Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 07 юни 2024 20:21

Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2024 21:20

1palq4o1 написа:
rane написа:
darkblue67 написа:...Но както казва Стайнбек “За каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари”.
Аааа, сети се най-после.
СпонсорО и той се усетил, че със Стоилов и уменията му, както и тези на екипа му, Левски ще се самоиздържа, а този спонсор става излишен, или написано с други думи, думата им няма да се чува.

Почакай да разпродадат останалото от този негов отбор. Те после сами, ще си тръгнат.Защото и най-умните ще са се сетили, що станА!

пп: Лъжецът май му беше поспестил, това за 10-те %?

Не знам кой е "Лъжецът", ама нали неговия приАтел Ивков беше консултант по договора - би трябвало да е знаел за тези 10% и да е казал на Стоилов още по време на преговорите с него!
Или съм в грешка и Ивков никога не е виждал проектодоговор, договор, анекси и т.н.?!?

Не знам, какво и кое е подписвал/консултирал Ивков. Знам, че Стоилов не е бил в течение за тези 10%.

Дали Лъжецът му го е спестил? На 100% съм убеден, че е така, заради десетките лъжи(последната е 5 нови до края на Май) които изрече през годините, както и свинщините, дето вършеше във вреда на Левски.

Дали Ивков му го е спестил умишлено на Стоилов и не му е казал, дали изобщо е знаел за този договор, кога е разбрал - това няма как да знам!
Всичко в клуба е/беше мъгла през по-голяма част от тези последни 10-15 години.

Аз на Лъжецът доверие отдавна му нямам. За нищо!
Всичко излязло от неговата уста го подлагам на съмнение, както и всичко излязло от Палмите също.
Нито вярвам, че е изплатена главницата(то и няма как да е изплатена, при положение, че има договор и вноски по него), нито вярвам, че Палмите не продължават да си удържат 10 или повече процента.
Всичко е скрито покрито.
Ако си спомняш, когато отстраниха Божков и левскарите събирахме пари за вноските по НАП, от Тръст Синя България ли беше, лично от клуба ли ги показаха, но имаше в интернет платежни нареждания, които съвсем ясно показваха преведените по сметката на НАП суми.

Ти да видя сега платежни нареждания? Аз не, а предполагам и много други не са.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юни 2024 22:09

groti написа:
Der Schmarotzer написа:
rane написа:
darkblue67 написа:
NOMER14 написа:
rhaegar написа:По-ужасен шрифт за спонсора не можаха ли да намерят, все едно го е правил шестокласник на Paint.

Затова чакам фанелка без тоя шрифт, щото ми изглежда фалшива с него.

За да бъде в тон с ретро тематиката, генералният спонсор на „Левски“ – Palms, направи жест за новия екип на тима. Вместо добре познатото ни лого с палма е изписано името на компанията със специален шрифт върху лицето на фланелката. Защо беше променен шрифтът на логото на Palms? Причината е повече от любопитна. През 90-те години „сините“ носят на гърдите си логото на тогавашния си партньор „Балканбанк“. Изписването на логото на бившия спонсор бе възстановено и шрифтът бе възприет от генералния спонсор, за да има пълна препратка към тогавашното „златно“ време за тима.

Мдааа, тежко е положението...

Екипът е готов, логото го оправихме, шрифта също. Да благодарим на щедрият спонсор, на най-милото ни Мило, както и на Лъжеца.

Сега остава да намерим и подобни играчи:

Пламен Гетов
Ники Илиев
Златко Янков
Емил Кременлиев
Цанко Цветанов
Наско Сираков
Даниел Боримиров
Гошо Гинчев
Георги Иванов
Александър Марков
Пламен Николов
Георги Славчев
Петър Хубчев
Диян Ангелов
Валентин Дъртилов
Петър Александров
Петре Григораш
Илиан Илиев
Красимир Коев
Велко Йотов

Успех.

Шъ мачкамииииииииииииииии...
Ние сма Левски, баааа!

Изби рибата! Що ти трябваше да публикуваш този списък! От сегашния отбор на Левски няма нито един, който да успее да се включи дори като резерва на резервите.

Левски? Дали в сегашния национален отбор има един, който би се вписал сред тези? :) :lol:

Като резерва на резервите може и да има един-двама...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2024 22:16

rane написа:На 100% съм убеден, че е така, заради десетките лъжи(последната е 5 нови до края на Май) които изрече през годините, както и свинщините, дето вършеше във вреда на Левски.

Да не казвам голяма дума предварително, но може би последната му лъжа, ще се окаже единствената от всички, която е за доброто на клуба. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2024 22:34

koisa написа:
rane написа:На 100% съм убеден, че е така, заради десетките лъжи(последната е 5 нови до края на Май) които изрече през годините, както и свинщините, дето вършеше във вреда на Левски.

Да не казвам голяма дума предварително, но може би последната му лъжа, ще се окаже единствената от всички, която е за доброто на клуба. :oops:

Да, ама дали наистина ще е за доброто на клуба или за нечии джобове?

Към момента (7.06.2024) сме на -4 футболиста... Кордоба продаден, Михайлов, Бари и Краев с изтекли договори, а за капак има и една принципно резерва, дето изгоря за първите 2-3 кръга (Чандъров).
Нов има 1 - Майкон.

Отново "професионализъм" от най-висша класа.
Да не забравяме, че се канят да привлекат играчи с транферни суми. Един такъв е Колев. Младеж и талант, който тази година ще навърши... 32 години. Млад, перспективен, със сигурност ще ни донесе млн. в касата, като го продадем след 1-2 години.
Такива трасфери ще има явно от сега нататък. Играчи с ниски заплати, без трансферна сума и задължитерно без комисионни...
А в бъдеще, което съвсем няма да е далечно, играчите на Левски пак ще струват... 0 лв.

пп: всъщност сме на -5 футболиста вече. Забравих, че разтрогнахме с баскетболиста.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юни 2024 09:08

metodito написа:Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!

Методи, кои са "вразите"? До този момент само един ветрикално ощетен ни е обявил за неприятели - за него ли говориш?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юни 2024 09:14

rane написа:
1palq4o1 написа:
rane написа:
darkblue67 написа:...Но както казва Стайнбек “За каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари”.
Аааа, сети се най-после.
СпонсорО и той се усетил, че със Стоилов и уменията му, както и тези на екипа му, Левски ще се самоиздържа, а този спонсор става излишен, или написано с други думи, думата им няма да се чува.

Почакай да разпродадат останалото от този негов отбор. Те после сами, ще си тръгнат.Защото и най-умните ще са се сетили, що станА!

пп: Лъжецът май му беше поспестил, това за 10-те %?

Не знам кой е "Лъжецът", ама нали неговия приАтел Ивков беше консултант по договора - би трябвало да е знаел за тези 10% и да е казал на Стоилов още по време на преговорите с него!
Или съм в грешка и Ивков никога не е виждал проектодоговор, договор, анекси и т.н.?!?

Не знам, какво и кое е подписвал/консултирал Ивков. Знам, че Стоилов не е бил в течение за тези 10%.

Дали Лъжецът му го е спестил? На 100% съм убеден, че е така, заради десетките лъжи(последната е 5 нови до края на Май) които изрече през годините, както и свинщините, дето вършеше във вреда на Левски.

Дали Ивков му го е спестил умишлено на Стоилов и не му е казал, дали изобщо е знаел за този договор, кога е разбрал - това няма как да знам!
Всичко в клуба е/беше мъгла през по-голяма част от тези последни 10-15 години.

Аз на Лъжецът доверие отдавна му нямам. За нищо!
Всичко излязло от неговата уста го подлагам на съмнение, както и всичко излязло от Палмите също.
Нито вярвам, че е изплатена главницата(то и няма как да е изплатена, при положение, че има договор и вноски по него), нито вярвам, че Палмите не продължават да си удържат 10 или повече процента.
Всичко е скрито покрито.
Ако си спомняш, когато отстраниха Божков и левскарите събирахме пари за вноските по НАП, от Тръст Синя България ли беше, лично от клуба ли ги показаха, но имаше в интернет платежни нареждания, които съвсем ясно показваха преведените по сметката на НАП суми.

Ти да видя сега платежни нареждания? Аз не, а предполагам и много други не са.

Сигурно си прав - нямам как Ивков, като консултант по договора ( подписан преди да дойде Стоилов - а той дойде благодарение на този договор ) да е бил в течение на всички клаузи по него. Няма как и да е предупредил Стоилов, да, да, прав си!
Хубаво е, че не вярваш на някого, който наричаш Лъжец, а вярваш на ... Ивков да речем. В тази връзка някой видя ли въпросния СМС с предложените 2,5 млн за Кордоба? Нали и той беше част от причините за раздяла? И само да вметна, че сега купиха същия играч за 50% по-висока сума.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2024 09:21

1palq4o1 написа:
metodito написа:Много тежка за съжаление е короната, която слага Генчев на главата си. Във футбола приемствеността и градацията са много важни. Стоилов стана Стоилов, благодарение на гигантите, на чиито рамене стъпа и футболистите, които можеше да използва. Кокала добави щипка левскарство и използва наследеното. Яската направи страхотн еврокампания, макар и завършила с фиаско. Но тя нямаше да се получи без градация също. Той добави щипка дембеле и всичко изглеждаше супер. Горе-долу оттогава, в "Левски" вече съм убеден, се разгражда нарочно! Знам, някои ще ми кажат: ти пълен психолуд. Но представете си какво ще е "Левски" шампион. И да речем с основно българи. Психолудите, бесни-десни-майкопродавци ще полудеят. Българофилите ще се вдъхновят. "Левски" би показал как мафията може да бъде победена. Това ще е направо геостратегически удар над вразите. Примерно. Но това няма да стане. Защо няма да стане? Нека всеки си спомни как се е чувствал в качеството си на българин, когато България игра на полуфинал на световното '94. Дали ще ви го позволят тези, които ви мачкат и ви викат ганьовци? Те искат да сте национал-нихилисти и разделени. Divided we fall!

Методи, кои са "вразите"? До този момент само един ветрикално ощетен ни е обявил за неприятели - за него ли говориш?

Той е обявил не НАС, народа, а държавата в лицето на предателите народни. Кои са вразите ли? Онези с определенията "ганьо", онея, за които българският фолклор е трън в очите. Онези, които всекидневно им дават трибуна на страниците им. Онези, които те заливат с пропаганда от визортелето ежечасно. Тези, които унищожиха България. И които, ако си ходил в казарма, има вероятност да те викнат резервист.
Тези, за които от 1991 мото е: "приватизираме печалбите, национализираме загубите".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2024 10:45

Викторина: Знаете ли кой наричат Миша-Крыша? И аз не знаех.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 юни 2024 10:53

Има как да стане! Днес е ден за размисъл. Мислете, левскари! И гласувайте утре! Само ако изпуснат властта те ще оставят Левски на мира, защото ще се борят за собственото си спасение и да укрият остатъците от милиардите които откраднаха. Ако сме обединени няма да просим от тях да ни позволяват нещо на което имаме право, няма да имат смелост да ни мачкат и да ни викат ганьовци, няма да насаждат нихилизъм. Гласувайте!

Върни се в “Левски”