Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
тихо е смешник :@ 4 място хах ще видим...sedem_!_dva написа:СПОКОЙНО БЕ ЛУЗЪРПУЛЦИ, НАКРАЯ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ПОЛАГАЩОТО ВИ СЕ 4 МЯСТО![]()
![]()
кво са радваш е смешен кво и има на играта ни, някои път не се полъчава както стана тая вечер ама сме с най-много титли в Англия нали тейче малчи там!Ticha написа:И аз много се кефя за издънката. Ливърпул е от отборите, които практикуват най-неприятния за гледане футбол и не заслужават да са в челото. Не съм фен на Арсенал, но евала им правя за начина на игра.
fearbless написа:кво са радваш е смешен кво и има на играта ни, някои път не се полъчава както стана тая вечер ама сме с най-много титли в Англия нали тейче малчи там!
Ше си пиша, както си искам проблем някакъв да имаш?! вместо у съм написал ъ в бързината и кво толкоз? много ме боли к*ра ти си гледай там мижавото отборче пак...Ticha написа:fearbless написа:кво са радваш е смешен кво и има на играта ни, някои път не се полъчава както стана тая вечер ама сме с най-много титли в Англия нали тейче малчи там!
То и писането и правописа не ти се получават много ама нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта