koisa написа:С трансфери като на Фернандес още дълго ще играем мачове с НАП.
По-скоро с такива като Блажевич, Фернандес разтрогва БЕЗ да си взима заплата 1 година...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:С трансфери като на Фернандес още дълго ще играем мачове с НАП.
koisa написа:ikar написа:Не стана ясно напълно ли пропадна възможноста за привличането на вратаря Наумов. Трансфера на Роналдо и евентуално на Кордоба ни убеждават че е хубаво когато има набито око да инвестираш във млади перспективни момчета. Веднага се сещам например за Росен Божинов, Мони Василев/наше момче/, Емил Ценов от числото,Георгиев от Славия който бе в Барса и се говори че е в конфликт със Заги и други момчета на подобна възраст.
Поради подобни причини бе хубаво да имаме възможност на дублиращ отбор във Б/професионална/група за да може да привличаме и млади момчета от чужбина за да не се повтаря случея със холандеца, който някои разкриха за няколко мача и после се чудим къде да го пеостъпваме?
Нещата не опират само до набитото око. Зад тези играчи стои много професионална работа с тях от страна на Мъри, Цанко и останалите от екипа им. 8-) Ако Генчев има качествата да развива и изгражда играчите, нищо чудно да се окаже, че Лима, Куршума, Мислович и т.н. имат далеч по-голям потенциал от показаното досега.
csimoen2 написа:По-скоро с такива като Блажевич, Фернандес разтрогва БЕЗ да си взима заплата 1 година...
csimoen2 написа:Нак-силния си период Роналдо показа чак тази пролет и лято...
Това е отвратителен приом.koisa написа:Роналдо го продадохме зимата, не знам как е показал най-силният си период при нас тази пролет и лято. :?
Ако говориш за миналата пролет и лятото, то тогава заслугата пак е главно на екипа Стоилов. В Европа при Костов отбора играеше както беше научен и още не беше въвел сложните и романтични стилове на игра. 8-)
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
THE G.A.M.E написа:Това е отвратителен приом.koisa написа:Роналдо го продадохме зимата, не знам как е показал най-силният си период при нас тази пролет и лято. :?
Ако говориш за миналата пролет и лятото, то тогава заслугата пак е главно на екипа Стоилов. В Европа при Костов отбора играеше както беше научен и още не беше въвел сложните и романтични стилове на игра. 8-)
Значи, всичко хубаво при Костов се дължи на Мъри, обаче лошите неща, са изцяло на Костов ?
Ма, налЕ се сещаш, че с подобен довод можем да излезем и срещу Стоилов !!?
Когато един треньор проведе цяла една подготовка с даден отбор, това вече е НЕГОВИЯТ ОТБОР !
И това е казвано и доказвано буквално хиляди пъти ...
Левски при Костов, в Европа изглеждаше супер-свежарски, разчупен и много, ама много по-разнообразен и опасен от роботизираният стил на Мъри ...
Да не говорим, че смачкахме физически ( а това е маааааалко трудно да се препише на С.С. след като вече не бе в тима от около 2 м. ) ... Както "макетата", така и израелците. И изглеждахме напълно равностойни в този контекст на Айнтрахт.
Всичко това, да се препише на Стоилов, би било не дебелоочие, а жива педерастия ...
Serafim написа:Безсмислени са тия спорове, честно, защото нищо не доказват и няма как да кажеш, че единия имал инерция от другия и тн. Но в интерес на истината играта на Левски в ЕКТ миналото лято бе приятна и срещу трите съперника. Имаше надиграване и открит футбол. Мъри срещу ПАОК проведе мачовете много внимателно и защитно, но постигна успех. Срещу Хамрум и двата мача кОр. И там си имаше негови грешки със забавените смени, не само Михайлов да е осрал последния гол.
Индивидуално - Джемили и Марин играха много по-добре този сезон, отколкото при Мъри. Килиян и той направи нелош сезон, а при Мъри беше резерва и се очакваше, че няма да преподпише зимата.
Който каквото е могъл е дал на Левски и съм сигурен, че и двамата са искали да успеят.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Plamen_i00 и 63 госта