Италианската Серия ''А'' (2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Италианската Серия ''А'' (2023/2024)

Мнениеот locke » 27 май 2024 17:02

rhaegar написа:Много посредствено звучи тая Скуадра, ама да видим до къде ще я докарат.

няма нито един играч, от нивото на тези през началото на века и 2010. Жоржиню и Донарума отдавна са "пенсионери"

А рома са продажници
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 май 2024 22:58

Е Рома след победата на Аталанта, даже още след загубата на Болоня си знаеха съдбата. Фрозиноне имаше златен шанс да домакинства на Удинезе и при всичко различно от загуба се спасяваше, никой не им е виновен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 май 2024 13:35

Романо съобщава за още едно назначение, което се печеше в последните дни:
BREKAING: Antonio Conte and Napoli are closing in on the final details of the contract!
Agreement in place on image rights, fixed salary and also length of the deal confirmed - until June 2027.
Backroom staff also being finalised… with Lele Oriali prepared to meet the club in order to complete it all.
Club record salary for a manager and highest salary among Serie A current managers, ready for Conte.

Не мога да преценя дали е по-добре за тук, или за темата за трансферите, но реших тук.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2024 13:41

Говори се и че искал Лукаку, а дано го вземе :lol: Въпреки че той при Конте играеше силно за братчедите.

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 май 2024 13:49

Говореше се уж за трампа между Лукаку и Осимен, но Романо го опроверга това като слух. Челси си искат 38 млн. брит. лири за белгиеца, което не е нещо особено, пък може и точно Наполи да ги дадат, знае ли човек.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2024 14:26

Udoji90 написа:Говореше се уж за трампа между Лукаку и Осимен, но Романо го опроверга това като слух. Челси си искат 38 млн. брит. лири за белгиеца, което не е нещо особено, пък може и точно Наполи да ги дадат, знае ли човек.

Аз Осимен не го искам и си мисля, че в Челси ще е откровен провал. Или поне така си мислех докато Поч беше треньор, сега нямам идея какво мисли да прави Пеп от АлиЕкспрес.
Но според мен за да вземат Лукаку, трябва да разкарат нигериеца. Не мисля че могат да ги съчетаят някак.

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 май 2024 14:33

А, да, със сигурност не очаквам да не го продадат, ако ще вземат Лукаку. Иначе и на мен Осимен ми идва малко надценен лигльо по-скоро и се надявам да не залитнем към него. Имам чувството, че изобщо няма да успее да се справи в Англия. Най-накрая ПСЖ ще вземат да го купят, ама за целта и те може би трябва да махнат някой централен нападател (Мбапе не е типичен такъв, така че не го броя).

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 31 май 2024 20:21

Лукаку само в Интер нижеше като разпран, и преди това 1 сезон в Евертън в по-далечните сезони. В Челси си беше фейлче, а сега в Рома горе долу подобри статистиката си малко, но пък е в отбор от по-нисък калибър и би трябвало да вкарва доста повече. Изображение

П.С. Не знам защо се водите по акъла на CSKA 69, на който в половината отбори от ВЛ му се привиждат последователи на Пеп в различни модификации. При положение, че Пеп изменя доста неща в течение на годините и отборите му не играеха еднакво в Барса, Байерн и Ман. Сити. Футболът се развива и еволюира и трябва постоянно да се адаптираш към новите реалности. Той ако налагаше стила и начина на игра на Барса ала 2009-2011, в Ман. Сити сигурно и 1 титла нямаше да спечели. Просто говорим за различни епохи и както виждаме динамиката и натоварванията стават все по-зверски с всеки следващ сезон. Простото разцъкване отпреди 15 години не върши работа в днешни условия.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 20:52

BREAKING: Antonio Conte as new Napoli head coach, here we go!

Agreement reached on every detail also including add-ons, after fixed salary, image rights and staff members.

Conte will sign the contract valid until June 2027, documents approved.

Huge appointment for Napoli.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 31 май 2024 23:46

ElCapitana_Puyol написа:Лукаку само в Интер нижеше като разпран, и преди това 1 сезон в Евертън в по-далечните сезони. В Челси си беше фейлче, а сега в Рома горе долу подобри статистиката си малко, но пък е в отбор от по-нисък калибър и би трябвало да вкарва доста повече. Изображение

П.С. Не знам защо се водите по акъла на CSKA 69, на който в половината отбори от ВЛ му се привиждат последователи на Пеп в различни модификации. При положение, че Пеп изменя доста неща в течение на годините и отборите му не играеха еднакво в Барса, Байерн и Ман. Сити. Футболът се развива и еволюира и трябва постоянно да се адаптираш към новите реалности. Той ако налагаше стила и начина на игра на Барса ала 2009-2011, в Ман. Сити сигурно и 1 титла нямаше да спечели. Просто говорим за различни епохи и както виждаме динамиката и натоварванията стават все по-зверски с всеки следващ сезон. Простото разцъкване отпреди 15 години не върши работа в днешни условия.

Капитане, какво привиждане като това са фактите и реалностите :idea: И ще ти кажа още нещо - футболът може и да се е променил за тези 15 години, но ако се замислиш малко ще видиш, че промяната е в посока на ГУАРДИОЛИЗАЦИЯ, нещо което и мразещите Пеп признават :lol: ВСИЧКИ водещи отбори в Европа вече играят едно на 90 процента от неговите принципи и то не само в елитните дивизии.. Щом отбори от четвърта лига в Англия изнасят топката от защита с къси пасове и защитата им е изнесена почти на центъра за какво изобщо говорим повече :mrgreen:

А що се отнася конкретно до Пеп, лично на мен ми се струва, че той преминава лека полека в категорията на Ван Гаал, нищо че винаги е бил в другия край на спектъра, тоест Кройф.. От ентусиазма и волята за експериментаторство от ранните му години няма и помен, вече залага повече на сигурното и е, така да се каже, по-прагматичен, отколкото на мен лично ми харесва.. Сити от последните три години ми е мега скучен за гледане, нищо че е много ефективен..
Последна промяна от CSKA69 на 31 май 2024 23:54, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”