Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Е как какво? Същите неша, които си играеш и онлайн само, че тук не си лимитиран и не ти искат документи при теглене.
Един приятел с безплатна врътка в 8888 изкарал 1 200. Стигнал до 2 200 и накрая някак си успял да спре. Казва, че от миналата година не ходи по казина и залага само с безплатни врътки из сайтовете. Дано да е така, че всеки месец оставаше без пари.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Честито нови буки, че даже и на нова платформа. Бонуса за спорт е доста кофти, ще изчакам дали няма да пуснат по-добър скоро.
www.topwin.bg
www.topwin.bg
-
- Контакти:
Хахах благодаря за инфото за новото буки, аз пък се включвам да кажа довиждане на Betway които сгъват палатката
Аз на Бетуей съм им писал че подхождат доста високомерно към българския пазар....ние сме разглезени с бонуси,а тия просто пуснаха някаква платформа,и това е....Няма как да стане.Интересно защо Супербет ''закъснява''...
-
- Контакти:
Бетуей и на мен няма да ми липсват, но вторият сайт вече ме разби , супер неочаквано
Зачетох се в правилата на тия топуин,доста нови гадости са измислили...ако имат ''подозрение'' че използваш практики за точене на бонуси могат да ти анулират печалбите.Представете си че разигравате 100 лв бонус,но сметката ви е набъбнала на 400,могат да ви свият 300 лева ей-така....без доказателства,а по подозрение.
Освен това нямат пазари за играчи баскетбол.Не са за мен.
Освен това нямат пазари за играчи баскетбол.Не са за мен.
-
- Контакти:
то пък едни бонуси дават, че направо ще ги ограбим.
bethub гледам бачкат. Утре ще се регвам, платформата е на уинбет/сезам/инбет и 200 кинта начален спорт бонус.