Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Tvorecizo
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Tvorecizo » 22 май 2024 10:07

berata96 написа:bethub гледам бачкат. Утре ще се регвам, платформата е на уинбет/сезам/инбет и 200 кинта начален спорт бонус.

Не мислиш ли, че е по-добра идея да изчакаш 2-3 седмици и да се регнеш за Европейското? В момента нямаш достатъчно мачове за залагане и ще се наложи да бухаш пари на непопулярни залози, за да изпълняваш условия за превръртане. Едва ли ще избягат за две-три седмици.

Не Европейското ще могат да минат огромни суми пари без никакви подозрения, ама абсолютно никакви. Отделно очаквам допълнителни бонуси да пуснат за него и същестуващите букита.

Tvorecizo
Контакти:

Мнениеот Tvorecizo » 03 юни 2024 07:49

Колеги, иде Европейско а аз още нямам акаунти в някои букита.
Може ли някой с повече инфо кои с кои споделят една платформа/провайдър за да не омажа нещата.
Ясно е че inbet/winbet/sesame/bethub споделят една платформа. Бетано, Бет365 са съвсем отделни.

Интересувам се Everbet, Magicbet, sportingwin - едните малко ми приличат на алфауин. С кой имат нещо общо за да винимавам. Не ми е толкова до първоначални бонуси колкото до дългосрочно използване на акаунтите. Някое друго добре буки за БГ?

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 03 юни 2024 11:00

Everbet, Magicbet, 8888 , palmsbet са като алфауин. sportingwin са с отделна платформа , Елитбет също.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 юни 2024 13:39

Някога Палмите бяха на различна платформа и беше супер добра и различаваща се, ама откакто поеха Левски им свършиха парите и заложиха на евтиното и некачествено.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 03 юни 2024 21:54

Новите Топуин са с малко по-различната платформа - като на Елитбет....последно ми замина единият акаунт на алфауин,защото хеджирах залог в осмиците - понеже са на един провайдър веднага ме изпържиха....грешката си беше моя.
Спортингуин отличен сайт,но чета само лоши отзиви за него и със свито сърце чакам кога ще е секирата.Сайтът е английски и има уникални пазари - като на бет 365.
Алфауин и осмиците дават най-добрите бустери,другите с тяхната платформа доста по-скромни в това отношение....и аз трябва да правя нови регистрации и още се чудя....

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 06 юни 2024 07:15

Някой досега бил ли е лимитиран в елитбет? аз отскоро съм и ми дава да залагам точно 19лв на мач, което за лимитиран акаунт не е лошо, но ми е чудно при вас как е било?

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 06 юни 2024 17:54

Мен си ме порязаха май на стандартното 1,99 лева

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 07 юни 2024 07:34

явно ти си на 1%, а аз засега на 10%. по-лош си бил от мен.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 09 юни 2024 14:42

Колеги имам едно питане, ще пътувам до Хърватска за няколко дена и как стои въпроса да си ползвам някиои акаунти с ВПН или ако съм на мобилни данни няма да има проблем ?

Tvorecizo
Контакти:

Мнениеот Tvorecizo » 10 юни 2024 09:07

jokercheto82 написа:Колеги имам едно питане, ще пътувам до Хърватска за няколко дена и как стои въпроса да си ползвам някиои акаунти с ВПН или ако съм на мобилни данни няма да има проблем ?

1. Когато ползваш МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ в чужбина - ти винаги си имаш БЪлгарско IP - то вече се определя според това кой ти е провайдъра. Така че никакъв проблем да се логваш в акаунтите.
2. Всеки път когато включиш/изключиш самолетен режим получаваш ново IP. Това ако искаш да си го сменяваш между сесии/акаунти

Въпреки всичко не препоръчвам ползването на акаунтите докато си в чужбина. Всъшност не пропоръчвам ползването на ЧУЖД акаунт извън регулярния му pattern и setup - десктоп/лаптом/таблет/телефон/браузър. Това винаги е червен флаг за букита. Аз например ползвам акаунти на приятели, много близки такива, и им давам просто парите. Те си депозират, обаждам им се/скрийншотове/ за мачовете които искам да ми заложат. Целта ми е да максимизирам валюто в конкретен букмейкър и всяко отклонение от регулярния модел на поведение на акаунта е в противоречение с целта ми.

Сега за ВПН-ите. Най-най-добреия вариант в всеки един от вас да си изгради собствен такъв. Задължително за всеки който се знаимава със залагания. Маовите (експресвпн, норд и т.н) са публични - техните ИП та листнати като такива и всеки един оператор/букмейкър знае че ползваш такова. ДСа, знаят когато ползваш и личен ВПН, но целта е минимизиране на риска. Пълното елимиране е невъзможно.

Новото поколение на ТП линк си имат вградени софтуерни/хардуерни възможности, easy-to-use. Archer серията е добър варинт. Тях като Сървър. Като клиент - OpenVPN. Ползвам го заради ръчния killswitch който ползвам - а именно трия си настройките в мрежата/днс. Никога и при никакви обстоятелства не е изтичало IP. Тествано над 12 години вече.
Аз напртимер вече съм си разделил и личните акаунти на различни ВПН-и /ИПта./Пц-таНека им е гадно на букитата и трудфно да хващат връзките. Въпрос на време е всички да бъдем със статични ИП-та, Виваком започнаха процеса - искаш VPN, ще трябва да имаш Публичен ИП адрес /статичен/ и естествено 2 лева такса.

Най-добрия ти вариант е ползвай си твоя основен личен акаунт вътре в локалната ти мрежжа/ВПН. Никой няма да ти каже вафла - нищо необичайно, нищо тревожно за букито. АКо ще рискуваш - нека да е за акаунт който може да прежалиш, пази си ги хубавите. Ако не - приятели да ти пускат мачовете - за мен е най-чистото.

Върни се в “Свободна зона”