На крива левскарска ракета, космосът и пречи!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: На крива левскарска ракета, космосът и пречи!

Мнениеот honda » 25 фев 2010 13:41

Без да искам да се намествам в спора мисля,че имате известно объркване около ролята на ВКР-това,което преписвате на ВКР е по-скоро задължение на ЗКПЧ- все пак това дали се следва правилно политиката на БКП е задължение на ЗКПЧ - всяко самостоятелно поделение или рота и нагоре в БНА имаше Заместник Командир по Политическата Част(ЗКПЧ). Аз част от службата си съм изкарал в легендарното поделение 24160 - гр Харманли( известно и като черния полк). Където бяхме около 1200 срочнослужещи всеки сам може да си отговори дали ВКР-то(доколкото си спомням беше капитан) може да " проведе приятелски и задушевен разговор" с всеки войник. В полка имаше над 20 роти(не ги знам колко точно) и почти всяка си имаше ЗКПЧ. Официлано се водеше,че работата на ВКР е да следи дали се спазва военната тайна и да не се допусне влияние на чужди и враждебни държави в армията. Реално беше синекура длъжност и там бяха най-намазаните връзкари. А това за политиката на БКП си беше задължение на ЗКПЧ(както може и да се съди по имената).
За Т.Батков- бих се изненадал ако е имал нещо общо САМО с ВКР,най-вероятно е имал отношения и с другите управления на бившата ДС. Естеството на кариерата му е такова,че няма ,как да е постигнал това ,което е постигнал без благословията на ДС/БКП.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 фев 2010 13:53

honda написа:Без да искам да се намествам в спора мисля,че имате известно объркване около ролята на ВКР-това,което преписвате на ВКР е по-скоро задължение на ЗКПЧ- все пак това дали се следва правилно политиката на БКП е задължение на ЗКПЧ - всяко самостоятелно поделение или рота и нагоре в БНА имаше Заместник Командир по Политическата Част(ЗКПЧ). Аз част от службата си съм изкарал в легендарното поделение 24160 - гр Харманли( известно и като черния полк). Където бяхме около 1200 срочнослужещи всеки сам може да си отговори дали ВКР-то(доколкото си спомням беше капитан) може да " проведе приятелски и задушевен разговор" с всеки войник. В полка имаше над 20 роти(не ги знам колко точно) и почти всяка си имаше ЗКПЧ. Официлано се водеше,че работата на ВКР е да следи дали се спазва военната тайна и да не се допусне влияние на чужди и враждебни държави в армията. Реално беше синекура длъжност и там бяха най-намазаните връзкари. А това за политиката на БКП си беше задължение на ЗКПЧ(както може и да се съди по имената).
За Т.Батков- бих се изненадал ако е имал нещо общо САМО с ВКР,най-вероятно е имал отношения и с другите управления на бившата ДС. Естеството на кариерата му е такова,че няма ,как да е постигнал това ,което е постигнал без благословията на ДС/БКП.

Много точно мнение и пояснение.

[offtopic]Колега :) , коя година си бил там? Колко си изкарал? Кашик, танкист или артилерист?[/offtopic]
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 фев 2010 14:02

Spasov_bg написа:Абе,ти дето си я пуснал тая тема си много смешен.На контролата с Мездра имаше 5000 фена от София,а не от Дуванли или Разлог.Не виждаш ли ,че като играете през седмицата на вашия стадион,който не е "свлачище"има 500 човека заедно с медийте.А да ти кажа ,че свачището е строено с помоща на народа без да се заплаща труда им,а не с готовите пари на българската армия и безплатния труд на войниците за 1,50 на месец

Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им. :idea: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 фев 2010 14:06

DrAvalanche написа:
honda написа:Без да искам да се намествам в спора мисля,че имате известно объркване около ролята на ВКР-това,което преписвате на ВКР е по-скоро задължение на ЗКПЧ- все пак това дали се следва правилно политиката на БКП е задължение на ЗКПЧ - всяко самостоятелно поделение или рота и нагоре в БНА имаше Заместник Командир по Политическата Част(ЗКПЧ). Аз част от службата си съм изкарал в легендарното поделение 24160 - гр Харманли( известно и като черния полк). Където бяхме около 1200 срочнослужещи всеки сам може да си отговори дали ВКР-то(доколкото си спомням беше капитан) може да " проведе приятелски и задушевен разговор" с всеки войник. В полка имаше над 20 роти(не ги знам колко точно) и почти всяка си имаше ЗКПЧ. Официлано се водеше,че работата на ВКР е да следи дали се спазва военната тайна и да не се допусне влияние на чужди и враждебни държави в армията. Реално беше синекура длъжност и там бяха най-намазаните връзкари. А това за политиката на БКП си беше задължение на ЗКПЧ(както може и да се съди по имената).

Много точно мнение и пояснение.

[offtopic]Колега :) , коя година си бил там? Колко си изкарал? Кашик, танкист или артилерист?[/offtopic]

[offtopic]Бях 1982-83 -бях танкист или кемаф,макар,че ако някой ме наречеше така не му се отразяваше много здравословно. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 фев 2010 14:19

honda написа:
[offtopic]Бях 1982-83 -бях танкист или кемаф,макар,че ако някой ме наречеше така не му се отразяваше много здравословно. :)[/offtopic]

[offtopic]Аз бях през 1990, противотанкист :) :) :)[/offtopic]
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 фев 2010 15:09

Тази статия едва ли я е писал Крум.Той често копира коментарите на Иван Ченчев от предаването и ги пуска в колонката си в Галерия.Просто Ченчевият стил струи отвсякъде...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 фев 2010 15:58

Ами правилно си го каза човека...истината е такава :roll:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 25 фев 2010 16:02

Много хора са били агенти на ДС но има една голяма разлика по между им. Едните са такива, които са притискани и рекетирани с методите на БКП да вършат тази работа, а другите са тези, които с готовност са "накисвали" приятелите и измисляли и украсявали неща и детайли от живота на съседите си.Един горд агент в лицето на ТБ не ми прилича да е бил притискан по какъвто и да е начин да доносничи...

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 25 фев 2010 17:53

viroglav написа:Месечен баланс на ПФК Левски , връчен на Бареков от Батков за по голяма идентичност в интервюто им побликувано в http://www.bnews.bg/article-6241 ... И какво да видя като го спрях на пауза , за да разгледам по добре месечните разходи на ПФК Левски. В графа разходи - 15 000 лева направен разход за фенове. 15 000 лева за Гугутката , най - големия фен на ПФК Левски. Е , кои по точно фенове да се изправят срещу Батков ? Че то и феновете им на ПФК Левски са агенти и доносници. 8-)

Ти като си видял разход за фенове защо се нахвърляш на Гугутката.Само той ли е фен на Левски.

Asen1914
Контакти:

Мнениеот Asen1914 » 25 фев 2010 21:33

Кур Савов да замълчи много го моля!

Върни се в “Левски”