ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:55

Sunway написа:Както винаги в такива директни и откровено дразнещи ги теми и въпроси, господата левскари и цесекари бягат от директният отговор на заглавието на темата.Започват да увъртат с разни работи като любов и привързаност, само и само да не дадат отговор на въпроса, защото всички знаем какъв е.Срамота е господата от Герена да казват, че е голямо падание, че са останали на 16т. от първия.Ама ВИЕ СТЕ ВТОРИ БЕ ДА НЕ БИ ДА Е ЗЛЕ.Да може би е зле за вас, защото ВИНАГИ СТЕ БИЛИ УЧЕНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ПЪРВИ И ДА ЗАДУШАВАТЕ ДРУГИТЕ ОТБОРИ, ИЛИ ДА ВИ ДАДАТ ВСИЧКО В РЪЦЕТЕ-В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЗАПОЧВАТЕ ДА ПРЕЧИТЕ И ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ПОДЛЕЕТЕ ВОДА НА ПЪРВИЯТ-Прост пример е закопаването на ЦСКА за евротурнирите.Това, че те не си бяха платили е ясно, НО ЗАЩО ЛЕВСКИ СЕ МЕСИ ТАМ ТОЧНО ТАЗИ ГОДИНА А НЕ МИНАЛАТА НАПРИМЕР--ЗАЩОТО ГИ Е ЯД, ЧЕ НЕ СТАНАХА ШАМПИОНИ ЕТО ЗАТОВА(и че Цска стана шампион с разлика)И тука се получава работата аз съм зле, но нека и на другият да му е зле.Типична Бай Ганьовщина( Тодор Батков) с мустака много му отива :mrgreen: . НЕ СЪМ ЦЕСЕКАР, НО НАЙ-СРАМНО Е ДА СИ ЛЕВСКАР

П.С. Моите уважения към апостола, но той човека се е борил за свобода НЕ Е БИЛ МОШЕНИК КАТО Г-Н ТОДОР БАТКОВ.

Единствената корекция, която бих поставил, като акцент е: ЦСКА=ЛЕВСКИ=БКП#ВСИЧКО ОСТАНАЛО!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 02:01

slavia_forever написа:...Левски без социализъмА щеше да го има ;)

Но това е само предположение, а факта е, че го е имало чрез комунизма! Факт е, че преди това не го е имало. И когато го е имало, то е било във вида, на най-долното съществувание, това на подлогата!

Пак ти казвам, не го казвам за да се заяждам с теб, тъй като ти не си виновен нито за горното, както и не си виновен за това, че обичаш подобен отбор. Виновен си само, когато отричаш фактите.[/quote]

И аз не се заяждам с теб,щото те уважавам ! Ядоса ме,като ми каза,че плагиатствам,ма как да е ;) Левски преди 45та година го е имало нали ? А Левски преди 45та година на кой е бил подлога ? :shock: А и това,че сте имали повече титли от нас - браво,ма не и фенове ;)Защо като сте "велик" отбор,не сте вие гранд през комунизма ?
А и имам един въпрос : Защо се занимаваш с чуждите отбори ? С Локото,с Левски,с Цска...?
Изображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 дек 2008 02:14

Blue_Lion написа:

Но това е само предположение, а факта е, че го е имало чрез комунизма! Факт е, че преди това не го е имало. И когато го е имало, то е било във вида, на най-долното съществувание, това на подлогата!

Пак ти казвам, не го казвам за да се заяждам с теб, тъй като ти не си виновен нито за горното, както и не си виновен за това, че обичаш подобен отбор. Виновен си само, когато отричаш фактите.

И аз не се заяждам с теб,щото те уважавам ! Ядоса ме,като ми каза,че плагиатствам,ма как да е ;) Левски преди 45та година го е имало нали ? А Левски преди 45та година на кой е бил подлога ? :shock: А и това,че сте имали повече титли от нас - браво,ма не и фенове ;)Защо като сте "велик" отбор,не сте вие гранд през комунизма ?
А и имам един въпрос : Защо се занимаваш с чуждите отбори ? С Локото,с Левски,с Цска...?[/quote]

Аз ще ти го дам отговора ЗАЩОТО И ТРИТЕ ОТБОРА СТЕ ЕДИН ГОЛЕМИ БАЛОНИ, КОИТО ЗАПОЧВАТЕ ДА СЕ ПУКАТЕ :mrgreen:
1."Локо" Пловдив (шампион чрез НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ) ясно по кой начин.
2.Левски (Балона в Европа се спука)
3.Цска( Комунизмът отдавна го няма в България само Станишен е останал още, но скоро и него ще го няма :mrgreen:

П.С. Моите уважения за Морето, Зарата, Севлиево, и други градове от страната доказали, че играят честно и винаги са били истински футболни градове.
Последна промяна от Sunway на 02 дек 2008 02:17, променено общо 1 път.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 02:16

Sunway написа:Както винаги в такива директни и откровено дразнещи ги теми и въпроси, господата левскари и цесекари бягат от директният отговор на заглавието на темата.Започват да увъртат с разни работи като любов и привързаност, само и само да не дадат отговор на въпроса, защото всички знаем какъв е.Срамота е господата от Герена да казват, че е голямо падание, че са останали на 16т. от първия.Ама ВИЕ СТЕ ВТОРИ БЕ ДА НЕ БИ ДА Е ЗЛЕ.Да може би е зле за вас, защото ВИНАГИ СТЕ БИЛИ УЧЕНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ПЪРВИ И ДА ЗАДУШАВАТЕ ДРУГИТЕ ОТБОРИ, ИЛИ ДА ВИ ДАДАТ ВСИЧКО В РЪЦЕТЕ-В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЗАПОЧВАТЕ ДА ПРЕЧИТЕ И ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ПОДЛЕЕТЕ ВОДА НА ПЪРВИЯТ-Прост пример е закопаването на ЦСКА за евротурнирите.Това, че те не си бяха платили е ясно, НО ЗАЩО ЛЕВСКИ СЕ МЕСИ ТАМ ТОЧНО ТАЗИ ГОДИНА А НЕ МИНАЛАТА НАПРИМЕР--ЗАЩОТО ГИ Е ЯД, ЧЕ НЕ СТАНАХА ШАМПИОНИ ЕТО ЗАТОВА(и че Цска стана шампион с разлика)И тука се получава работата аз съм зле, но нека и на другият да му е зле.Типична Бай Ганьовщина( Тодор Батков) с мустака много му отива :mrgreen: . НЕ СЪМ ЦЕСЕКАР, НО НАЙ-СРАМНО Е ДА СИ ЛЕВСКАР

П.С. Моите уважения към апостола, но той човека се е борил за свобода НЕ Е БИЛ МОШЕНИК КАТО Г-Н ТОДОР БАТКОВ.

Батков си е мошеник и заедно с Томов - на бесилото (само те да бяха..) ! Как ти мина през акъла да сравняваш Апостола с тоя боклук Борат ? :o Е,за това,че Батков не е платил данъците на Томов - прав си брат цска нямаше за кво да ги вадят да знаеш ;) Не цска,а томов като не плаща,борат ще може да го прецака - това е истината ! Тук не говорим за Левски и цска - а за двама мошеника,който крадат като разпрани ! Е,прав си де,ние феновете на Левски извадихме цска от Европа - така е признавам ! Аз лично се видях с Платини и се разбрахме ;) Отностно темата щом искаш директен отговор : На Герена пак ще има повече фенове,отколкото на стадиона на Славия ;) А това,че за нас титлата е на всяка цена - бъркаш,ние не сме цска ;) Ние искаме дух и борба на стадиона...ма това са неща който само ние,който се борим за успехи разбираме ;) Не се заяждам,отговарям само на безпочвени нападки към любимия ми клуб :) Лека нощ ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2008 02:19

Sunway написа:
Blue_Lion написа:

Пак ти казвам, не го казвам за да се заяждам с теб, тъй като ти не си виновен нито за горното, както и не си виновен за това, че обичаш подобен отбор. Виновен си само, когато отричаш фактите.

А и имам един въпрос : Защо се занимаваш с чуждите отбори ? С Локото,с Левски,с Цска...?

Аз ще ти го дам отговора ЗАЩОТО И ТРИТЕ ОТБОРА СТЕ ЕДИН ГОЛЕМИ БАЛОНИ, КОИТО ЗАПОЧВАТЕ ДА СЕ ПУКАТЕ :mrgreen:
1."Локо" Пловдив (шампион чрез НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ) ясно по кой начин.
2.Левски (Балона в Европа се спука)
3.Цска( Комунизмът отдавна го няма в България само Станишен е останал още, но скоро и него ще го няма :mrgreen:[/quote]

За 1 не съм човека,дето ще говори ;) За 2 - еми паднахме,ма пак си подкрепяме отбора и т.н. и кво ? Кеф ли ти е,че Български отбор падна в Европа или,че цска не игра в ЕКТ ? - и двете излагация за България !
3.Станишев па грам не му дреме за футбол ;)

4. Питах форевъра ;) А кво общо пък има Локо Пд ?
Изображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 дек 2008 02:30

Blue_Lion написа:

Батков си е мошеник и заедно с Томов - на бесилото (само те да бяха..) ! Как ти мина през акъла да сравняваш Апостола с тоя боклук Борат ? :o Е,за това,че Батков не е платил данъците на Томов - прав си брат цска нямаше за кво да ги вадят да знаеш ;) Не цска,а томов като не плаща,борат ще може да го прецака - това е истината ! Тук не говорим за Левски и цска - а за двама мошеника,който крадат като разпрани ! Е,прав си де,ние феновете на Левски извадихме цска от Европа - така е признавам ! Аз лично се видях с Платини и се разбрахме ;) Отностно темата щом искаш директен отговор : На Герена пак ще има повече фенове,отколкото на стадиона на Славия ;) А това,че за нас титлата е на всяка цена - бъркаш,ние не сме цска ;) Ние искаме дух и борба на стадиона...ма това са неща който само ние,който се борим за успехи разбираме ;) Не се заяждам,отговарям само на безпочвени нападки към любимия ми клуб :) Лека нощ ;)

1.Борат като президент на Левски-олицетворява клуба официално
2.Не Цска,а томов като не плаща,борат ще може да го прецака - това е истината-ТУК СЕ ПОКАЗВАЩ КАТО БАЙ ГАНЬОВЕЦ А ГОВОРИШ ЗА ФЕЪРПЛЕЙ.ТОВА ПОКАЗВА НА КАКВО НИВО Е БОРАТ И ВСЕКИ КОЙТО ГО ПОДКРЕПЯ
3.Не вие феновете а ръководни органи свързани с Левски извадиха Цска от Европа-феновете на Левски нямат нищо общо( говоря за обикновените)
4.Относно темата-Мисля, че има голяма вероятност да се изравните по брой с тези на Славия.
5.Титлата за Вас ВИНАГИ Е НА ВСЯКА ЦЕНА И Е ПОСТАВЕНА КАТО ТАКАВА ПРЕДИ ВСЕКИ СЕЗОН-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ПРАВИТЕ СКУЧНИ МАЧОВЕ И ДЕРБИТА( ПРИМЕР С ЦСКА ВИНАГИ СА СКУЧНИ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ) Отговора на вашето ръководство, че целта оправдава средствата( дали точно това искат истинските привърженици на Левски е друг въпрос)
6.За мен НАЙ-ОГРАБВАНИЯТ И ТОРМОЗЕН КЛУБ в България е Ботев Пловдив–10 години един селянин го тормозеше него и неговите многобройни привърженици(както в Пловдив така и в страната)
Does it matter

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 02 дек 2008 04:40

Да бе. Ръководните органи в Левски не платиха данъците на маркисткото чучело ЦСКА.
Батков даже и Пирин прати във В група - съответно закона. ЦЕЦКА закони не я ли ловят?
Вземи си пери една чайка за да се успокоиш отлетяла душичке.

Славия Форевър

Абе, олиго, вземи си намери работа стига си висял в тоя форум, откачалник. Името на отбора Ви е чифутско ционистки, същата измет еврейска, която еба майката на държавата, същите тия които създадоха клон на ЦФКА в България по подобие на чифутския оригинал ЦСКА Москва. След като сме партиен отбор защо 50 години се мъчиха да ни затрият, защо ни смениха името, защо ни пратиха символа Г. Аспарухов в малката си рожба Тракия Пловдив, защо ни изритаха от собствения ни дом и ни пратиха в село Подуяне? Защо ни последва участта на 100те хиляди родолюбци: учители, спортисти, интелектуалци, военни, които еврейте избиха? Отговори ми чифут!
Историята ви е чуфутска, а настояще и бъдеще нямате, защото Славия се издържа с пари от кафево. На деветимата Ви фена сам ще дойда да Ви съблеча голи, помочко.
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 дек 2008 07:51

Сините Лъвове София написа:Да бе. Ръководните органи в Левски не платиха данъците на маркисткото чучело ЦСКА.
Батков даже и Пирин прати във В група - съответно закона. ЦЕЦКА закони не я ли ловят?
Вземи си пери една чайка за да се успокоиш отлетяла душичке.

Не е работа на Батков да се меси в нещата на другите отбори.Батков да си гледа Левски не ЦСКА, не Пирин или Скрита сила(Мъдрево).Накрая да не хапне дръвцето и той.Всъщност той го хапна вече с ГОРДОТО УЧАСТИЕ НА ЛЕВСКИ В ЕВРОПА.Отгоре има кой да гледа и затова им го върна на Левски.Защото по долен и подъл начин не стават работите.Станете шампиони пък тогава играйте а не по служебен път.Ти като левскар от какво си горд, че примерно си станал не знам си колко пъти шампион на България и това те топли ли.В България се играе най-смешния футбол и това постижение е нищо.Истинското лице се вижда в Европа-ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ПЕРУКАТА, СЪДИИТЕ И КОМИСИИТЕ В БФС.ТАМ РЕДОВНО ВИ ШИБАТ И НА ВАС ВИ ХАРЕСВА МАЙ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Както и преди с "великото" си участие в Шампионската лига.Незапомнен рекорд това цял гол да вкараш си е наистина уникално :mrgreen:
Does it matter

Охо-Бохо

Мнениеот Охо-Бохо » 02 дек 2008 08:03

ТАМ РЕДОВНО ВИ ШИБАТ И НА ВАС ВИ ХАРЕСВА МАЙ

Рецидивисти, искат пак и пак и пак.

cruiser

Мнениеот cruiser » 02 дек 2008 08:25

tupak.Levski ne beshe staval 5 godini 6ampion i na gerena otidoha 30 000 da gledat ma4a s pirin.gonzo vkara.levski bi 1-0 i stana 6ampion pred 30 000.tupak!

Върни се в “Футбол - България”