Е вие сте спрягани постоянно от хвърлящите боб :-) за всякакви трейдове на звезди тип:
Т. Йънг, Д. Мичъл, Д. Мъри и т.н.т. Леброн ако откаже опцията и преподпише за 3 г. нямам
идея какви играчи ще има около него и АД.
Има някакви играчи тип ДеРоузън които са свободни май сега. Т. Харис, Сиакам, Хардън.
Тези с опция на играча са Леброн, П. Дж., Д'Андж. Ръсел , Ануноби, ККП.
Освен около Леброн и PG за мен е интересно Сиакам какво ще направи, ще подпише ли
с Индиана или ще ги прецака.
NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Тази сутрин стана интересно . Не че не съм за Мавс , но гледам и оценявам. Даласци , наистина подръпнаха дявола за опашката. Като от нищото , резултата , може да стане 3:2 . И ако стане , Дончич и дружина , ще имат домакинство в което са длъжни да затворят 1/2 финала в тяхна полза. Иначе.. Сутринта , Дончич , цапна невероятна тройка в края , пропусна наказателен и захапа фланелката.
За Далас ли сме? Там все пак играе другото ни момче
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Аз ще съм за Бостън, Лука с това тръшкане като 5 годишно момче ме дразни.
Индиана може ли да загубят последните си два мача по този начин, все едно гледах един и същ мач.
Индиана може ли да загубят последните си два мача по този начин, все едно гледах един и същ мач.
Лука и Кайри изтрепаха вълците още до почивката. 69-40 !?
Ей сега го пуснах и спрях. Разликата беше 36 6 минути преди края на третата, wtf.
Разцепиха ги Лука и Кайри
Дано продължат така още една серия.
Втора голяма радост за Маверикс след 18 години. Дончич - MVP.
Хайде да е както преди 13, не преди 18 :)