Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Демографската криза се бори с правенето на деца. Живот и здраве, моето е на път. Може да пробваме и за второ, не се знае. Всичките ми приятели са с по 1 дете или го чакат вече. Така се решават проблемите, а не с писане по форумите и неправене на нищо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:BRF написа:информиран човек съм!
Ти може и да си информиран човек, ама да си с две мозъчни гънки. Казвам само като предположение...
Здравеопазването ни е в тотален колапс. Може да си плещиш глупотевините, ако искаш и до утре. Фактите са, че има страхотен недостиг на кадри и масово медсестрите са в предпенсионна възраст. Не знам, как реши, че здравеопазването ни било ОК... Това е потресаваща необективност...
Ето ти го... Черно на бяло.Поради безпрецедентната кадрова криза в здравеопазването Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ) отправя апел за незабавни действия за опазване на общественото здраве в Отворено писмо до премиера акад. Николай Денков, председателя на парламентарната Комисия по здравеопазването проф. Костадин Ангелов, здравния министър проф. Христо Хинков, омбудсмана на Република България проф. Диана Ковачева и медиите.
И каква "сигурност" има в България, при положение, че например в селата циганите колят и бесят и нашите дядовци и баби са подложени на системен тормоз от тяхна страна и полицията абсолютно нищо не прави за да ги предпази, а и тотално игнорират всякакви жалби подадени срещу циганската сган. Да те "светна" ли, че наркодилърите и родната полиция, дето ни "пази" играят комбина? Да не ти говоря и какви неща знам за русенската полиция, щото там просто съм доста запознат... Ама не е и за форум.
Пак ти казвам, говори ги тия простотии, на някой, който може да ти повярва. На мен да ми ги обясняваш полза никаква.BRF написа:Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!
Такива като мен? В смисъл... такива които казват нещата с истинските им имена, а не бръщолевят измишльотини за "велик" български народ, който се скъсва от крадене ли?
Не знам за мозъчните клетки,ама явно не вникваш в написаното!Нормално е да знаеш за русенската полиция,защото до там ти стига мирогледа!Престъпност има навсякъде,полицията по цял свят покровителства дадени групи престъпници и така нататък!В България по улицити можеш да се разхождаш абсолютно спокойно,вярно в селата си има проблеми!
Относно здравеопазването,в България има много лесен достъп до лекари и болници,ако не вярваш питай ако имаш приятели в САЩ,Канада,Великобритания,КОЕТО НЕ ПРАВИ НАШЕТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПО-ДОБРО,но това е наше предимство пред тях!Има недостиг на мед,сестри и затова ти предлагам да помогнеш на България и да станеш такава!Ясно е ,че се кради огромно количество пари през Здравната каса!
- Drunken_Master
- Контакти:
В селата си има проблеми, да... Един лекар надупчи мангала, понеже му влезе в къщата, за да краде и... го опандизиха. Има проблеми... 
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:BRF написа:Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!
Не съм забравял нищо, над 200 пъти съм писал, че не гласувам, понеже няма за кого. Моето мнение е, че да се гласува "за по-малкото зло" е абсурдно. По тоя начин, с подобно "гласуване" сума ти години ГЕРБерите са на власт... за добро или за лошо. В интерес на истината Бойко е по-удачен вариант от пеперастите, може да звучи тъпо, ама е факт. Те тия са по-неадекватни и от него дори. И над 200 пъти съм писал, че такъв прост и крадлив народ го оправя единствено и само тоягата, това е.
Към този момент, това което правя е да спазвам законите и да си плащам данъците. Не е нещо, с което да се хваля, но... това е общо-взето. Ако всеки българин прави същото, страната ни ще е по-добра за живеене.
Не гласуваш,но осъзнаваш,че така ББ е на власт!Ако имаше повече от две гънки и причинно-следствена мисъл щеше да разбереш,че гласуваш за ГЕРБ!
Причината за коментара който си ми цитирал е ,че пак ревеш за лгбт,ама си ришел просто да си плащаш данъците!Плащай си ги и мълчи,остави нещата в ръцете на тия които не мислят само как да се наядат,напият и да остроумничат по форумите,те да действат!
Drunken_Master написа:В селата си има проблеми, да... Един лекар надупчи мангала, понеже му влезе в къщата, за да краде и... го опандизиха. Има проблеми...
Ами пич,нали казваш,че си плащаш данъците и си спазваш законите,явно лекаря е осъден по закон!Спри да ревеш!
- Drunken_Master
- Контакти:
favaca8888 написа:Спокойно.Има организация и тоя път ще ядът много бой
Той Расате много вие на умряло срещу педерастите и техните извращения, ама един от най-близките му хора е с изпилени вежди.
Всъщност май не е само един...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Soulen написа:Демографската криза се бори с правенето на деца. Живот и здраве, моето е на път. Може да пробваме и за второ, не се знае. Всичките ми приятели са с по 1 дете или го чакат вече. Така се решават проблемите, а не с писане по форумите и неправене на нищо.
Не е се ли оправя с реване по форумите,да не бъркаш?
От няколко дни се каня да те питам дали вече си помогнал за демографията,че по спомен сега е периода!
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF написа:Плащай си ги и мълчи,остави нещата в ръцете на тия които не мислят само как да се наядат,напият и да остроумничат по форумите,те да действат!
И ти като реши, да действаш, какво направи? Оправи я държавата гледам...
BRF написа:Drunken_Master написа:В селата си има проблеми, да... Един лекар надупчи мангала, понеже му влезе в къщата, за да краде и... го опандизиха. Има проблеми...
Ами пич,нали казваш,че си плащаш данъците и си спазваш законите,явно лекаря е осъден по закон!Спри да ревеш!
Да, така е... Как така ще стреля по някакъв, който се разхожда из неговата къща и си "бере" желЕзо... Каква наглост от негова страна! Трябваше да разчита на родната полиция, тя щеше да го хване на секундата....
- Drunken_Master
- Контакти:
Чакай, че пак ми стана смешно... "В селата има проблеми!" 

Много христоботевци имало в нашио форон...
Много христоботевци имало в нашио форон...
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF, кво стана? Айде, че отивам на работа, след малко... Трябва да чакам до вечерта, че да продължавам, да се хиля.