Бараж ЛК/ЦСКА - ЦСКА 1948 /31.05.2024/ 20:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Бараж ЛК/ЦСКА - ЦСКА 1948 /31.05.2024/ 20:00 ч.
Това при ГГ никога нямаше да се случи. Само да ви кажа, че никой сериозен треньор няма да се хване с нас, камо ли добър играч !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
А бе чудесен е Ганчев. В смисъл, че постигна чудеса начело и остави чудесен отбор, прекрасно наказание от УЕФА и изобщо много чудесно чудесна чудесна ситуация.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Това при ГГ никога нямаше да се случи. Само да ви кажа, че никой сериозен треньор няма да се хване с нас, камо ли добър играч !
Ако не беше помака , никога нямаше да се стигне до мач между дв отбора носещи името ЦСКА.
8 години не безвремие и селения.
Феновете избраха този път. Или ги накараха да изберът този път, дълга тема.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Белчев и той си купил билет за Хасково и тотално си тръгвал от клуба.
Някой преди питаше къде е видеосекцията на Спортал, същата е само в Youtubr https://www.youtube.com/watch?v=6e9NuGD ... Sportal.bg
Някой преди питаше къде е видеосекцията на Спортал, същата е само в Youtubr https://www.youtube.com/watch?v=6e9NuGD ... Sportal.bg
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Логичен завършек на един безкрайно слаб полусезон! Абсолютно заслужена загуба! Искренно се надявам тези крайни реакции на публиката да са за доброто на клуба и ръководните фактори наистина да заработят професионално!
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Никой уважаващ себе си треньор и футболист няма да дойде в отбор който тоя сезон няма да участва в ЕКТ и след идиотията на тези фенове които слязоха на терена.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това беше нужно да се случи.
Тези мърльовци да знаят, че ако не се раздават до край, някой мач ще свършат в Пирогов.
По-добре че не се класирахме за ЕКТ ! Там с този състав щяхме да берем срам среу някой много слаб отбор.
Понякога е нужно да бутнеш всичко и да започнеш от начало.
Бях в А сектор и почти никой около мен не вярваше че ще бием.
Тези мърльовци да знаят, че ако не се раздават до край, някой мач ще свършат в Пирогов.
По-добре че не се класирахме за ЕКТ ! Там с този състав щяхме да берем срам среу някой много слаб отбор.
Понякога е нужно да бутнеш всичко и да започнеш от начало.
Бях в А сектор и почти никой около мен не вярваше че ще бием.
Dust написа:Никой уважаващ себе си треньор и футболист няма да дойде в отбор който тоя сезон няма да участва в ЕКТ и след идиотията на тези фенове които слязоха на терена.
Да бе те всичките треньори ходят само в отбори които участват в ЕКТ. Тези където не са в ЕКТ карат без треньори и футболисти . Норвежците колко често са играли в ЕКТ ?
Нали им се плаща . Мъри уважава ли се та отиде в отбор, които много трудно ще участва в ЕКТ . Ема отиде :)
А и теб какво те бърка? Ще сме слаби ,ще ни бият и ти ще си щастлив и супер активен във форума :)
Защото ние започнем ли да бием, ти започваш да слушаш мачовете по радиото и не се интересуваш от български футбол.
Само да отбележа- единия ни така наречен директор ( и аз не знам на какво е директор)влезе на стадиона и се опита да спре феновете, макар и с риск за здравето си.
Другият преди малко го гледах, ако не сте намерете видеото. Говори пред феновете ( през полицаите обаче) , че в следващите 2 години той щял да бъде спортен директор и да носи пълната отговорност. Досега не бил довел нито един футболист той и не можел да носи отговорност.
Ало аланколуу, а какъв беше до сега ти??? И кой ти е виновен, че се криеше като мишок и отговаряше за тревата сигурно на стадиона, ама се биеше по гърдите след мачовете, че е спортен директор и си взимаше 10 бона сигурно заплата. Слуга на Ганчев, като многото други.
Много ми падна в очите и Фичо, със сигурност не заслужава да е спортен директор. И чак две години вика и си вярва :!:
Другият преди малко го гледах, ако не сте намерете видеото. Говори пред феновете ( през полицаите обаче) , че в следващите 2 години той щял да бъде спортен директор и да носи пълната отговорност. Досега не бил довел нито един футболист той и не можел да носи отговорност.
Ало аланколуу, а какъв беше до сега ти??? И кой ти е виновен, че се криеше като мишок и отговаряше за тревата сигурно на стадиона, ама се биеше по гърдите след мачовете, че е спортен директор и си взимаше 10 бона сигурно заплата. Слуга на Ганчев, като многото други.
Много ми падна в очите и Фичо, със сигурност не заслужава да е спортен директор. И чак две години вика и си вярва :!:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Гнева на феновете мога да го оправдая в голяма степен. Пред новото ръководство предстои да вземат наистина много важни решения, от които зависи клуба накъде ще потегли! И най-важно за мен е да излязат час по-скоро и да кажат какви ще са приоритетите за клуба. Сигурен съм, че може да изтърпим още слаби представяния, стига да се вижда, че все работи целенасочено и с някаква визия!
Последна промяна от dedko2022 на 01 юни 2024 08:43, променено общо 1 път.