icko65 написа:InformationChannel написа:icko65 написа:Пуйоле ..не ми поствай разни картинки ами земи коментирай намерението на Украйна да се откаже от Конвенцията за правата на човека.Щото това е мега скандално.Европа подкрепя държава която директно плюе на цивил.свят и в прав текст си признава че е фашистка.И аз да я защитавам..на най.Слава Расии
То и ти подркепяш държава, в която правата на човека не значат нищо ама няма значение.
Ти сериозно ли това..Няма да коментирам написаното..само ще вметна че Русия не прави такива диващини и малоумия..
Да сериозен съм. А ти си меко казано несериозен да коментираш отказване от Конвенцията за правата на човека, когато държавата на която симпатизираш системно я нарушава дори срещу собствените си граждани какво остава във войната в Украйна. Явно според теб неща като изнасилвания и отвличания на деца, унищожаване на критична инфраструктура с цел предизвикване на хуманитарна катастрофа, убийство на цивилни граждани от пияни руски войници, арестуване на хора с различно мислене и пращането им в затвора, само защото смеят да те критикуват са съвсем нормални неща. Честно казано почвам да се срамувам,че споделям една планета с индивиди като теб и Дрънкъна, които говорят подобни простотии или за пари или поради невъзможност за нормален мисловен процес. Като харесвате режима на Путин хващайте пътя и право там. Ама не ми стойте в държавата да ми разправяте врели некипели колко хубав бил, колко яка била Русия. Тия може да ги разправяте на новите ви съграждани в Мурманск ако решите да се преселите в Московията.