Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ugly bug » 05 юни 2024 05:30

Red_Neck написа:
ugly bug написа:Дано има око за таланти и му позволят да си избира попълненията.

Изображение

Няма собственик на света който ще остави недоказал се треньор да си избира играчи. Треньорът може само да си заяви профил на нужен футболист и накрая да го одобри. Толкоз!
За другото си има скаути и СТД.

Е, и аз това казвам.
Всеки знае че няма как да му докарат завършени футболери. Едва ли ще видим Мбапе на Армията... Дано му предлагат талантливи млади момчета в които има хлЕб, да ги развива и след някоя и друга година се вземат добри парици от тях. Стига вече сме мъкнали хора пред пенсия (тип Асприля), ако ще са такива то трябва максимум един или двама които да водят младите напред.Това имах в предвид... Все пак трябва той да ги одобри, не като в Подуене да му мъкнат разни Чандъровци и прочие и да поставят човека пред свършен факт. Машината трябва да работи и всяко звено да си върши работата с респект към всички останали от Клуба. С една дума ... ДИСЦИПЛИНА! От всички...
Достатъчно експерименти се правиха до сега.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2024 07:40

gihuelo написа:Християн Петров игра много добре като ляв бек тази вечер срещу Румъния.

Снощи се подсигуряваха добре, не оставяха много свободни пространства и с доста борба и тичане успяха да постигнат добър резултат макар и в мач без значение.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2024 09:05

Усилено се спряга Георги Минчев. За мен не е лош играч. Вярно на 29 е, но е биткаджия и е българин. И все пак вероятно ще е резерва. Лично аз очаквам да привлечем и класен нападател чужденец и да се борят за титулярното място.

Въпреки че за 4-3-3 е характерно и тримата нападатели да са по-леки, бързи и подвижни, не че не може Минчев да играе в тази схема де...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 юни 2024 10:18

Да повдигна и аз въпроса с отговорността.
Ще е хубаво да имаме смели, кадърни и ОТГОВОРНИ хора начело на ЦСКА като мениджмънт.
Което изисква някой да се покаже публично и да каже аз взех решението за новия треньор.
И така ще носи след време позитивите от това правилно решение. Или обратното.
А не като с оная некадърна стреляна мишка, дето даже не се водеше на щат в ЦСКА. Дето вземаше решенията в много случаи, но се криеше в сенките като някакъв плъх и никога, ама НИКОГА не носеше отговорност за собствените си решения.
Силно се надявам да сме скъсали с този селско-страхлив модел на безотговорност и мишкарстване, а не да сме го възпроизвели с некой нов мишок.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 05 юни 2024 11:39

Дано не са верни спряганите имена.
Говори се за хора като Гълъбов, Лясков и Минчев... Ако с тези ще се "подсилваме", то ще се борим със Славия и Арда за място в шестицата.
За резерви пак не ги искам, предпочитам като такива да използваме наши юношки, вместо некадърници на по 28,29 години.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 юни 2024 11:56

Ако някои от вас си мисли, че следващия сезон ще сме в борба за 1,2 или трето място живее в дълбока заблуда.
На практика и на теория ние сме БЕЗ ОТБОР ! За един трансферен прозорец не може да се сътвори почти нищо
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юни 2024 12:03

CSKArforever написа:Дано не са верни спряганите имена.
Говори се за хора като Гълъбов, Лясков и Минчев... Ако с тези ще се "подсилваме", то ще се борим със Славия и Арда за място в шестицата.
За резерви пак не ги искам, предпочитам като такива да използваме наши юношки, вместо некадърници на по 28,29 години.

Искате българи, ама да са, като Меси. Искате юноши, ама Папазов и Дончев ги плюхте още с първите слаби мачове. Няма угодия и тва е.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 юни 2024 12:04

Дано....на Минчев най голямото му постижение е хеттрик на Армията с Локото. Лясков го изгониха навремето, защото не ставаше. Обиколи доста отбори, играе много рисково, леко неадекватен. Гълъба не ми се коментира, само като му видиш движението на пенсионирана костенурка. Ма както казва Градинаря той ще носи отговорност. Имам чувството че Фондацията нещо не и се занимава много с клуба и предстоят тежки времена

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 05 юни 2024 12:14

mistreated написа:

Искате българи, ама да са, като Меси. Искате юноши, ама Папазов и Дончев ги плюхте още с първите слаби мачове. Няма угодия и тва е.

Аз българи никога не съм искал на всяка цена. Не ми пука каква националност са футболистите, важно ми е да имат качество, а такива като Лясков, Гълъбов и Минчев нямат.
Предпочитам да се вземат малко по-класни чужденци, а българите да си ги налагаме постепенно, от нашата си школа, където имаме талантливи момчета. Не ми трябват Лясковци, Гълъбовци и Минчевци, които вече са на такава възраст в която са достигнали максимума си като качества, а тези качества не са достатъчни за ЦСКА.
В началото малоумниците може и да се радват, че вземаме футболисти с фамилни имена на ов/ев, но като минат няколко мача и си проличи некадърността им (то не че и сега не са ясни що за "таланти" са, но някои по-бавно загряват), то бързо ще обърнат палачинката и ще започнат да ги гонят и освиркват.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2024 12:35

Кой го е избрал треньорът ли? Сложен въпрос. Отговорът е комплицирана съвкупност от няколко човека- Фичо, Славов-скаута, Стоян, Мишо, говори се и че мястото на Стойчо като сив кардинал може да е заето от Лъчо Танев и т.н. и т.н. Това последното предполагам ще се разбере много скоро според мениджърските агенции, които работят по трансферите ни.

На 10.06. ще паднат завесите. Тогава вече и журналистите сигурно ще ги натиснат с въпроси и ще станат ясни доста неща.

За българите аз не виждам Лясков с кво е по-слаб от Шакич примерно или Минчев спрямо Назон? Защо да не се вземат за резерви няколко по-опитни българина? Вярно, че не са като Меси, но ще имат влияние и върху по-младите и върху целия състав като цяло, а не някакви мижитурки-чужденци, които не знаят кво е ЦСКА да го раздвават лидери в съблекалнята и като дойдат важните мачове се крият по дупките.

Тези българи обаче трябва да се подбират много внимателно. За Минчев аз съм "за". Витанов също играеше силно преди да се контузи. За Лясков не мога да кажа категорично, но когато беше при нас не показваше нужните качества за титуляр. Сега гледам, че и в национала го викат, може да е дръпнал...... Но трябват хора с характер, биткаджии, мъже. А тези които изброих и тримата, мисля, че са такива. Така че може би е по-добре те, отколкото някакви съмнителни чужденци.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”