КОЙ ОТБОР ОТ А ГРУПА ИМА НАЙ МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ СПОРЕД ВАС?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: КОЙ ОТБОР ОТ А ГРУПА ИМА НАЙ МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ СПОРЕД ВАС?

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2008 02:12

Форевъре спри да говориш глупсоти,не си наясно с футбола във Варна. Как да кажа,че иамте фенове като на мач ходят 100 човека :o Еми душата ли да си кривя,а на пича деот каза,че Спартак имали фенове,да имат 100 фена"Винаги верни" и това им е на мач е рядкост да имат 300,400,а на дербитата НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ,НА ТЕХНИЯ ТЕРЕН :!: :!: :!: :!: Това разбира се няма как да ме топли,защото искам 2 силни отбора във Варна,а на този етап те са меко казано трагедия,откъм публика,футболисти,организация абе откъм всичко ;) Така,че нямат фенове в момента,пък и те винаги са били отбора на малцинствата в града ни ;)
Буферите от София имат агитка да,но е смешно малка за размерите на София :!: :!: :!:
За Славия вече споменах,там картинката е плачевна :(

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 02 дек 2008 04:07

От толкова много спорове не успяхте да се сетите кой отбор в А група има най-малко фенове,реално погледнато това е Мездра :!:

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 02 дек 2008 05:11

slavia_forever написа:
Ticha написа:Искам да кажа че изключвам Беласица, защото на този етап отбора там се разпада, няма президент, няма заплати и т.н. Иначе преди години стадиона на Бела се пълнеше и дори се сещам, че феновете там се наричаха "комити". В Петрич никога не съм бил, но евала на момчетата, че играят за едната чест, а не за пари.

Много често ми се струва, че говориш на изуст, с известна предубеденост, най-малко към Славия, а не си спомням, да съм те провокирал с нещо и това не ти го казвам за пръв път!

Недей така, че ще го разплачеш, малкия смазвач, форумен лигльо, Славия Форевър ;)
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

cruiser

Мнениеот cruiser » 02 дек 2008 08:19

4orbata estestveno...te postaviha unikalen rekord...16 000 s evropeiskia 6ampion...hahahah

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 02 дек 2008 08:25

Левски, ЦСКА и майните имат фенове, останалите отбори имат по 200-300 фена/агитка, а другите хора симпатизират на един от Левски или ЦСКА, говоря от собствен опит - от Перник съм, преди години съм ходил на мачове на Миньор да зяпам, но като дойде мача с Отбора, съм си за сините! Така е и с чорбарчетата от града. :mrgreen:

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 02 дек 2008 08:35

видима раковски мисля че са наи зле..
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 02 дек 2008 08:54

Ако в Литекс не наливаше пари Гришата според мен нямаше да имат и толкова фенове колкото са в момента.Те може би нямаше и да са в' А' група то наистина ловеч е малак град може би колкото Асенов град. Ама наистина и Славия нямат чак толкова много фенове по стадиона до колкото съм им гледал мачове по ТВ-то.Че то дори ако някои дойде да гледа мач на Спартак Пловдив те събират към 400-500 човека на домакинствата въпреки че са в Б група,дори и на Маричката ходят доста повече фенове от колкото на тези 2-а отбора споменати по горе. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 02 дек 2008 08:56

cruiser написа:4orbata estestveno...te postaviha unikalen rekord...16 000 s evropeiskia 6ampion...hahahah

Само да ти кажа в Грешка си леко с Тампере бяхте 12 хиляди на националния нали помниш. Този мач стана паметен освен с малоумното ви отпадане още по малоумно изпратихте публиката с аплодисменти ама то на вас това ви приляга да се задоволявате с лоша игра и загуба от некви скиори.После с жилина колко бяхте и почнахте да си трошите собствения стадион и да викате курви сте на футболистите, а казвахте че сте европейска публика ех колко сте жалки. Дотук с заяжданията въпроса с публиката е доста относителен на фена на славия искам да задам 1 въпрос кога за последно Славия игра в евротурнирите май беше доста отдавна.Най- малко публика сте просто защото и малките деца знаят как Венци дебелака продава мачове и винаги се дупи на грандовете.Сега локото им пусна Благо да вкара че трябва да се продава в италия работата е ясна
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 02 дек 2008 09:09

Абе мики85 ти да не си от билетния офис бе глупак?

12 имаше ама само у В

Изображение

Изображение

Б пълен

Изображение

А беше почти пълен

Изображение

Напълнихме си стадиона без Г.
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 02 дек 2008 09:38

Аааа, Норт сайд бой, не така, в Асеновград сме с 30 000 повече, освен тва имаме повече публика във В група отколкото сокчетата в А.

Върни се в “Футбол - България”