Франция Лига 1 (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Франция Лига 1 (сезон 2023/2024)
А, не знам, даже не се замислих как е правилно да се изпише на български. То реално и в двата случая се произнася еднакво на български. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не се произнася "т"-то, по-скоро трябва да звучи като "Мез". Ама да не се задълбочаваме чак толкова.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Още един традиционен даже бих добавил и славен отбор от миналото като Сент Етиен се завръща в елита. Дано пълнежа намалее и в други първенства, особено Бундеслигата, където е редно да върнат Шалке 04, Хамбургер и Кайзерслаутерн.
Рашка капут, Буданов салют ! 

rhaegar написа:Не се произнася "т"-то, по-скоро трябва да звучи като "Мез". Ама да не се задълбочаваме чак толкова.
Мес ;)
boys85 написа:rhaegar написа:Не се произнася "т"-то, по-скоро трябва да звучи като "Мез". Ама да не се задълбочаваме чак толкова.
Мес ;)
Ae с моя гимназиален френски, пак добре съм. :lol:
Майтапът на страна, мн готин език и ми беше интересен, иска ми се да се бях ориентирал повече към него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:boys85 написа:rhaegar написа:Не се произнася "т"-то, по-скоро трябва да звучи като "Мез". Ама да не се задълбочаваме чак толкова.
Мес ;)
Ae с моя гимназиален френски, пак добре съм. :lol:
Майтапът на страна, мн готин език и ми беше интересен, иска ми се да се бях ориентирал повече към него.
По принцип никога не е късно, колкото и труден език да е. Относно произношението на имена или географски места, там не винаги е въпрос на правило, а на културни или исторически особености.