Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2024 19:27

BRF написа:Как да ти отговоря на тоя малоумен въпрос?

Кое е малоумен въпрос? Ти ми казваш, че сме "велик" народ, аз те питам какви са по народност управляващите на същият този "велик" народ, дето от край време е на последните места по абсолютно всичко? Питам те от обяд, така и не искаш, да ми отговориш. Какви по народност са тия политици? Те не са ли българи, т.е. по народност са от "великия" народ? Да или Не?

BRF написа:Ние сме велик народ и сме отстояли на много неща през тези 1300 години,ако не го разбираш,продължавай да сереш по форумите!

Да, току що точно това доказах. "Велик" народ, който се скъсва от крадене и слагане на САЩ/Русия/СССР и т.н.? Бойко е датчанин по народност? Корнелия е от Афганистан? Или?

BRF написа:Все пак когато всички ти казват,че не си прав може да се позамислиш ,не е задължително но нормален човек така прави!

Какво мислят всички ми е през оная работа, аз си имам мнение и го пиша. Както сами виждаме, това явно е доста неудобно за теб, понеже така и не искаш, да ми отговориш на въпроса от няколко часа. Май ти трябва, да се "позамислиш", а не аз.

BRF написа:Май на теб ти е неудобен въпроса,ти лично какво си направил !

Виж сега. Когато УЖ се води дискусия, трябва да има отговори и от отсрещната страна. Не може, аз да те питам нещо по 300 пъти, а ти ми да виеш на умряло, че твоят въпрос към мен ми бил "неудобен". Отговори на моя, аз ще отговоря и на твоя.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2024 19:33

ivan56 написа:На толбухинската Сиса каквито и примери да и дадеш тя не възприема щото е тъпа като чугун.
Нейната балалайка знае пет заучени фрази и ги повтаря. Скоро дали е писала за Н.В. Цар Борис 3 :?
Явно е силно комплексирана мангалка от Толбухин и мрази всичко българско.
Но пък за сметка на това бори демографската криза с виртуални тризнаци.
Всички кремълски л@йна у нас, са правени като по калъп.
Като ги питаш... "България е мега зле ( както се изразява тоя-нефелният, недоразумението на природата - "кенеф" ) ... И като се опре до личностна основа - Всички тея утрепки, не били "копейки", щото имАли бизнес, работели качествена работа, за много кинти, и всичките им познати, братя, сестри и т.н. ( ест - феновете на Русия ) ... Са качествени хора. :lol:
Демек, тяхното качество и просперитет, в НАТО-вска ЕС-България, не се дължи на това, просто просперират, щото са русофили ... :? :mrgreen:
Добре, че кремълските кОври живеят добре в "кенефът-България".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2024 20:10

Едната провокация е изтрита, другата естествено е оставена. Колко неутрална позиция само! Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юни 2024 20:16

Drunken_Master написа:
BRF написа:Как да ти отговоря на тоя малоумен въпрос?

Кое е малоумен въпрос? Ти ми казваш, че сме "велик" народ, аз те питам какви са по народност управляващите на същият този "велик" народ, дето от край време е на последните места по абсолютно всичко? Питам те от обяд, така и не искаш, да ми отговориш. Какви по народност са тия политици? Те не са ли българи, т.е. по народност са от "великия" народ? Да или Не?

BRF написа:Ние сме велик народ и сме отстояли на много неща през тези 1300 години,ако не го разбираш,продължавай да сереш по форумите!

Да, току що точно това доказах. "Велик" народ, който се скъсва от крадене и слагане на САЩ/Русия/СССР и т.н.? Бойко е датчанин по народност? Корнелия е от Афганистан? Или?

BRF написа:Все пак когато всички ти казват,че не си прав може да се позамислиш ,не е задължително но нормален човек така прави!

Какво мислят всички ми е през оная работа, аз си имам мнение и го пиша. Както сами виждаме, това явно е доста неудобно за теб, понеже така и не искаш, да ми отговориш на въпроса от няколко часа. Май ти трябва, да се "позамислиш", а не аз.

BRF написа:Май на теб ти е неудобен въпроса,ти лично какво си направил !

Виж сега. Когато УЖ се води дискусия, трябва да има отговори и от отсрещната страна. Не може, аз да те питам нещо по 300 пъти, а ти ми да виеш на умряло, че твоят въпрос към мен ми бил "неудобен". Отговори на моя, аз ще отговоря и на твоя.

Управляващите са произведени от ссср и въпреки тях сме едно от най-прекрасните места на света.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юни 2024 21:00

Дрънканче,
Не всички българи са прости и глупави, защото не всички мият чинии и крадат от кухнята на ресторанта.
Дънканче,
Указ56 излезе в началото на 1989 г. Семестриално бяхме завършили. Оставаше Дипломна работа и Държавен изпит по МЛ. Извикаха ни извъредно да ни четат лекции за тоя указ и вкараха от него въпроси за Държавния по МЛ. Горките преподаватели по идеологическите дисциплини - трябваше да се оправдават, че са ни лъги, демек Комунизмът фалира. Нищо ново. Полша, Унгария, Чехословакия го бяха признали. На 9.11. падна Стената и Тато разбра, че е неспасяемо положението и промениха дневния ред на пленума от 10.11.
Бягай да прочетеш какво казват Дърева, Вацев и Искра по темата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юни 2024 21:00

А иначе Синер не е италианец.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юни 2024 21:22

NOMER14 написа:А иначе Синер не е италианец.

Какъв е?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юни 2024 21:41

По името ако се изходи по-скоро е роден в семейство на австрийци или немци, но не и италианци.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2024 21:56

Е тиролец е, но те там са си италианци, нищо че имената им са германски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юни 2024 22:04

Dust написа:По името ако се изходи по-скоро е роден в семейство на австрийци или немци, но не и италианци.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0 ... 0%B5%D1%80
Роден в Италия,израстнал в Италия,какъв да е!?

Върни се в “Свободна зона”