Spasov_bg написа:Радост голяма еееиииии.Ще ви дават и в Албания и Турция за да се учат децата от татковците си.И да ви гледат роднините
Подуене е циганският квартал на София , така че нямаш много поводи за радост...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Spasov_bg написа:Радост голяма еееиииии.Ще ви дават и в Албания и Турция за да се учат децата от татковците си.И да ви гледат роднините
plamak написа:Мен не ме интересува кой къде ще бъде гледан. Мен ме интересува, кога БФС ще приложи законите спрямо Цска, така, както ги приложи спрямо Пирин и Ботев. Докога отборчето на Станишев и партията му ще се гаври със закони и правилници и ще съсипва БГ футбола. Айде стига комунизъм, законите са еднакви за всички.
plamak написа:Мен не ме интересува кой къде ще бъде гледан. Мен ме интересува, кога БФС ще приложи законите спрямо Цска, така, както ги приложи спрямо Пирин и Ботев. Докога отборчето на Станишев и партията му ще се гаври със закони и правилници и ще съсипва БГ футбола. Айде стига комунизъм, законите са еднакви за всички.
viroglav написа:Spasov_bg написа:Радост голяма еееиииии.Ще ви дават и в Албания и Турция за да се учат децата от татковците си.И да ви гледат роднините
viroglav написа:plamak написа:Мен не ме интересува кой къде ще бъде гледан. Мен ме интересува, кога БФС ще приложи законите спрямо Цска, така, както ги приложи спрямо Пирин и Ботев. Докога отборчето на Станишев и партията му ще се гаври със закони и правилници и ще съсипва БГ футбола. Айде стига комунизъм, законите са еднакви за всички.
Левски е туморът на българският футбол. Собствениците и феновете на Левски са комунисти , доносници и милиционери , доказано черно на бяло. Герена се намира в циганският квартал Подуене , в покрайнините на София. Всичките им титли са спечелени с помоща на властите. БФС е с турско синьо насочено ръководство , откакто е създаден. Все факти , някой ще ги отрече ли ?
Spasov_bg написа:viroglav написа:Spasov_bg написа:Радост голяма еееиииии.Ще ви дават и в Албания и Турция за да се учат децата от татковците си.И да ви гледат роднините
Циганите са в "Хр. Ботев",а не в Подуене гостенино на София от Дуванли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта