InformationChannel написа:nghcvth написа:InformationChannel написа:Външната политика ще остане същата докато останат Иран и Китай. Айде Иран иди дойди. Ама докато Китай съществува в тоя си вид няма да се промени. В момента, в който изчезнат всички диктаторски режими ( с изчезването в Русия и Китай, другите ще се разпаднат от самосебе си) тогава и външната политика на САЩ ще се промени бъди сигурен.
Пишеш абсолютни свободни съчинения. Страни като Русия и Китай могат да се управляват само по този начин- с твърда ръка. Специално мисленето, цялата житейска философия на китайците няма нищо общо с нашата. Там европейските "ценности" или както се наричат тия простотии няма никакъв шанс да виреят. Не знам дикататорски ли са режимите или не, но няма никакъв изглед в близките десетилетия да изчезнат. И като се говори за такива режими само да напомня, че в любимата ти Америка президент е човек, който не може да сглоби две изречения, без да направи абсурдна грешка или да си оплете езика, синът му е затънал в наркотици и корупция, в която и той има дейно участие, а се правят и невъзможни опити опонентът му за изборите изобщо да не бъде допуснат до тях.
Посочи ми къде съм казал, че Америка ми е любима? Приписваш ми думи. Съчиненията ги почна някой друг не аз. Някой, който ме попита как би изглеждала американската политика ако хипотетично Путин изчезне. И аз отговорих, че хипотетично за да се промени американската политика трябва да изчезнат и останалите диктатори. Това дали ще стане или не вече всички го знаем.
Аз те попитах.
Американската демокрация е работила и работи с диктатори и отрепки. Наш кучи син не е руски лаф.
Отговорът ти е тъп.