и т.н. Трагедия.

Това ни го наложиха отвън. И за съжаление, като общество се провлихме в борбата с този феномен. Постоянното противопоставяне. Не е теория на конспирацията. Конспирация си е истинска, завера по български. Омразата е като афродизиак. Няма вече нормални хора. Всички виждат света в черно или бяло.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2024 00:45

[offtopic]Решението е взето! :)
1. Кандидати за НС - поразителна именна прилика с уникалната у нас организация на привържениците, наречена тръст. Не искам да разочаровам съфорумниците и псетата на Господарката, но доколкото ми е известно един от лидерите е член на Сдружението. :)
2. Кандидати за ЕП - бивш собственик на любимия ни отбор. Няма друг у нас, който да говори толкова открито и ясно за лайнарщините на Капо ди тути тирета и хунтата! Нека този глас, нека тези гадости се чуят и в Европа! Белким от там решат да ни поконтролират кражбите или да ни постегнат малко.
Наздраве и Бог да пази България![/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 юни 2024 07:55

metodito написа:
1914.1902 написа:Направо не е истина какви хора пишат в този раздел, който не е на мнението на определени потребители е обявен за платен, ибрикчия, БГЛ и т.н. Трагедия.

Това ни го наложиха отвън. И за съжаление, като общество се провлихме в борбата с този феномен. Постоянното противопоставяне. Не е теория на конспирацията. Конспирация си е истинска, завера по български. Омразата е като афродизиак. Няма вече нормални хора. Всички виждат света в черно или бяло.

Вчера пак имало спорове и обиди на тема 'трябва ли да играем контрола с израелски отбор'. Сигурно от всяка новина има някакво разединение между феновете под публикациите в социалните мрежи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2024 10:08

honda написа:На мен от една страна С. Генчев ,като поведение( приказки) ми харесва , но за съжаление имам чувството ,че е не е правилния избор.
За мен името не е толкова важно , а начина на игра ,който ще се опитва да налага.
Според мен Ст.Генчев е доста близък като стил на Ил.Илиев. От това ,което съм видял от отборите на Ст.Генчев, те доста успешно неутрализират силните страни на противниковия отбор . Общо взето -губят трудно , не допускат много положения пред собствената си врата, но и не създават много положения . Разчита основно на преса и отнемане на топката от другия отбор в невралгичната зона. проблема е че срещу нас 80% от отборите излизат за равен и в 80% от времето почти целия им отбор е зад линията на топката.
От доста време Левски се опитва да използва стил на игра без типичен тежък ЦН , като разстоянията между нашите играчи са къси или средни . Докато при Генчев разстоянието между собствените играчи е доста по-голямо с тежък ЦН и с използване доста на статични положения( нещо ,което е наш голям недостатък) , но този стил изисква играчи ,които могат добре да центрират аз не съм сигурен че ние разполагаме с такива.
Много пъти съм писал ,че основния проблем на Левски( а и на почти всички български ФК) е липсата на изградена стратегия и концепция за бъдещето . Примерно Аякс от 50 години играят на практика с една и съща схема и по един и същ начин , като по този начин играят всички формации на Аякс. Докато при нас ,ако всяка година променяме схемата и стратегията до къде ще стигнем. Сега ще се окаже ,че голяма част от играчите не са подходящи за новия стил на игра.
Примерно приветствам стратегията ,която се опитваше да следва Мъри - да бъдат привличани футболисти под 25 години с тенденция да бъдат продадени на печалба след 1-2 години.

Относно тактическата постройка, не съм съгласен. За последните 15 години имаше двама човека, които се опитаха да променят схемата ни на игра, а именно - две крилца и колче между тях. Това бяха Илиан Илиев и Топчо. Топчо много ми приличаше на Костов. Той беше видял нещо (3-5-2), но не знаеше как да го реализира, нямаше интелектуален потенциал и изпълнители. Илиан. Можеше ли да успее неговото 4-4-2? Бяхме на един мач от титлата. Надявам се Генчев да направи промяна тук. Аз не помня от кога не сме играли с двама нападатели. В същото време, малко отбори днес не играят с две крилца и колче между тях. От големите се сещам за Атлетико. Иначе в Италия винаги играят по-нестандартно. Но този стил не е за "Левски" и България. Много ми се искаш един Роси да успее, но просто не е за нас. Да не говорим, че тактическата грамотност на италианските тренери и футболистите е по-добра и от германци и от испанци. Камо ли от нас.
Последна промяна от metodito на 09 юни 2024 10:12, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”