Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 21 май 2024 19:53

bilyaletdinov написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:
bilyaletdinov написа:Бат Мило може да хвърля много думи в пространството, само че е редно да обясни, колко точно задължение "опрощава" и колко точно ще увеличи бюджета? Счита ли се опрощаването на задълженията на Левски за увеличаване на парите по спонсорския договор или не?
Хубаво е да се отговори на тези въпроси.

От Трибуна Палмс ;)

https://www.youtube.com/shorts/BNn61yF1pUI

Цъкнах. Видях мутрата на тоя дебелия и затворих видеото без да съм го пускал. От "трибуната" има само един пич, дето ми е симпатичен само. Този, който казва, че бачка като копирайтър за палмите. Момчето си казва: "Аз съм костовист". Как беше? Responsible disclosure.

Фичо. Аз откак разбрах, че бачка за Палмите и съм с едно наум за цялата Трибуна. Но са много по-обективни от Бибочко и най-големия левскар Пепи Димитров.

Виждал кариерно развитие при памлите :shock:
Веднага се сетих за дучето и още много други... сами се компроментират, не става така да правят фен ТВ!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 май 2024 20:06

И понеже не съм голословен, а Телематик Интерактив (дружеството зад Палмсбет) са публични и се търгуват на българската фондова борса, то те са длъжни да публикуват всякаква такава вътрешна инфомарция, съгласно регламент 596/2014. Проверявам веднага в x3news.com, обаче там няма нищо. За сравнение в друга подобна сделка - https://www.x3news.com/show/download.php?id=595281 са си описали всичко ясно и точно. Сега, малко е трики, може и да нямат задължение, доколкото най-милото ни Мило официално не се води член на УС или НС на Левски, ама все пак. Та така с "увеличването двойно на парите по договора" :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 май 2024 20:12

Защо толкова елементарно се опитва да се манипулира :? Обидно е!!!!

Левски подписа партньорски договор със спонсор, чака отговор от Мъри

30 август 2021

Днес на специална пресконференция бе анонсиран партньорският договор между ПФК Левски и Palms Bet, информираха от "синия" клуб чрез официалния си сайт. Споразумението е за пет години и това няма да бъде просто спонсорство, а партньорство, обявиха мажоритарният собственик на отбора Наско Сираков и изпълнителният директор на компанията за спортни залози Лъчезар Петров на съвместна пресконференция.

https://www.youtube.com/watch?v=JIKrIepELWE
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 май 2024 20:26

Проблема не са Палмите, а липсата на рибаря, който смени локвата и отиде там където има повече рибки и е щастлив. Сега когато се прекратява спорния договор за управление и се удвояват парите за клуба би трябвало да нямат претенции към тях, но се вижда, че претенциите не намаляват. Защо? Защото са издигнали в култ Рибаря на мечтите си и няма да мирясат докато избягалия въдичар не се върне. Когато ви говорят глупости и ви носят вода през девет планини в десетата трябва да знаете, че всичко опира до въгларовския специалист, който заряза отбора си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 май 2024 20:30

realno написа:Проблема не са Палмите, а липсата на рибаря, който смени локвата и отиде там където има повече рибки и е щастлив. Сега когато се прекратява спорния договор за управление и се удвояват парите за клуба би трябвало да нямат претенции към тях, но се вижда, че претенциите не намаляват. Защо? Защото са издигнали в култ Рибаря на мечтите си и няма да мирясат докато избягалия въдичар не се върне. Когато ви говорят глупости и ви носят вода през девет планини в десетата трябва да знаете, че всичко опира до въгларовския специалист, който заряза отбора си.

Ще поживеем ще видим кой крив, кой прав. В момента в Левски в спортно отношение всичко е тотал щета. Да види следващия сезон, но като гледам каква селекция почна с четвърта бразилска лига .... не съм особен оптимист. Ако целта е славизация нещата им се получават. Лично мен, пък и доста приятели, вече почва да ни става все тая и с времето пропускаме все повече и повече мачове, че за някои се присещам няколко дни след като са изиграни да видя резултата. Ако продължи аматьорщината до година две май изобщо ще спре да ме вълнува.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2024 20:31

Kotooshu написа:
Виждал кариерно развитие при памлите :shock:
Веднага се сетих за дучето и още много други... сами се компроментират, не става така да правят фен ТВ!

Е, какво да каже момчето? А нищо чудно и да го мисли. :( За другото... то мнооого отдавна няма безпристрастна спортна журналистика. Сигурно от вестник "Футбол". Ясно е, че журналистите, отразяващи футбол си имат своите пристрастия, но трябва малко от малко... Примерно аз дълги години мислех, че Диков е левскар.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2024 20:35

realno написа:Проблема не са Палмите, а липсата на рибаря, който смени локвата и отиде там където има повече рибки и е щастлив. Сега когато се прекратява спорния договор за управление и се удвояват парите за клуба би трябвало да нямат претенции към тях, но се вижда, че претенциите не намаляват. Защо? Защото са издигнали в култ Рибаря на мечтите си и няма да мирясат докато избягалия въдичар не се върне. Когато ви говорят глупости и ви носят вода през девет планини в десетата трябва да знаете, че всичко опира до въгларовския специалист, който заряза отбора си.

Що гнъсиш бе, човек? Явно си някакъв младеж. Да ти го кажа, оправяй се. Тези, които те карат да обичаш да мразиш се възползват от теб. И не ти мислят доброто. Омразата е жлъчка, която ще ти повлияе на здравето един ден. Замисли се струва ли си да следваш фалшиви идоли, желаещи ти злото.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 май 2024 20:46

Голям майтап пада тука, поради факта, че няма вече реклама по тв букитата ще дават даже повече пари … момчетата са ходяща реклама! Розовите ги взеха в същия ден в който го гласуваха. Съвземете се и гледайте малко положително… това са хубави новини!!! Какъв Мъри и сдружения и не знам си какво.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 май 2024 20:50

metodito написа:

Що гнъсиш бе, човек? Явно си някакъв младеж. Да ти го кажа, оправяй се. Тези, които те карат да обичаш да мразиш се възползват от теб. И не ти мислят доброто. Омразата е жлъчка, която ще ти повлияе на здравето един ден. Замисли се струва ли си да следваш фалшиви идоли, желаещи ти злото.

Явно истината боли. Не се интересувате от Левски, а от рибаря антирекордьор. Би било добре да бъдете еднакво взискателни към всеки треньор по един и същи начин както по отношение на играта на отбора така и по отношение на коректността. Мога да си представя какво ще напишете, ако Кольо си беше зарязал отбора по никое време, НО Рибаря е богопомазан и той е невинен, дори когато си зареже отбора въпреки, че на всеки мач скандират името ми. Той е мъж дори когато обещае да каже цялата истина, но след това мрънка безсмислени неща.
Така, че какво мислиш не ме интересува. Няма по голям от клуба та дори да се казва Станимир Стоилов. Ако толкова ви липсва, припознавайте Гьозтепе за Левски и мирясайте. Клуба няма нужда от вашето злобеене, а от подкрепа.
Последна промяна от realno на 21 май 2024 20:53, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 май 2024 20:53

И аз си спомням ,че когато Палмите обясняваха колко пари ще дават през годините ,те не бяха разпределени пропорционално и в последните години се получаваше доста по -голяма сума.Има пак нещо неизказано,недоизказано,необяснено.
Онзи ден като четох от Приказката беше така обяснено,че има нов договор с удвоени суми.
Малко,, развален телефон,,стана.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”