Какво го дъвчите пак Костов?
Заради него или въпреки него бихме?
efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.
1914.1902 написа:Само Левски! 8-) Извинявам се от името на Костов, ако някой е останал разочарован след ''синята'' победа.
Ма недей да се извиняваш. Костов надигра Локото с перфектна тактика. Пич, прогледни. Крушарски ни даде мача, за да помогне малко на приятеля си НАПКО в тези тежки за него времена. Костов е тотален НЕМОЖАЧ.
Aronaks написа:1914.1902 написа:Само Левски! 8-) Извинявам се от името на Костов, ако някой е останал разочарован след ''синята'' победа.
Ма недей да се извиняваш. Костов надигра Локото с перфектна тактика. Пич, прогледни. Крушарски ни даде мача, за да помогне малко на приятеля си НАПКО в тези тежки за него времена. Костов е тотален НЕМОЖАЧ.
Пак ли някой е дал мача? Сега пак ще трябва да връщаме вересии. :((
Защо не ми каза преди мача, за да заложа хилядарка и сега да спя с Янет Гарсия?
Какъв е тоя брадат олигофрен в студиото? Лайното хули отбора. Дори такъв няма във форума.
За 100- тен път, с великия беглец преди мача розевите имахме 11 мача без победа с много по- силен отбор. Спрете се с тези лагери, супер дразнещо е, 200 пъти казаха, че тази година трябва да платим НАП и аз не ги харесвам, но поне правят това което казаха.... Видно нямаме финанси за двете, би трябвало да сте големи и разумни хора!
- Странджата
- Контакти:
След повече от 20 отново на мач Левски. Щастлив съм, не съм очарован, но не съм и разочарован...
Добър мач направиха, без особено напрежение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Kris_men2000
Костов остава за още 1 година. Истина.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Честита победа и дано мрачните прогнози за финансовата тежест без Европа, не се окажат верни. Според мен малко се преекспонира. Пет милиона... Една добра финансова стратегия ще компенсира пропуснатите ползи.
scooool написа:За 100- тен път, с великия беглец преди мача розевите имахме 11 мача без победа с много по- силен отбор. Спрете се с тези лагери, супер дразнещо е, 200 пъти казаха, че тази година трябва да платим НАП и аз не ги харесвам, но поне правят това което казаха.... Видно нямаме финанси за двете, би трябвало да сте големи и разумни хора!
Май този силен отбор си го направи "великия беглец" и дори при 11 мача без победа не ни слагаха тройки и петици. Пишеш спрете се с тези лагери, а първата ти работа е да обидиш Стоилов при положение, че знаеш колко много хора му симпатизират. И аз се чудя, уж сте големи и разумни хора, а сте толкова наивни, че не виждате колко акатьорски се управлява клуба. Човек само като погледне какви гении са в ръководството и му става лошо. Явно не помниш с какви обещания за титла и мачкане тръгнахме. Сираков се сети, че най-важен е мачът с НАП, когато осъзна, че нещата ще отиват само надолу.
Нямало финанси и за двете, ами "великия беглец" с по-големи финанси ли направи по-добър отбор? Пак ли той е виновен, че при него успешните трансфери са между 60-80%, а без него около 10% дали има... Кога разумните и големи хора ще осъзнаете, че не всичко е въпрос само на финанси? Особено що се отнася до селекцията, там си трябва експертиза на разбиращи и можещи хора с набито око. Спрете да оправдавате всички грешни действия и бездействия на ръководството, защото така с нищо не помагате на Левски. Помагате само на тези, които го управляват аматьорски!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!