Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот BRF » 07 юни 2024 10:28

Drunken_Master написа:
BRF написа:Плащай си ги и мълчи,остави нещата в ръцете на тия които не мислят само как да се наядат,напият и да остроумничат по форумите,те да действат!

И ти като реши, да действаш, какво направи? Оправи я държавата гледам... Изображение

BRF написа:
Drunken_Master написа:В селата си има проблеми, да... Един лекар надупчи мангала, понеже му влезе в къщата, за да краде и... го опандизиха. Има проблеми... Изображение

Ами пич,нали казваш,че си плащаш данъците и си спазваш законите,явно лекаря е осъден по закон!Спри да ревеш!

Да, така е... Как така ще стреля по някакъв, който се разхожда из неговата къща и си "бере" желЕзо... Каква наглост от негова страна! Трябваше да разчита на родната полиция, тя щеше да го хване на секундата....Изображение

Срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш ,за обществените неща които съм свършил!
Като искаш да не вкарват човека в затвора ,започваш да търсиш начини да влияеш на това!Като искаш повече полиция в селата ,търсиш начин да влияеш на това,като да направиш нещо срещу лгбт -търсиш начин за това!И така нататък,може разбирасе и по форумите да ревеш и да желаеш да те бият с тояга за да,,,,,,,,,не знам за какво!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 10:39

То тук не става дума за "повече полиция в селата", а за това, че циганите не са пипани с пръст от родната полиция. Те полицаите може и да са по 200 във всяко село. Да не мислиш, че нещо ще се промени!?
Какви начини за справяне с ЛГБТИ+ пропагандата? Единственият начин е да се сменят управляващите и да се ориентираме към Изтока, понеже няма какво да се лъжем... тия извращения идват по линия на ЕС и Вашингтон, и по-специално от най-голямото световно зло на човечеството - САЩ. Държавата, която е причина за 90% от конфликтите в световен мащаб. Аз не знам и favaca888, какви ще ги върши. Ще набият някое момче/момиче и после ще си сърба попарата след това. То за нахлуването на Боян Расате в офиса на "Билитис" чак го канеха и в "Здравей България", та Виктор Николаев го изгони на първата секунда, естествено с доста зле изиграна актьорска игра от страна на водещият. Аз не помня, осъдиха ли го, не го ли...

Няма за кого, да гласувам, това е... Иначе бих. Всичките са боклуци. Единствено, ако Румен Радев си направи партия, бих гласувал за неговата, ама трябва и да видя какви хора ще събере около себе си.
Майка ще гласува за "Възраждане", татко за "Левицата". Брата не го знам, не съм го питал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юни 2024 10:49

Soulen написа:
BRF написа:Казах ти ,мирогледа ти стига до Русе!Поразходи се по Европа и виж за какво става въпрос по улиците!Ама трудно ще разбереш заврян пред компа!Пича е обикалял,има приятели които живеят по разни места и така-информиран човек съм!

Между другото, всички имаме приятели и роднини в чужбина. Аз не съм чул един да е доволен от нещата, които се случват. Имам куп истории от Германия, Англия и САЩ. Положението се влошава прогресивно и го усещат най-вече обикновените хора. Средната класа също изнемогва на много места. Лошото е, че ние вървим по същия път, но куриозното е, че в момента сме пред поне половината европейски държави като сигурност и качество на живот.

Нашите мангали са като агънца пред ислямската паплач, във Великобритания чакаш с месеци за преглед, аз тука мога още днес да отида на всеки специалист и да получа адекватна услуга. Да, образованието ни е трагедия, но разни неомарксистки университети облъчват децата с брутална соц пропаганда. Статистиката е брутално неточна наука, аз самия подавам фалшива такава за себе си и над половината ми приятели и роднини правят същото. На Запад се прикрива всичко свързано с мигрантската престъпност. Наистина човек трябва да вземе да поживее в хубавата чужбина, че да оцени това, което ние имаме тук.

Братовчедка ми преди време си дойде от Щатите, за да си оправя зъби тук. Не съм я разпитвал, но предполагам че цените там са .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юни 2024 11:03

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18114717

Ох, това вече сме го чували .... преди предишните избори. После имаше "сглобка" и "некоалиция" (с ГЕРБ официално, с ДПС неофициално) ..... жалка история. Абсолютни паляци.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 11:09

Тия от "Синя България" са събрали само най-голямата политическа измет... Петър Москов, Вили Лилков, Ивайло Караньотов... Онова кюфте от НФСБ Стефан Иванов, и той там.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 11:55

Свобода на словото...
Издателство "Софтпрес" няма да пусне в продажба книгата "Как се разведох с майка ви" на автора Калоян Явашев. Безпрецедентното решение да не разпространява отпечатаната книга от "Софтпрес" обясняват с нарушаване на "издателските и морални принципи". Откровението бе посрещнато на нож от фенската аудитория на младия писател, която е предимно женска. Част от почитателките му дори се заканиха да спрат да го следват в социалните мрежи и да го четат.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 юни 2024 12:14

Малко скачате от тема в тема и човек е трудно да хване спатийте.Расате е последния,който ще ме мотивира за да се включа в протеста срещу лгтб ,мотивиран съм сам.Няколко години се събираха 50-60 човека и не беше интересно.Докато сега ще е на Батемберг,плац голям и ще са доста,но повечето идващи от чужбина.
Дрънкане,ако не гласуваш печели Бойко(то ти май си го каза).Ако излезем 60% нямат да имат толкова депутати.Ония ден му слушах глупостите точно в Русе.
Та той копира 1:1 другаря Живков.Даже се изцепи,че ако Украйна нападнала Русия първа,щял да прати помощ и оръжия на Русия.....
Хора гласувайте по дяволите!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 юни 2024 14:01

ReBorn1982 написа:
Soulen написа:
BRF написа:Казах ти ,мирогледа ти стига до Русе!Поразходи се по Европа и виж за какво става въпрос по улиците!Ама трудно ще разбереш заврян пред компа!Пича е обикалял,има приятели които живеят по разни места и така-информиран човек съм!

Между другото, всички имаме приятели и роднини в чужбина. Аз не съм чул един да е доволен от нещата, които се случват. Имам куп истории от Германия, Англия и САЩ. Положението се влошава прогресивно и го усещат най-вече обикновените хора. Средната класа също изнемогва на много места. Лошото е, че ние вървим по същия път, но куриозното е, че в момента сме пред поне половината европейски държави като сигурност и качество на живот.

Нашите мангали са като агънца пред ислямската паплач, във Великобритания чакаш с месеци за преглед, аз тука мога още днес да отида на всеки специалист и да получа адекватна услуга. Да, образованието ни е трагедия, но разни неомарксистки университети облъчват децата с брутална соц пропаганда. Статистиката е брутално неточна наука, аз самия подавам фалшива такава за себе си и над половината ми приятели и роднини правят същото. На Запад се прикрива всичко свързано с мигрантската престъпност. Наистина човек трябва да вземе да поживее в хубавата чужбина, че да оцени това, което ние имаме тук.

Братовчедка ми преди време си дойде от Щатите, за да си оправя зъби тук. Не съм я разпитвал, но предполагам че цените там са .....

Там ако обикновения българин трябва да си оправя зъбите, да знаеш, ако имаш да си намериш едно място за тебе на улицата ще е супер добре. Там всички доктори са милионери. Хубавото на случая е, че там пък наблягат много повече на профилактика, затова масово флуоризират и тн и като цяло на хората им се набива от ранно детство колко важно е да нямат проблеми. Иначе после като имаш ходи пали свещи :)))

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юни 2024 14:47

ReBorn1982 написа:

Е, там ако нямаш застраховка и отидеш да плащаш, най-дребната интервенция ще ти струва една почивка за 10 дена в петзведен ултра ол инклузив хотел на Малдивите :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2024 15:27

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:

Е, там ако нямаш застраховка и отидеш да плащаш, най-дребната интервенция ще ти струва една почивка за 10 дена в петзведен ултра ол инклузив хотел на Малдивите :lol:

Да, тва в сращ е много скапана история. Преди 30-40 години т.нар. ''Американска мечта'' е съществувала. После нещата стават кочина (въпреки двете спечелени световни войни, както и множеството ограбвания на други държави и т.н. ) и ся няма някой да чуеш тук ''Аз чакам виза да живея в Америка''. Всеки си стои тук на континента.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”