Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Yasso написа:Някой пак е забравил да затвори обора...![]()
ФК "Калъфка" верно не могат дасе нарадват на една точица преднина на полусезона![]()
И понеже няма какво друго да кажат - айде осмицата...
Ми ти сигурно си бил в любовния поглед на баща си още тогава, ама както и да е...
Аз бях тогава на стадиона и знам визуално защо стана така...Оттогава нататък Пената ги бие постоянно Литекс - с малко, да ги боли повече...![]()
Ако шампионите си върнат Пифа, Тиаго и Вуядинович - предвид на факта, че по всяка вероятност Данчо, Котев и Машадо си тръгват - пак ще сме номер едно...
Аз лично не одобрявам това да пуснат Данчо, но какво да се прави....
Абе Стойчо го каза преди време - ние сме шампиони, останалите да се нареждат зад нас
los7 написа:От ловеч зимата където братята ловчанлии ни подобриха рекорда за най голяма победа над цецка.Помните ли прасенца 8-0 в ловеч
RED MAGIC написа:los7 написа:От ловеч зимата където братята ловчанлии ни подобриха рекорда за най голяма победа над цецка.Помните ли прасенца 8-0 в ловеч
ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ ПОМНЯТ КУПИТЕ!
КОМПЛЕКСАРИТЕ И ВЕЧНО ВТОРИТЕ ПОМНЯТ МАЧОВЕ!!!
UltraBlue написа:RED MAGIC написа:los7 написа:От ловеч зимата където братята ловчанлии ни подобриха рекорда за най голяма победа над цецка.Помните ли прасенца 8-0 в ловеч
ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ ПОМНЯТ КУПИТЕ!
КОМПЛЕКСАРИТЕ И ВЕЧНО ВТОРИТЕ ПОМНЯТ МАЧОВЕ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 34 госта