Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ikar » 05 юни 2024 15:24

Нищо лично, доста харесвам този футболист, но силно сме снишили критерия. Някога Мишо Вълчев имаше 0,8гола на мач. Това с днешна дата ми звучи невероятно. Сигурно ще намерим нападател и с по-добър голов показател, но едва ли ще намерим футболист с такава ефективност от 11-те метра ?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 юни 2024 17:22

Кордоба се сбогува в инстаграма.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2024 19:09

tmanolov написа:И за този мач останаха съмнения, но имАло е да става. А и честно казано тогава бяхме с някакъв страшен късмет с голове в последните минути - е, накрая ни се върна. Проблемът не е толкова в титли и купи, колкото в неадекватното управление и разединената публика (част от която платена от БХ през Госпожата или наркосите) - всъщност второто е следствие на първото. при адекватен човек начело, както вече завъртяно колелото с парите от селектирани от Мъри футболисти, при подкрепата на публиката, спокойно можем да сме с втория по сила бюджет у нас. Ама с г.з. "собственик" - толкова :oops:
А как да си обясним това, че така-наречените "наркоси", тоест - СекБетор, непрестанно скандираха името на Мъри Стоилов ?
Демек... Ако ония са "Боковисти", то, какъв е С.С. ??
Отделно имаме култовият плакат "Сираков-Вън" и непрестанните обиди и освирквания към "Кольо", които иначе, нема КЪ, лично са назначени от Б.Б., за да съсипят Левски" ... :?

Не се заяждам, просто обичам да търся логика в нЕкои нещица ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юни 2024 19:22

Moмчета, да знаете, че размерите на новата официална мачова фланелка са уголемени.
Сиреч, ако лани сте си купили Легендата и ви е ставал размер XL, сега ви трябва L.
Това е за информация на левскарите, които пазаруват онлайн.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 05 юни 2024 21:15

Селекцията трябва да е ориентирана към играчи с профила на Роналдо и Петрис, футболисти с физически данни и манталитет. Добре е да има няколко опитни фигури като Цоневи, Миланов, Пл. Илиев, Ст. Велев, Панайотов, т.е. стабилен вратар и халфове с поглед върху играта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2024 21:58

ikar написа:Нищо лично, доста харесвам този футболист, но силно сме снишили критерия. Някога Мишо Вълчев имаше 0,8гола на мач. Това с днешна дата ми звучи невероятно. Сигурно ще намерим нападател и с по-добър голов показател, но едва ли ще намерим футболист с такава ефективност от 11-те метра ?

За съжаление, от години в първия отбор няма голаджия деветка. А това е, както биха казали братята македонци: идентитет на "Левски".Българин от Иса насам, чужденец - от Шьорд. Мисля, че не се процедира добре с Иса. Той нямаше как да хване ръка от Гара, но трябваше да го запазят.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юни 2024 22:59

TristaNNN написа:Moмчета, да знаете, че размерите на новата официална мачова фланелка са уголемени.
Сиреч, ако лани сте си купили Легендата и ви е ставал размер XL, сега ви трябва L.

Да уточним.
Лани означава миналогодишната фанелка. А тя е с палмичките. Легендата не е ли двойната фанелка. Тъй като е двойна, е тежка и е малко вталена.
Няма как адидас да не си повтарят размерите в годините.
Между другото фанелките и изобщо дрехите 90-те години бяха широчки. Такава бе модата, започнала в края на 80-те.
Та, въпросът ми е спрямо коя е по-голяма. С палмите или двойната?
90-те години фанелките се запасваха и се получаваше едно плисе над колана.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юни 2024 23:11

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:Moмчета, да знаете, че размерите на новата официална мачова фланелка са уголемени.

Да уточним.
Лани означава миналогодишната фанелка.
Да. (ла̀ни - нареч. Миналата година)
А тя е с палмичките.
Да.
Легендата не е ли двойната фанелка.
Не. "ВиеЩеЯПревърнетеВЛегенда" е официалният екип от завършилия преди седмици сезон.
Тъй като е двойна, е тежка и е малко вталена.
Не знам, няма да си я купя. Въпрос на принципи.
Няма как адидас да не си повтарят размерите в годините.
Това изречение ме накара да се замисля дали да ти отговоря изобщо, но изпитвам някакво уважение към теб... Мунчо, примерно, щях да го накарам да вдигне кръвно и да блъска ракията на екс.
Между другото фанелките и изобщо дрехите 90-те години бяха широчки. Такава бе модата, започнала в края на 80-те.
Та, въпросът ми е спрямо коя е по-голяма. С палмите или двойната?
90-те години фанелките се запасваха и се получаваше едно плисе над колана.
Обаче годината вече е 2024.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юни 2024 23:20

Да, сега гледах снимки от 90-те. И ръкавите много широки и дълги до лакътя.

Тристане, и аз нямаше да си купувам двойната, но малките ми направиха подарък.
Да не си отслабнал, че ти хълта новата фанелка? Засега няма да си купувам мачова, щото не ми харесва шрифта на спонсора, не е стилизиран.Това не е лого. Палмичките с ромбчетата беше шик. Чакам да пуснат тренировъчна без излишни надписи. Л-то е разпознаваемо и уникално за целия свят.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юни 2024 23:46

NOMER14 написа:Да, сега гледах снимки от 90-те. И ръкавите много широки и дълги до лакътя.

Тристане, и аз нямаше да си купувам двойната, но малките ми направиха подарък.
Да не си отслабнал, че ти хълта новата фанелка? Засега няма да си купувам мачова, щото не ми харесва шрифта на спонсора, не е стилизиран.Това не е лого. Палмичките с ромбчетата беше шик. Чакам да пуснат тренировъчна без излишни надписи. Л-то е разпознаваемо и уникално за целия свят.

Не, бе човек, не съм огърчавял. :)))
Просто се сетих да споделя информация, която предположих, че може да е полезна на левскарите от провинцията, които пазаруват предимно онлайн.
Вече е късно да тропам в спалнята, че малкият спи, но утре ако се сетя ще снимам новия Адидас (за сезон 24/25) и Легендата(от сезон 23/24).
Впрочем притежавам и въпросния Адидас от 90-е, да видя само дали е в настоящия гардероб или съм го прибрал из тайниците по други имоти. Ама утре ще е.
[offtopic]

Върни се в “Левски”