Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Здравната система на която и да е държава е важно дали е добра и полезна за жителите на съответната, а не дали е добра за за бай Иван от Чепръчене.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
ElCapitana_Puyol
Върви виж дали е спрял наплива за визи пред американското посолство. Делянката пак неадекватна по default. :))
Рашка капут, Буданов салют ! 
- paceto
- Контакти:
delqnski47 написа:Soulen написа:ReBorn1982 написа:
Братовчедка ми преди време си дойде от Щатите, за да си оправя зъби тук. Не съм я разпитвал, но предполагам че цените там са .....
Е, там ако нямаш застраховка и отидеш да плащаш, най-дребната интервенция ще ти струва една почивка за 10 дена в петзведен ултра ол инклузив хотел на Малдивите :lol:
Да, тва в сращ е много скапана история. Преди 30-40 години т.нар. ''Американска мечта'' е съществувала. После нещата стават кочина (въпреки двете спечелени световни войни, както и множеството ограбвания на други държави и т.н. ) и ся няма някой да чуеш тук ''Аз чакам виза да живея в Америка''. Всеки си стои тук на континента.
Не знам каква ти е информацията, ама определено ти е грешна.
Да, повечето не отиват с мисълта да живеят понеже това няма как да стане, освен ако не си милионер у нас, но повечето дошли насам започват да учат нещо или по работа чрез агенции. И не, не са тук да берат ягоди и да мият чинии и се наемат хора от чужбина по курортите. Оставането да живееш е дълъг процес и не се дават ей така лесно, а и ти трябва гражданство, за да си нямаш проблеми с властите. Много такива изгоряха като започнаха да се правят на хитри да живеят нелегално и им лепнаха черните печати и вече и на почивка не ги пускат да влезнат.
Почти всеки, който попиташ ще ти каже, че иска да замине за САЩ, Англия, Франция или Германия и горе-долу са в този ред. Едни да учат, други да работят.
BRF написа:Drunken_Master написа:BRF написа:Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!
Не съм забравял нищо, над 200 пъти съм писал, че не гласувам, понеже няма за кого. Моето мнение е, че да се гласува "за по-малкото зло" е абсурдно. По тоя начин, с подобно "гласуване" сума ти години ГЕРБерите са на власт... за добро или за лошо. В интерес на истината Бойко е по-удачен вариант от пеперастите, може да звучи тъпо, ама е факт. Те тия са по-неадекватни и от него дори. И над 200 пъти съм писал, че такъв прост и крадлив народ го оправя единствено и само тоягата, това е.
Към този момент, това което правя е да спазвам законите и да си плащам данъците. Не е нещо, с което да се хваля, но... това е общо-взето. Ако всеки българин прави същото, страната ни ще е по-добра за живеене.
Не гласуваш,но осъзнаваш,че така ББ е на власт!Ако имаше повече от две гънки и причинно-следствена мисъл щеше да разбереш,че гласуваш за ГЕРБ!
Причината за коментара който си ми цитирал е ,че пак ревеш за лгбт,ама си ришел просто да си плащаш данъците!Плащай си ги и мълчи,остави нещата в ръцете на тия които не мислят само как да се наядат,напият и да остроумничат по форумите,те да действат!
Кенеди го беше казал много добре това нещо преди години, а именно:
Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.
-
ElCapitana_Puyol
Някакво човекоподобно Стефан Сталев от БНО врещи по БНТ, че всеки български националист трябвало да е русофил...ебем ти идиота. Прави някаква амалгама между царска Русия и СССР, пълен шизофреник като повечето комунисти, които празнуват 3 март...а преди 1989г изобщо не са го отбелязвали, и за тях великия празник беше 9 септември, хахаха...такива като тоя олигофрен трябва да бъдат линчувани на голо със нажежено желязо!
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Drunken_Master
- Контакти:
paceto написа:Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.
А ти какво направи, бе, Паце? Ти, милеещият за България, дето замина за САЩ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- paceto
- Контакти:
Drunken_Master написа:paceto написа:Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.
Движа икономиката чрез бизнес, давам хляб на не малко хора.
Ти какво правиш по този въпрос, от България?
- Drunken_Master
- Контакти:
paceto написа:Drunken_Master написа:paceto написа:Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.
Движиш - друг път. Поредния псевдопатриот, дето е на хиляди километри от тук...
Аз си плащам данъците и спазвам законите. Няма нужда да давам хляб на който и да било, в бизнес партньорство съм с най-добрият си приятел и бачкаме всекидневно... за самите нас си.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
paceto написа:
Почти всеки, който попиташ ще ти каже, че иска да замине за САЩ, Англия, Франция или Германия и горе-долу са в този ред. Едни да учат, други да работят.
:lol: :lol: :lol:
Абсолютно, редят се на опашки :lol: :lol: :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
favaca8888 написа:Хора гласувайте по дяволите!
Дай идея за кой и отивам веднага, нямаш проблеми...
- paceto
- Контакти:
Drunken_Master написа:paceto написа:Drunken_Master написа:paceto написа:Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.
Движиш - друг път. Поредния псевдопатриот, дето е на хиляди километри от тук...
Аз си плащам данъците и спазвам законите. Няма нужда да давам хляб на който и да било, в бизнес партньорство съм с най-добрият си приятел и бачкаме всекидневно... за самите нас си.
Движа и още как и то от години, ама ти си вярвай в каквото искаш.
Знам, че ти е тъпо някой да те затапи понеже очакваше някакъв различен отговор, но не мога да ти помогна по този въпрос.
Много съжалявам, че беше разочарован от отговора.