Drunken_Master написа:BRF написа:Плащай си ги и мълчи,остави нещата в ръцете на тия които не мислят само как да се наядат,напият и да остроумничат по форумите,те да действат!
И ти като реши, да действаш, какво направи? Оправи я държавата гледам...BRF написа:Drunken_Master написа:В селата си има проблеми, да... Един лекар надупчи мангала, понеже му влезе в къщата, за да краде и... го опандизиха. Има проблеми...
Ами пич,нали казваш,че си плащаш данъците и си спазваш законите,явно лекаря е осъден по закон!Спри да ревеш!
Да, така е... Как така ще стреля по някакъв, който се разхожда из неговата къща и си "бере" желЕзо... Каква наглост от негова страна! Трябваше да разчита на родната полиция, тя щеше да го хване на секундата....
Срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш ,за обществените неща които съм свършил!
Като искаш да не вкарват човека в затвора ,започваш да търсиш начини да влияеш на това!Като искаш повече полиция в селата ,търсиш начин да влияеш на това,като да направиш нещо срещу лгбт -търсиш начин за това!И така нататък,може разбирасе и по форумите да ревеш и да желаеш да те бият с тояга за да,,,,,,,,,не знам за какво!