Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 08 юни 2024 10:57

wilge написа:
metodito написа:Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!

Има как да стане! Днес е ден за размисъл. Мислете, левскари! И гласувайте утре! Само ако изпуснат властта те ще оставят Левски на мира, защото ще се борят за собственото си спасение и да укрият остатъците от милиардите които откраднаха. Ако сме обединени няма да просим от тях да ни позволяват нещо на което имаме право, няма да имат смелост да ни мачкат и да ни викат ганьовци, няма да насаждат нихилизъм. Гласувайте!

Напълно подкрепям

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2024 10:58

wilge написа:
metodito написа:Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!

Има как да стане! Днес е ден за размисъл. Мислете, левскари! И гласувайте утре! Само ако изпуснат властта те ще оставят Левски на мира, защото ще се борят за собственото си спасение и да укрият остатъците от милиардите които откраднаха. Ако сме обединени няма да просим от тях да ни позволяват нещо на което имаме право, няма да имат смелост да ни мачкат и да ни викат ганьовци, няма да насаждат нихилизъм. Гласувайте!

Аз самият, колега, знам, че протоколите вече са написани, флашките подготвени, машините - програмирани. Но въпреки това ще отида да гласувам. Не съм пропускал парламентарни и президентски избори в последните 20 години. Ако ще да знам, че всичко е предварително решено. Гласувайте!
П.С. Няма нужда от червения цвят. Господстващият е сиво-зеленият - този на доларите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 юни 2024 11:55

На мен от една страна С. Генчев ,като поведение( приказки) ми харесва , но за съжаление имам чувството ,че е не е правилния избор.
За мен името не е толкова важно , а начина на игра ,който ще се опитва да налага.
Според мен Ст.Генчев е доста близък като стил на Ил.Илиев. От това ,което съм видял от отборите на Ст.Генчев, те доста успешно неутрализират силните страни на противниковия отбор . Общо взето -губят трудно , не допускат много положения пред собствената си врата, но и не създават много положения . Разчита основно на преса и отнемане на топката от другия отбор в невралгичната зона. проблема е че срещу нас 80% от отборите излизат за равен и в 80% от времето почти целия им отбор е зад линията на топката.
От доста време Левски се опитва да използва стил на игра без типичен тежък ЦН , като разстоянията между нашите играчи са къси или средни . Докато при Генчев разстоянието между собствените играчи е доста по-голямо с тежък ЦН и с използване доста на статични положения( нещо ,което е наш голям недостатък) , но този стил изисква играчи ,които могат добре да центрират аз не съм сигурен че ние разполагаме с такива.
Много пъти съм писал ,че основния проблем на Левски( а и на почти всички български ФК) е липсата на изградена стратегия и концепция за бъдещето . Примерно Аякс от 50 години играят на практика с една и съща схема и по един и същ начин , като по този начин играят всички формации на Аякс. Докато при нас ,ако всяка година променяме схемата и стратегията до къде ще стигнем. Сега ще се окаже ,че голяма част от играчите не са подходящи за новия стил на игра.
Примерно приветствам стратегията ,която се опитваше да следва Мъри - да бъдат привличани футболисти под 25 години с тенденция да бъдат продадени на печалба след 1-2 години.
Последна промяна от honda на 08 юни 2024 16:19, променено общо 1 път.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 юни 2024 13:03

1palq4o1 написа:

Сигурно си прав - нямам как Ивков, като консултант по договора ( подписан преди да дойде Стоилов - а той дойде благодарение на този договор ) да е бил в течение на всички клаузи по него. Няма как и да е предупредил Стоилов, да, да, прав си!
Хубаво е, че не вярваш на някого, който наричаш Лъжец, а вярваш на ... Ивков да речем. В тази връзка някой видя ли въпросния СМС с предложените 2,5 млн за Кордоба? Нали и той беше част от причините за раздяла? И само да вметна, че сега купиха същия играч за 50% по-висока сума.

Стоилов е дошъл в Левски благодарение на договора за управление?
Да не би да беше, заради спонсорският договор, а не заради договора за 10%!?
Договорите сякаш са няколко, а не само един. Или този факт ти убягва?
Кога е подписан договорът за управление и кога Ивков става ИД?

Аз СМС не видях, както и не видях договора с Норич! Ти договорът с Норич видя ли го? Всички клаузи по него ли прочете? Има ли твърда сума по него? Каква е? Има ли допълнителни бонуси?

Стоилов не се раздели заради неосъществен договор на този или онзи играч. Измисляш си или пък са те заблудили някои от познатите ибрикчии на Лъжеца.
Има я пресконференцията в интернет. Пусни си я. Изслушай мотивите на Стоилов и напиши заради неосъществен изходящ трансфер/и ли напуска.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2024 13:34

Сериозно ли още трябва да обсъждаме напускането на Станимир от април 2023? Погледнете днешната дата и нека спрем да се връщаме постоянно назад. Човекът си започна нов живот - направете го и вие.

От една страна, да не говорим, че тези неща вече са били изписани тук и сега пак ги четем, а от друга, за Станимир си има тема, в която може да си пишете, ако ви е толкова голям зора да го обсъждате.

Просто е абсурдно това да е във всекидневната тема всеки ден. През октомври сме го чели , а сега ще го четем отново??! Напълно излишно е.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 юни 2024 13:46

honda написа:
wilge написа:

Напълно подкрепям

И аз подкрепям напълно. Лошото е, че огромна част от хората няма да отидат защото не вярват, че могат да променят нещо. А точно на това разчитат Тиквата и ДП. Колкото по-малко хора гласуват на изборите, толкова повече депутати печели ДП. Това е лесно доказуемо, само погледнете статистиките (общ брой гласували / депутати на ДПС) за изборите от последните 20 години.
Колкото по-малко гласуваме, толкова по-голяма тежест има купения вот от гетата, който отива за ББ и ДП.
Най-лошото е, че дори и да не съберат мнозинство за да управляват, те управляват чрез служебното правителство, така че и в двата случая печелят. Единственият шанс е масово гласуване.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 юни 2024 14:31

Аз ще гласувам (все още не съм решил за кого, или с "Не подкрепям никого") , но не виждам какво ще се промени, дори да гласува 100% от народа с право на глас... Всички партии, които са се докосвали до място в Парламента са от един дол дренки. ГЕРБ, ППДБ, ДПС, БСП, ИТН са ясни. Възраждания, Мечове и т.н. също. Нищо читаво, нито един човек (лидер), от когото да лъха поне малко на честност. И да се вижда, че този човек и неговата партия могат да променят нещо, дори да е нещо малко. Имам чувството, че на нас ни трябва един ден като във филма "Чистката" само, че без политиците да се крият в бункери и бронирани къщи/стаи. Но не вярвам и това да помогне, защото дори да изчистим 240 съсипници, на тяхно място ще се появят 480 нови и също толкова вредни.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 юни 2024 14:56

Намират се читави. На са твърде малки като електорат и няма да влязат.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 08 юни 2024 16:42

1914.1902 написа:Сериозно ли още трябва да обсъждаме напускането на Станимир от април 2023? Погледнете днешната дата и нека спрем да се връщаме постоянно назад. Човекът си започна нов живот - направете го и вие.

От една страна, да не говорим, че тези неща вече са били изписани тук и сега пак ги четем, а от друга, за Станимир си има тема, в която може да си пишете, ако ви е толкова голям зора да го обсъждате.

Просто е абсурдно това да е във всекидневната тема всеки ден. През октомври сме го чели , а сега ще го четем отново??! Напълно излишно е.

Е как няма, аз даже подозирам, че ще се появи във филма за Гунди, може ли филм за някакъв ритнитоковец да има, а втория син на бог да не е замесен, някак не е логично.Даже ако се напънем може и с трансферите на Дембеле и Гари Родригес да го свържем... Зян да няма!!!! Свърши си работата и си би камшиците преди година и половина, това е, уважение, но яко се пресоли манджата от приказки и преписване на заслуги.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 юни 2024 16:48

Споко, сега почваме градеж на нов отбор и Стоилов няма да има принос за него. Тоест няма да има нужда да се намесва толкова името му. Даже сравненията (ако има такива) вече би трябвало да бъдат между Костов и Генчев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”