mikata написа:И днес деня си мина и няма трансфери на Кордоба и входящи :oops:
Ма пък имаме информация, че Кордоба се е присъединил към Панама, а Станислав е отказал куп трансфери :lol: Кое не ти харесва?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:И днес деня си мина и няма трансфери на Кордоба и входящи :oops:
groti написа:Предлагам да прекръстим отбора на Въгларовски Герой и стадионът на Гьозтепе Арена Станимир Стоилов, че да се кротнат хората, че Иконата на правилния футбол е получил достатъчно признание. То бива полюции, бива поклонничество, ама тоя човек го дъвчем година и половина. Левски започва и свършва със Стоилов. Преди него и след него е нищо!
Der Schmarotzer написа:groti написа:Предлагам да прекръстим отбора на Въгларовски Герой и стадионът на Гьозтепе Арена Станимир Стоилов, че да се кротнат хората, че Иконата на правилния футбол е получил достатъчно признание. То бива полюции, бива поклонничество, ама тоя човек го дъвчем година и половина. Левски започва и свършва със Стоилов. Преди него и след него е нищо!
Като треньор, който е допринесъл за качественото развитие на отбора, на неговото ниво в последните 40 години, има само двама - Шпайдела и Георги Василев.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1914.1902 написа:„За вратарския пост се водят разговори с чужденец“, разкри новият наставник на сините.
Aronaks написа:Водят се разговори, няма нови, всичко си е по старому. Важното е, че Генчев има шампионска мечта.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага