Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 31 май 2024 09:57

tmanolov написа:Koe от казаното не е вярно - ако искате, нека да сме по точки. давайте, ако успеете да формулирате нешо, аз ще отговоря, доколкото имам познанията по въпроса :lol:
П.С. Нарочно не ви го пуснах видеот в ютюб, за да не всявам раздори сред БГЛ-тата, ама БГЛ-тата пък обичат да четат най-припошките сайтове - въпрос на лична хигиена, кво да правиш :lol:

Я кажи по точки кое е вярно, ама с нЕкакви реални доказателства, ако може, моля!
Щото агенция ЕЖК е всичко друго, ама не и достоверна :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 10:08

Да приемем, че Ивков е прав:
- защо неговият приятел Станимир излиза след среща с Ивков, Сираков и Борисов, за да ни каже, че ще градим отбор, който да стане хегемон, вместо да съобщи, че е по-важно да бъдат продадени Кордоба и Краев, а след това да бъде направена нова дарителска кампания, с която да се покрие и главницата?
- защо Ивков не излиза веднага след това мнение на Станимир, за да си представи тезата, която я е казал сега?
- защо Ивков ни е докарал до състояние, в което не сме заслужавали лиценз. Той си тръгва април, а през май е получен този условен лиценз, значи има общо със случилото се да сме в такова положение и си вкарва автогол.
- Станимир колко е разчитал на новите си попълнения - Чандъров и Димитров?
- Ивков казва, че сега всичко с УЕФА е спокойно, защото не сме се класирали за ЕКТ. Тогава защитаваната теза от Манолов, че ще ни бутат да се класираме в Лигата на конференциите пак отива в канала, защото е нямало да получим лиценз. И така сега той ще трябва да говори обратното, че са ни направили услуга, след като не сме сме класирали в ЕКТ.

През сезон 2024/2025 ще е необходимо да връщаме вересии, защото са ни изхвърлили от Лигата на конференциите, а не защото са ни класирали в тях. :oops:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:30

1914.1902 написа:За лиценза и УЕФА не е вярно, а Чандъров никога няма да стане нещо кой знае какво във футбола, ако ще треньор да му е Гуардиола.

Кое не е вярно за лиценза и УЕФА - дадоха ни го по втория начин, на заседание извън утвърдените от самото БФС. Ние сме последният отбор, получил евролиценз миналата година - какво да кажа повече. А за Чандъров си е изхвърляне - факт, но пък в историята няма "ако" :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 10:38

tmanolov написа:
1914.1902 написа:За лиценза и УЕФА не е вярно, а Чандъров никога няма да стане нещо кой знае какво във футбола, ако ще треньор да му е Гуардиола.

Кое не е вярно за лиценза и УЕФА - дадоха ни го по втория начин, на заседание извън утвърдените от самото БФС. Ние сме последният отбор, получил евролиценз миналата година - какво да кажа повече. А за Чандъров си е изхвърляне - факт, но пък в историята няма "ако" :lol:

Арда беше последният отбор с лиценз за ЕКТ.

7 юни

https://dsport.bg/arda-poluchi-licenz-z ... 20888.html

tmanolov
Контакти:

а

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:38

1914.1902 написа:Да приемем, че Ивков е прав:
- защо неговият приятел Станимир излиза след среща с Ивков, Сираков и Борисов, за да ни каже, че ще градим отбор, който да стане хегемон, вместо да съобщи, че е по-важно да бъдат продадени Кордоба и Краев, а след това да бъде направена нова дарителска кампания, с която да се покрие и главницата? - Мъри винаги е говорил това, което му кажат, съобразено с неговите виждания и разбирания. Казали са му, че няма да се продава, той излиза и казва, че ще гради отбор. Да напомня ли колко пъти благодари на Палмите - просто е такъв
- защо Ивков не излиза веднага след това мнение на Станимир, за да си представи тезата, която я е казал сега?Щото нещо се е счупило междувременно - какво и как, никой не казва. Разбира се, че и двете страни са направили някои неща, които не са били много ок
- защо Ивков ни е докарал до състояние, в което не сме заслужавали лиценз. Той си тръгва април, а през май е получен този условен лиценз, значи има общо със случилото се да сме в такова положение и си вкарва автогол.Защото чистеше дълговете на г.з. към Хубчев и Насиру, докато го пазеше мораториума за грипа. С НАП нещата се "оправиха" с онези 30%, без НАП и тяхната "бележка" отичахме в канала
- Станимир колко е разчитал на новите си попълнения - Чандъров и Димитров?Ми Поялника си играе горе-долу, а имаше и Цонко, и Ван Дайк, за Чандъров - очевиден реверанс към баща му
- Ивков казва, че сега всичко с УЕФА е спокойно, защото не сме се класирали за ЕКТ. Тогава защитаваната теза от Манолов, че ще ни бутат да се класираме в Лигата на конференциите пак отива в канала, защото е нямало да получим лиценз. И така сега той ще трябва да говори обратното, че са ни направили услуга, след като не сме сме класирали в ЕКТ. За лиценза важното е да нямаш падежирали задължения и те да са разсрочени. Ние имаме такова към Черепа, но там не съм наясно кое, как и колко. Не мисля, че точно тази година щяхме да имаме проблем с лиценза за ЕКТ, та даже и да е по втория начин като миналата година, просто стана нещо на финала за купата - моята теза си е същата - видя как си взехме последните 3 мача, нали точно както се очакваше да сме пред кюстендилските

През сезон 2024/2025 ще е необходимо да връщаме вересии, защото са ни изхвърлили от Лигата на конференциите, а не защото са ни класирали в тях. :oops: - Не, ще връщаме вересии, просто щото клубът-майка от Разград ще го поиска, на наш Насо, като му отправиш добра оферта, не отказва и си връща даже лихвите на лихвите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:42

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

7 юни

Глупости на търкалета - това е след срока на УЕФА и е невъзможно, просто БФС не бяха го качили на сайта си и стана обуркване, включително от мен. Грамотен човек си, и сам можеш да видиш датите и "условностите" в лиценза

Това е на Левски с условностите от 22.05.2023
https://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A3%D0 ... %D0%98.pdf

А това е на Арда от 10.05.2023 без условностите
https://bfunion.bg/uploads/%D0%9B%D0%B8 ... %D0%90.pdf

Айде да не ровим стари лЪйна, че сме изцяло в тях и не е много готино.
П.С. Изтрих ти връзката, защо сайта не дава повече от 2
Непринуден написа:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2024 10:44

Дава ако ги сложиш в offtopic, нищо че самият таг май не работи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 10:46

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:

7 юни

Глупости на търкалета - това е след срока на УЕФА и е невъзможно, просто БФС не бяха го качили на сайта си и стана обуркване, включително от мен. Грамотен човек си, и сам можеш да видиш датите и "условностите" в лиценза

Виж сега, само ти припомням ти какво написа, защото тогава ти най-много твърдеше кой няма лиценз за ЕКТ, а днес си тръгнал да ми говориш за някакви дати (защо изобщо е нужно да правиш нещо като други хора от този форум, ти не си такъв?):

от tmanolov » 02 юни 2023 11:07

такааа, започваме да проглеждаме лека-полека :) Това е хубаво - най-лошото е разделението между нас, всичко друго е поправимо! Сега, понеже някои почитатели на Фройд обичат лафчета на килограм, без да кажат нещо конкретно, а аз си заявих конкретно нещата, да видим какво се случва из родната татковина. Ха, ми то Арда минали пред чич' Венц" груп оод - страхотно, нали? И как пък изведнъж белите балеринки престанаха да играят, а :) А сега по-готиното - ми Арда нямат лиценз за ЕКТ. Изненадааааа - а защо се напъват за бараж тогава?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: а

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 10:49

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Да приемем, че Ивков е прав:
- защо неговият приятел Станимир излиза след среща с Ивков, Сираков и Борисов, за да ни каже, че ще градим отбор, който да стане хегемон, вместо да съобщи, че е по-важно да бъдат продадени Кордоба и Краев, а след това да бъде направена нова дарителска кампания, с която да се покрие и главницата? - Мъри винаги е говорил това, което му кажат, съобразено с неговите виждания и разбирания. Казали са му, че няма да се продава, той излиза и казва, че ще гради отбор. Да напомня ли колко пъти благодари на Палмите - просто е такъв
[/b]

Сега разбирам, че Станимир не е този, за който ми го представяха преди - как имал принципи, как сам решавал какво да прави, как никой не му се бъркал и т.н. Изглежда, че е бил послушко на каишка.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:51

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:

7 юни

Виж сега, само ти припомням ти какво написа, защото тогава ти най-много твърдеше кой няма лиценз за ЕКТ, а днес си тръгнал да ми говориш за някакви дати (защо изобщо е нужно да правиш нещо като други хора от този форум, ти не си такъв?):

от tmanolov » 02 юни 2023 11:07

такааа, започваме да проглеждаме лека-полека :) Това е хубаво - най-лошото е разделението между нас, всичко друго е поправимо! Сега, понеже някои почитатели на Фройд обичат лафчета на килограм, без да кажат нещо конкретно, а аз си заявих конкретно нещата, да видим какво се случва из родната татковина. Ха, ми то Арда минали пред чич' Венц" груп оод - страхотно, нали? И как пък изведнъж белите балеринки престанаха да играят, а :) А сега по-готиното - ми Арда нямат лиценз за ЕКТ. Изненадааааа - а защо се напъват за бараж тогава?

Абсолютно вярно - БФС не го бяха публикували този лиценз до 07.06.2023 на сайта си. Дали е мърлявщина и някоя секретарка не го е качила, или е нещо друго и са подправяли документи със задна дата - не знам, но по документ Арда имат лиценз за ЕКТ от 10.05.2023 (безусловен), а ние имаме такъв от 22.05.2023 (при това с условия). И БФС следвапе да изпрати всички проекто участници в ЕКТ до 31.05.2023 в УЕФА, ерго нямаше как да им дадат лиценз след тази дата. Аз самият се обърках тогава точно от липсата на лиценз на сайта на БФС
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”