И Румъния ще гледа мачовете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: И Румъния ще гледа мачовете на ЦСКА
ЦСКА е отбора
Защото няма такъв отбор, a ако става дума за Литекс:
1. Мача е в пътък
2. От всички мачове за кръга като най-интересни се очертават ЦСКА - Локо и Черно море - Черноморец
3. Избрали са ЦСКА с оглед, че мача е в София, има румънци, а и стадион Тича няма хубави условия за разполагане на ТВ камери.
Литекс ще го предават по sport.ro на 14.03 срещу Левски.
Сега си направих справка. От началото на сезон 2008/2009 в Румъния се излъчва по един мач от България и пак ще се повторя, журналистите ако не знаят това и сега правят новина от същото, показва колко са зле информирани горките
Между другото, от новия сезон в България ring.bg ще и бъде сменено името на sport.bg
1. Мача е в пътък
2. От всички мачове за кръга като най-интересни се очертават ЦСКА - Локо и Черно море - Черноморец
3. Избрали са ЦСКА с оглед, че мача е в София, има румънци, а и стадион Тича няма хубави условия за разполагане на ТВ камери.
Литекс ще го предават по sport.ro на 14.03 срещу Левски.
Сега си направих справка. От началото на сезон 2008/2009 в Румъния се излъчва по един мач от България и пак ще се повторя, журналистите ако не знаят това и сега правят новина от същото, показва колко са зле информирани горките
Между другото, от новия сезон в България ring.bg ще и бъде сменено името на sport.bg
Последна промяна от PFC Litex на 25 фев 2010 17:30, променено общо 3 пъти.

Литекс-не се мори човече нема да те разберат те ще ги дават в Румъния знаеш ли какво значи това.
LEVSKI_FOREVER
от suni на 25 Фев 2010 15:41
Отборът на ЦСКА предизвиква огромен интерес в Румъния и по тази причина всички мачове на армейците ще се предават по местна телевизия.
КОЙ СЕГА Е N1 ?
Не отборът на Цска предизвиква интерес,а те така си дават мачове,а и нали имате техни ветерани.
Не знам кой сега е N1,но знам кой е N 48.

Последна промяна от caci на 25 фев 2010 17:44, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
caci написа:от suni на 25 Фев 2010 15:41
Отборът на ЦСКА предизвиква огромен интерес в Румъния и по тази причина всички мачове на армейците ще се предават по местна телевизия.
КОЙ СЕГА Е N1 ?
Незнам кой сега е N1,но знам кой е N 48.![]()
![]()
![]()
А N46 къде ще ги дават, че искам да се посмея малко.

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

caci написа:от suni на 25 Фев 2010 15:41
КОЙ СЕГА Е N1 ?
![]()
![]()
А кой е на най-престижното 46 място, с което се гордее особено много?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
от vaskonti на 25 Фев 2010 16:43
caci написа:
КОЙ СЕГА Е N1 ?
![]()
![]()
Важното,че не сме последната дупка на кавала.Но вие преди всеки сезон все се засилвате толкова,че ако не ви знае човек колко сте зле,ще си помисли,че ще вземете да мачкате в шампионска лига...Опсс,вие май там не сте играли.Май и скоро няма да играете.

Интервю на ген. Джуров:
caci написа:от vaskonti на 25 Фев 2010 16:43
caci написа:
КОЙ СЕГА Е N1 ?
![]()
![]()
Важното,че не сме последната дупка на кавала.Но вие преди всеки сезон все се засилвате толкова,че ако не ви знае човек колко сте зле,ще си помисли,че ще вземете да мачкате в шампионска лига...Опсс,вие май там не сте играли.Май и скоро няма да играете.
вие като играхте какво стана

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Радост голяма еееиииии.Ще ви дават и в Албания и Турция за да се учат децата от татковците си.И да ви гледат роднините
Мен не ме интересува кой къде ще бъде гледан. Мен ме интересува, кога БФС ще приложи законите спрямо Цска, така, както ги приложи спрямо Пирин и Ботев. Докога отборчето на Станишев и партията му ще се гаври със закони и правилници и ще съсипва БГ футбола. Айде стига комунизъм, законите са еднакви за всички.