Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 04 юни 2024 19:45

ugly bug написа: Ако се зацикли, най-мъжко е човека който не се е справил да излезе с лицето си пред червената общност и да каже "Момчета съжалявам, опитах но явно не съм способен за тази работа, нека някой по-можещ и знаещ да ме замени.
Време е за мъже! Стига с мишкуването и кадруване в Клуба!

Брао ве!!! :) :) :twisted:

Ще се случи, ще се случи....... BELIEVE!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 04 юни 2024 19:48

danko_sot написа:
ugly bug написа: Ако се зацикли, най-мъжко е човека който не се е справил да излезе с лицето си пред червената общност и да каже "Момчета съжалявам, опитах но явно не съм способен за тази работа, нека някой по-можещ и знаещ да ме замени.

Както искаш така ме наричай, не ми пука! Вярвам , да !
Сигурно и ти си бил поне на две години докато се научиш сам да си вадиш сополите от носа, а не си се родил с такова умение.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юни 2024 19:57

ugly bug написа:
danko_sot написа:

Просто

Както искаш така ме наричай, не ми пука! Вярвам , да !
Сигурно и ти си бил поне на две години докато се научиш сам да си вадиш сополите от носа, а не си се родил с такова умение.

Ами на две, майка ми твърди, че съм бил на 7-8, но да не навлизаме в подробности. :)

Аз чакам 10.06. и да видим каква ще е структурата на клуба и кой за какво ще отговаря. Важна дата, след нея ще могат да се направят някакви първоначални изводи за новото и ръководство и какво евентуално ни чака.
Ама ако стават Фичката след две години живуркане при ГГ без никакви реални отговорности и докарването на клуба до трагично състояние, тва за мен ще е меко казано странно и нелогично. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 04 юни 2024 20:02

danko_sot написа:Аз сега прочетох, че е роден на територия на днешна Босна и Херцеговина, така че тоя си е по скоро босненец, а не хърватин. На 7-8 години емигрират в Германия с голямо му семейство, 7-8 деца са.
Това, което не ми харесва е, че пише ,че никога не е играл професионален футбол. Сещам се за двама такива треньори–Моуриньо и НЕМ. И двамата не са ми любимци, особено втория.

Не е най-блестящата визитка, но то реално по важно е ръководството и спортния директор нашия случай. Треньорът трябва да нареди съставът, да поддържа добър микроклимат и да е добър психолог.

То с Босна е много дълга история. В източната част са православни (сърби), в централната мюсюлмани (босненци) и в западната католици (хървати). Имат си и 3ма президенти :д.

Иначе знаем, че кришето гласи, че повечето добри футболисти не стават добри треньори и не мисля, че липсата на професионален опит като футболист е чак такъв пробем.
А иначе в него ми допада това, че е получил доверие в клуб като Айнтрахт, макар и да е ръководил само отбора до 19. На 44 години е (макар и да изглежда значително по дърт :дд) и може би има някакъв потенциал (може да се окаже и поредния некадърник, времето ще покаже).
Най-важното е сега да вземем добри играчи и ръководството да ни покаже, че наистина искат да надградят и променят нещо.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юни 2024 20:39

danko_sot написа:Това, което не ми харесва е, че пише ,че никога не е играл професионален футбол. Сещам се за двама такива треньори–Моуриньо и НЕМ. И двамата не са ми любимци, особено втория.

Ако негреша Юлиан Негелсман също не е играл професионален футбол
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 юни 2024 21:16

Нов треньор - нов късмет!
Ако на предстоящата пресконференция, ръководството започне с гръмки обещания, значи работата на този тренер е спукана! Дадохме достатъчно шанс на всякакви знайни и незнайни тренери и футбалери, дори на Бусатов дадохме шанс, въпреки че в началото плонжираше по корем, та си мисле че и това тренерче заслужава подкрепата на феновете. Дето се вика - не се знае от кой храст ще изкочи Клоп! :mrgreen:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2024 22:37

Все пак и да го похвалим малко.
Като гледам представянето, това най-модерно облечения треньор до сега. :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 юни 2024 22:57

ugly bug написа:Дано има око за таланти и му позволят да си избира попълненията.

Изображение

Няма собственик на света който ще остави недоказал се треньор да си избира играчи. Треньорът може само да си заяви профил на нужен футболист и накрая да го одобри. Толкоз!
За другото си има скаути и СТД.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2024 23:37

Християн Петров игра много добре като ляв бек тази вечер срещу Румъния.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2024 00:05

Върни се в “ЦСКА”