1914.1902 написа:futbolqga написа:Знам ли... Както казва народът, не е виновен този, който яде баницата. Какъв наивник трябва да си, та да си дадеш парите на осъждани престъпници? Поне вече са останали единици, след като се опариха.
Голяма грешка си беше тази инициатива и беше ясно още от самото начало.
Тази тъпа идея провали продажбата на членските карти, които записваха доста сериозни рекорди.
А и повече логика имаше в продажбата на членски карти зимата - обявяваш цел 15 000/20 000 примерно, а лятото е период, в който да се разчита повече на продажба на тениски (тук също може да има цел 20 000) и абонаментни карти (5/6 000). Когато обаче претрупаш нещата не може да очакваш хората да дават толкова много, особено пък като видят някои лица от Сдружението, които са поставени на по-челни места.
Мисля, че малко хора примерно биха се навили да дадат 200 лв за Сдружението, 200 за златна членска карта, над 200/300 за аб. карта и над 100 за тениска.
Кой и защо прецака продажбата на членски карти, която според мен се развиваше най-успешно? : (
Обърнахме го малко на диалог, но не мога да не кажа, че намирам много смисъл в това, което казваш.
Членските карти спокойно можеха да заместят сдружението в основните му цели - парите щяха да се превеждат директно на клуба, без административни разходи за тяхното управление, а пък в даден момент, ако се прецени, че това е добра идея, можеше и чрез тях да се гласува за някои от управленските позиции. Щеше да има значително по-голям резултат, защото щеше да отпадне съмнението към хората, които да носят отговорност да "прехвърлят" парите към клуба.