Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Да се прави първо отбор защото станахме за посмешище последните 15г.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Jürgen написа:Стадионът винаги при нужда може да се разшири. Такива проблеми да си пожелаем
Ние една тенекиена козирка не можем да вдигнем толкова години, стадион при нужда ще разширяваме. Добре. :lol:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
wilge написа:Докато има да връщаме вересиите на знайни и незнайни управници в Левски, така ще е. Ще се продават футболисти докато се изплува от блатото. После ще е по-лесно. Но през това време трябва да се работи с Марин Петков, Асен Митков, П.П. Галчев, Антоан Стоянов, Виктор Любенов и Преслав Бачев. Ако сегашните треньори не знаят как има кого да питат. Може и он-лайн обучение да проведат. Капацитет, за предпочитане поляк, да поработи с Пламен Андреев и Иван Андонов за да извади читави вратари от тях. Има още много начини за работа, стига да е правилна и да са сериозни. Видяхме как брутално се разби готов отбор. Но нека не се връщаме назад защото нищо от случилото се не можем да променим. Дано тези от които зависи бъдещето на Левски се вземат в ръце. Противното го гледахме онази вечер на националния стадион.
Това са приказки за наивници, wilge, и съм убеден, че имаш съмнение, че съм прав. В началните години на атака на Пеевски към Батков играхме в еврогрупи. "Левски" е в състояние на полуфалит от 2013. Тези приказки в стил: "Дай да оправим това, след това ще видите какво ще стане" е като приказките на политиците. Барселона от няколко години са в сложно финансово положение. Няма шампионска титла за тях, няма ШЛ. Но не са паднали на пето място. А тяхното финансово бреме е мнооого по-тежко от нашето, ако го погледнеш в пропорции. Просто ви вземат за шарани и аз не знам как им се връзвате. Знаеш ли, с отбора на Мъри, който изгради се получи малко като приватизацията. Някой друг създаде нещо, тея го превзеха и монетизираха. А мачът с НАП... какво е спечелил? Вече няма да плащаме данъци и осигуровки ли? Интересно ми е каква част от изплатените задължения са натрупани в последните три години. Само вятър и мъгла. Надявам се противниците на "рибаря" да ме разберат добре. Пиша го за не знам кой път. Аз (вече) не го харесвам като треньор, но като човек, който щеше да донесе просперитет на клуба. Нямаше да има титла, и ШЛ също, но щеше да намери още един Уелтън, още един Цунами, Кордоба и тъ нъ. И "Левски" не само да е без дългове, ами и на печалба. И като пада, да е достойно, а не с 10 гола в три мача.
Чак сега сварих да изслушам на спокойствие цялото едночасово интервю на Генчев при момчетата от gerena.bg.
Ами, този човек знае къде е дошъл, за разлика от предшественика си! Обран, ясен, без изхвърляния и ненужни празнословия.
Препоръчвам ви да го изгледате.
Ами, този човек знае къде е дошъл, за разлика от предшественика си! Обран, ясен, без изхвърляния и ненужни празнословия.
Препоръчвам ви да го изгледате.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
tmanolov написа:[
Ако Гонзо беше вкарал дузпата на БАТЕ, такова нещо като делиорманския проект нямаше да има. Но имало е да става, в истояита няма "ако"
На никой не му светна червената лампичка, че тез бяха отстранили Андерлехт преди нас. Трактористи били, не знам какво. И не бяха като Беверен да се задоволят само със скалпа на "Левски".
- metodito
- Контакти:
Testa_di_Legno написа: Нелицеприятно е на моменти, но комай и това е част от реалността: откакто аз гледам футбол (втората половина на 90-те), шампионите на България - и ние в това число, - винаги са разполагали с по-богат инструментариум, спрямо конкурентите си, за да завоюват титлите си.
И на мен не ми е приятно да го призная, но си прав. Но, ако погледнеш и на евросцената го има. Юве и Барса веднага се сещам. Тук им дадат дузпичка, там съдията си затвори очите за фал в атака. Не, че им трябва, ма...
-
- Контакти:
Че точно от 90-те парите играят във футбола и всичко е бизнесмодел. Това е романтиката на модерния футбол. Преди това футболистите, дори най-големите пушат, пият, къде тренират, къде не, но който е добър, има талант и малко повече дисциплина успява. И така се сглабят големи и силни отбори. Сега вече всичко е на много по-високо ниво, чисто физически.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Че точно от 90-те парите играят във футбола и всичко е бизнесмодел. Това е романтиката на модерния футбол. Преди това футболистите, дори най-големите пушат, пият, къде тренират, къде не, но който е добър, има талант и малко повече дисциплина успява. И така се сглабят големи и силни отбори. Сега вече всичко е на много по-високо ниво, чисто физически.
Представяш ли си безпощадният Байерн от 70-те да хване женичките от Сити или ПСЖ? Или големият отбор на "Левски" от 80-те срещу Луноходец? Чисто физически всъщност хората от 20-ти век са много по-здрави от днес във всяко едно отношение. Виж им глезените на днешните,физическата постановка. Мбапе - нежна структура на тялото. Роналдо (португалския) - също. Хааланд по прилича на онези предишните. Един Меси не го виждам 70-те. Е... и съдийството е различно, де. :)
metodito написа:tmanolov написа:[
Ако Гонзо беше вкарал дузпата на БАТЕ, такова нещо като делиорманския проект нямаше да има. Но имало е да става, в истояита няма "ако"
На никой не му светна червената лампичка, че тез бяха отстранили Андерлехт преди нас. Трактористи били, не знам какво. И не бяха като Беверен да се задоволят само със скалпа на "Левски".
Имаше подценяване, факт, но батетата и в двата мача срещу нас бяха сгънали, просто си пропиляхме шансовете. Иначе и аз съм на мнението на Манолов, бяхме ли ги отстранили ни чакаше тяхната траектория в следващите години-перманентни шампиони и многократни участия в групи на евротурнирите. Уви, не стана.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:metodito написа:tmanolov написа:[
Имаше подценяване, факт, но батетата и в двата мача срещу нас бяха сгънали, просто си пропиляхме шансовете. Иначе и аз съм на мнението на Манолов, бяхме ли ги отстранили ни чакаше тяхната траектория в следващите години-перманентни шампиони и многократни участия в групи на евротурнирите. Уви, не стана.
Батетата не са ни главния проблем. Онзи автогол срещу Славия изигра много лоша роля. Домузът вече почти беше хвърлил кърпата, но ние ги направихме шампиони. Оттам този сезон тръгнаха и международните им успехи в Европа.