ivo55 написа:BRF написа:MASTER_COOL написа:Да. Двете загуби от Ботев са изцяло по негова вина.
Честно казано без нито един нападател си е доста тъпо!Аз обвинявам в случая Каранга,освен червения картон във Варна където получи и жълт,другите 2 са му срещу говедата и то за радост!Особено втория беше уникално тъп!
От сегашния ни състав минимум 2-ма са за сериозен психолог. Всеки ден - сутрин преди хранене и вечер след хранене. Карангата и Вион. Не съм сигурен дали и Бусато не е за там, защото аз си спомням доста негови безумия. В интерес на стината обаче, вратарчето дойде на ниво пълен плажен аматьор, но явно има желание и тренира, защото постепенно стана приличен вратар за смешното ниво на българската аматьорска А група.
Мисля,че за Вион си в грешка!Преди първото дерби висеше с 7 жълти картона и мисля,че и към момента не е направил 8 за да го накажат!Минаха бая мачове!
Бусато е нещо като вратар от школата на ЦСКА,тук се научи да пази а вече и да играе с крака!Колкото до грешките,той ни е вратар от 5 години,само виж какво направи снощи Ноер!Вратарския пост е най-неблагодарния във футбола,всяка грешка се помни с години!