Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 15:27
Soulen написа:delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:Толко ли си нямаш нормална работа, че да ставаш натискач на копче. :lol:
То едното не пречи на другото по принцип. Даже си помагаш с връзки после за евентуален бизнес като се знаеш с всички важни хора в града. Или поне нямаш дертове да си запишеш детето на ясла после примерно :lol: :lol:
Заедно с тва щеше да е още по привлекателно, ако и не се слушаше вожда отгоре ами гласуваш по съвест и знания. Или малко повече мажоритарност. Заради тва парламентаризма в тоя формат трябва да бъде реформиран, ама няма кой да го направи.
90% от съдържанието в залата е пълна леш, следя ги редовно. Все пак има едно 10% експерти.
Поне ще се впиша идеално с юридическото ми образование. Даже водя на Пинокио с 1 година повече стаж в специалността, че вече с друго се занимавам :lol:
Един приятел така напусна Герб. Водиха го и до Брюксел по някаква програма, ама каза, че не му харесва да е натегач и че не се приемало добре да си изказваш мнението.
Иначе общински съветник е идеално. Аз депутат не бих станал никога така или иначе. А и такива връзки нямам и едва ли ще имам. Ходиш на работа веднъж на 2 седмици и взимаш едни пари за нищо правене :mrgreen:
За общински съветник по става като че ли, да.
Ми кат се кандидатираш пускай тука плаката да те гласуваме от форона.! С изричното съгласие, че ще защитаваш интересите на форум Гонг ! :lol:
Форумчето е много умряло иначе можеше и ние една партийка да си направим. Ей го Смити е патрон и ще отпусне финансиране. Ще го пишем лидер :lol: :lol:
Буквално "Ето ви тоя куфар. Сега легализирайте проституцията" :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.