Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Жоро Миланов е на перфектна футболна възраст, а може да е и онзи авторитет, който ни трябва в съблекалнята (особено с напускането и на Ники Михайлов). За мен би бил добро попълнение, като се има предвид, че няма да има и твърде високи финансови претенции (по негови думи от миналото лято).
Митков е по-добър от Филип Кръстев, каква пейка той е последния дето можем да му вземем нещо, защото още е черноработник , а фил като дойде вече беше ,,звезда''
Много последните два мача не ги следих,ама си спомням Митков играе срещу Крумовград - нищо
Мислович кога влезе не знам ,центрира идеално за гола.
Срещу Лудогорец -Митков в обичайната си роля ,връща всеки пас от защитата обратно на подателя,докато не се отчае защитника.
влиза Мислович и прави разкошна асистенция,за втори път и пак към Лима.
Любителите на Митков да му изкарат статистиката от последните мачове
Мислович кога влезе не знам ,центрира идеално за гола.
Срещу Лудогорец -Митков в обичайната си роля ,връща всеки пас от защитата обратно на подателя,докато не се отчае защитника.
влиза Мислович и прави разкошна асистенция,за втори път и пак към Лима.
Любителите на Митков да му изкарат статистиката от последните мачове
САМО ЛЕВСКИ!
Няма смисъл от спорове, треньора ще реши, най-малкото Кръстев е 4 години по голям и дори в момента не е в отбора. Митков изглежда талантлив, но такива бяха и Юруков и друго преди него...времето ще покаже.
Честит ни нов треньор! Генчев трябва и ще получи подкрепата на левскарите, в това съм сигурен.
Колкото до уменията и предпочитанията му, аз лично не съм впечатлен. Не, не искам веднага да го емвам и да го закривам, просто му гледах много мачове като треньор на Лудогорец и никак не ме очарова играта на база качеството, което имаше, в комбинацията с дълбочината на състава. Едно монотонно 4-2-3-1, без нужната агресия за такава формация. По-скоро се играеше на сигурно с цел да не се правят радикални тактически промени и да се поемат рискове.
В Локо Сф. беше леш, но то там целият клуб е леш и няма какво толкова да се коментира. Не съм му гледал много мачове.
В Ботев-Металик-Сопот-Пловдив-1912(Пловдив) също беше леш, но там подозирам, че завари леш отпреди това и нямаше как за толкова време да оправи пораженията. Гледах му няколко мача с жълтите, но тогава играеха толкова симулативно, че се зарекох да не ги гледам повече тия.
В Крумовград поразчупи тактическите си постройки в някои мачове, но за мен това отборче е една тотаджийска трупа и нужен на тото схемите балансьор за пред хората. Физическата подготовка на неговите отбори хич не ме впечатли, скоростта на игра също.
Но, да, ще завърша с това, с което започнах - човекът заслужава и ще получи подкрепа. Може пък да е добър избор, знам ли, но хич не мога да се отпусна и да мИчтая.
Колкото до уменията и предпочитанията му, аз лично не съм впечатлен. Не, не искам веднага да го емвам и да го закривам, просто му гледах много мачове като треньор на Лудогорец и никак не ме очарова играта на база качеството, което имаше, в комбинацията с дълбочината на състава. Едно монотонно 4-2-3-1, без нужната агресия за такава формация. По-скоро се играеше на сигурно с цел да не се правят радикални тактически промени и да се поемат рискове.
В Локо Сф. беше леш, но то там целият клуб е леш и няма какво толкова да се коментира. Не съм му гледал много мачове.
В Ботев-Металик-Сопот-Пловдив-1912(Пловдив) също беше леш, но там подозирам, че завари леш отпреди това и нямаше как за толкова време да оправи пораженията. Гледах му няколко мача с жълтите, но тогава играеха толкова симулативно, че се зарекох да не ги гледам повече тия.
В Крумовград поразчупи тактическите си постройки в някои мачове, но за мен това отборче е една тотаджийска трупа и нужен на тото схемите балансьор за пред хората. Физическата подготовка на неговите отбори хич не ме впечатли, скоростта на игра също.
Но, да, ще завърша с това, с което започнах - човекът заслужава и ще получи подкрепа. Може пък да е добър избор, знам ли, но хич не мога да се отпусна и да мИчтая.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Този от Дортмунд е изгонил Генчев
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... opa-793610
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... opa-793610
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
при 5-1 в разград да пееш "Левски шампион" е показателно...
новият "треньор" е до октомври, "Кольо" наследни много добър отбор със стила на игра, изграден. Тоя новия е парашутка, без изпълнители, без готови играчи, без таланта да развива и налага.
Ръководството е позорно, жива "славизация"...срам ме е от всичко което се случва и сигналите които се дават. Ако завършим във втората половина ще е нещо.
Т'ва е от мене, до следващата година.
новият "треньор" е до октомври, "Кольо" наследни много добър отбор със стила на игра, изграден. Тоя новия е парашутка, без изпълнители, без готови играчи, без таланта да развива и налага.
Ръководството е позорно, жива "славизация"...срам ме е от всичко което се случва и сигналите които се дават. Ако завършим във втората половина ще е нещо.
Т'ва е от мене, до следващата година.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- metodito
- Контакти:
Да му е хаирлия на Генчев. Много интелигентен и работлив като играч беше. Един от многото недооценени на Герена, който заслужи обаче признание в Разград. Визитката му като треньор е невпечатлителна. Но такава беше и на Яската и Кокала. Само де те наследиха отбори от Стоилов. И двамата просто добавиха това, от което Мъри не разбира: деветка (няма да спра да го повтарям! Стоилов никога не е разбирал какво означава Гунди, какво означава деветката за този клуб!). В случая на Яската - Дембеле, в случая на Кокала, натиреният от същият този Мъри Гонзо. Много му е трудна работата на Генчев. Най-вече, че няма лидери. Ако убеди Анди да не се маха, е е супер. Другите са Пламен и Цунами. Много ми се иска звездата на Мислович да изгрее. Генчев поема един разбит психически отбор от мозъкопръскача. Без халфова линия, предвид евентуалната продажба на Кордоба и Рики - без защита и нападение (не, че Риксън беше Гонзо). За съжакение, оптималните цели пред Генчев този сезон са купата и сребърните медали. Толкова години в "Левски" сме били свидетели на една приемственост в различните отбори. Днес, всеки сезон - нови пет-шест титуляра. Е, няма как да стане. Просто няма, разберете го! Дали е случайно? Е, не! Убеден съм вече, че не!
- metodito
- Контакти:
groti написа:metodito написа:groti написа:Интересно ако информациите в жълтите медии са истина и наумов подпише с тирето пак ли ще се мъчим с Пацо и Андонов … Не съм оптимист за следващия сезон
Без отправен удар срещу вратата на ЦСКА. Не си сериозен. Имаше един показателен епизод в мача с тях. Постепенна атака. Топката отива в Лима на крилото. На десетина метра от наказателното им поле. Връща се на халф (не помня кой). Той се оглежда. Следва връщане на защитата. Романтично ми стана едно такова. Толкова за "стила" на господин Костов.
Добре че са двата мача с ЦСКА-София, дето и без това никой не ги вини.. А, провалените 10ина преди това. Само този сезон...
10? 100 са, groti. Хайде погледни чистите му мрежи. ;)
metodito написа:groti написа:metodito написа:groti написа:Интересно ако информациите в жълтите медии са истина и наумов подпише с тирето пак ли ще се мъчим с Пацо и Андонов … Не съм оптимист за следващия сезон
Без отправен удар срещу вратата на ЦСКА. Не си сериозен. Имаше един показателен епизод в мача с тях. Постепенна атака. Топката отива в Лима на крилото. На десетина метра от наказателното им поле. Връща се на халф (не помня кой). Той се оглежда. Следва връщане на защитата. Романтично ми стана едно такова. Толкова за "стила" на господин Костов.
Добре че са двата мача с ЦСКА-София, дето и без това никой не ги вини.. А, провалените 10ина преди това. Само този сезон...
10? 100 са, groti. Хайде погледни чистите му мрежи. ;)
Мето, да ти ги броя ли искаш? Това, че има толкова сухи мрежи не значи, че е направил нещо в тези мачове. То по статистика е по-добър от Бусато , Хоркаш, Ковальов и Ханкич. Разликата е, че онези внасят сигурност в защитата. Нашият за малко да внесе носът в мозъка на Петри. Знам мантрата за Шкупи дето го уцелиха два пъти. Само че толкова … Това му е най-силният мач този сезон. Ако с много условности приемем , че ни е извадил този мач, кажи още някой. За другите цитирани вратари ще ти дам по няколко примера. Просто му е време за негово добро да се махне и да отиде някъде където ще му дадат време и право на грешки. Той не е готов за лидер на отбор и не е готов за Левски
110 години любов!