wilge написа:metodito написа:Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!
Има как да стане! Днес е ден за размисъл. Мислете, левскари! И гласувайте утре! Само ако изпуснат властта те ще оставят Левски на мира, защото ще се борят за собственото си спасение и да укрият остатъците от милиардите които откраднаха. Ако сме обединени няма да просим от тях да ни позволяват нещо на което имаме право, няма да имат смелост да ни мачкат и да ни викат ганьовци, няма да насаждат нихилизъм. Гласувайте!
Напълно подкрепям