Thsmith написа:Ако се не лъжа съм чел в една книжка от Гайдър за шока в ОркЛенд точно от срутването на Ирак, който е бил въоръжен със съветски оръжия и изпаряването на надежда за нов Виетнам и копие на Афганистан.
Ми да де, ама представи си, че Ирак имаха сесесере зад себе си, както беше обжещано на Украйна от дей уан, и им се доставяше ново оръжие също от дей уан, а сесесерету тогава не е като да нямаше оръжие, нали? Вместо това се оказа, че Ирак е сам, а със САЩ по една или друга причина са и арабелите, освен придворните кученца от НАТО. Но минало-бешело. За да не съм офф - сегашната война в Украйна продължава само и единствено защото орки2 вярват, точно като любимите ти аладиновци, че тези, дето оцелеят, и това, което остане от територията им, ще бъде прието в ЕС и ще потекат яко кинти. Това, специално за дрънкарда по подчертавам, винаги е било причина "славяните" да са жертвоготовни - в това отношение няма разлика между орки1 и орки2 - и двата типа мрат за бъдещето на децата си. Уж. Само дето поредната бедна държавица в ЕС е всичко друго, но не и изгодно за скъсаняци като нас, а точно ние ще изядем най-много хурката в такъв сценарий. Та затова и не разбирам родния умнокрасивитет и офисен планктон - те първи (заедно с малоумните зърнари, ма за тая лъжлива и крадлива пасмина ми е през кора) ще изреват, като им изнесат дейта центровете в Украйна и ги залее украинското зърно...