Пожелавам успех на новия треньор.
Аз лично нямам големи очаквания, само се надявам да не се търсят резултати след 100 дни.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
soilwork написа:Mitata написа:В момента хърватите доказано са сред най-разбиращите от футбол в Европа. Добре е да му се даде шанс за по-дълъг период и свобода сам да подбира играчите.
В момента хърватите са пълна нула като треньори. Не знам на базата на какво са ти твърденията. Договорът му е 1+1 което говори достатъчно
Къде са хърватите, къде ние във футбола? А нямат 4 милиона, не че ние сме многолюдна държава ... Тия футболисти се изграждат от треньори. Поне доскоро хърватски клубове печелеха баснословни цени от продажби на футболисти от техните ДЮШ. Нямам преки впечатления, но общото състояние на футбола в Хърватия ми дава известни надежди, че можем да излезем на правилния път с хърватски треньор. Останалото е работа на ръководството, на феновете, които най-накрая трябва да се замислят върху поведението си. Не може с лека ръка да се петни името на клуба!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
След случая Хубчев , аз си имам едно на ум, когато става дума за треньори с немските паспорти у нас. Честно казано не ми вдъхва доверие, но трябва да се остави да работи поне година. Дано само новите шефове не обяваят гръмки цели.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Очаквам поредна нулева година и да изпием горчивата чаша докрай. Относно бъдещата ни селекция предполагам, че ще е на нивото на новия треньор :oops:
Играйкането продължава и след джудже.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Аз сега прочетох, че е роден на територия на днешна Босна и Херцеговина, така че тоя си е по скоро босненец, а не хърватин. На 7-8 години емигрират в Германия с голямо му семейство, 7-8 деца са.
Това, което не ми харесва е, че пише ,че никога не е играл професионален футбол. Сещам се за двама такива треньори–Моуриньо и НЕМ. И двамата не са ми любимци, особено втория.
Не е най-блестящата визитка, но то реално по важно е ръководството и спортния директор нашия случай. Треньорът трябва да нареди съставът, да поддържа добър микроклимат и да е добър психолог.
Това, което не ми харесва е, че пише ,че никога не е играл професионален футбол. Сещам се за двама такива треньори–Моуриньо и НЕМ. И двамата не са ми любимци, особено втория.
Не е най-блестящата визитка, но то реално по важно е ръководството и спортния директор нашия случай. Треньорът трябва да нареди съставът, да поддържа добър микроклимат и да е добър психолог.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Щом забихме в Латвия да търсим третостепенен хърватски треньор с "немски" паспорт за ЦСКА представям си каква ще бъде селекцията.шивача написа:Очаквам поредна нулева година и да изпием горчивата чаша докрай. Относно бъдещата ни селекция предполагам, че ще е на нивото на новия треньор :oops:
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Нали Фичката каза че ще носи отговорност....спокойноdanko_sot написа:Аз сега прочетох, че е роден на територия на днешна Босна и Херцеговина, така че тоя си е по скоро босненец, а не хърватин. На 7-8 години емигрират в Германия с голямо му семейство, 7-8 деца са.
Успех на Стипич!
Пожелавам си възможно най-бързо да ни спечели на негова страна с хубав атакуващ футбол.
Дано има око за таланти и му позволят да си избира попълненията.
Стига аматьорщина! Нека се започне да се работи професионално на всички нива.
Амин!

Пожелавам си възможно най-бързо да ни спечели на негова страна с хубав атакуващ футбол.
Дано има око за таланти и му позволят да си избира попълненията.
Стига аматьорщина! Нека се започне да се работи професионално на всички нива.
Амин!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Абсолютно невъзможно да запълнят поне 15 дупки в отбора в рамките на един полусезон и човечеца от всички има най-малко вина.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Мисля, всеки ще даде подкрепа ако вижда, че се работи правилно.
Нищо че са 15 дупки! Ако има желание , нещата ще се случат.
Ако се зацикли, най-мъжко е човека който не се е справил да излезе с лицето си пред червената общност и да каже "Момчета съжалявам, опитах но явно не съм способен за тази работа, нека някой по-можещ и знаещ да ме замени."
Време е за мъже! Стига с мишкуването и кадруване в Клуба!
Нищо че са 15 дупки! Ако има желание , нещата ще се случат.
Ако се зацикли, най-мъжко е човека който не се е справил да излезе с лицето си пред червената общност и да каже "Момчета съжалявам, опитах но явно не съм способен за тази работа, нека някой по-можещ и знаещ да ме замени."
Време е за мъже! Стига с мишкуването и кадруване в Клуба!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?